FIFA 11| PS3

اكانتم رو نميدونم ولي بازي ريجن 2 هست.
راستي من 7 روز مجاني رو زدم و وقتي كه ميخواد بره به FIFA11 store ميگه ريجن بازي و ريجن اكانت يكي نيستش.
مگه به ريجن اكانت هم گير ميده؟
برو Acount management -----> Address بعد ببین ماله کجایی؟ ( country region)
همونطور که Foxy جان هم گفت باید یه اکانت 1 بسازی بعد اونجا اکتیو کن و اون فایل 100 کیلوبایت رو دانلود کنی بعد میتونی بیای رو اکانت خودت بازی کنی
من اینکارو کردم

برو Acount management -----> Address بعد ببین ماله کجایی؟ ( country region)
همونطور که Foxy جان هم گفت باید یه اکانت 1 بسازی بعد اونجا اکتیو کن و اون فایل 100 کیلوبایت رو دانلود کنی بعد میتونی بیای رو اکانت خودت بازی کنی
من اینکارو کردم
من رفتم يه پروفايل جديد ساختم و يه اكانت هم بهاش ساختم و اون فايل رو دانلود كردم حالا اين فايل اصلي رو چجوري بيارم روي اكانت اصليم؟

اقا یه نفر میشه بگه چه جوری باید درست حسابی توپ رو از یارو گرفت با L2 و R2 بعضی وقت ها میشه ولی اگه قلقی چیزی داره ممنون میشم بهم بگید

می دونی بهترین کار اینه که خودت جهت رو بگیری بدویی سمت طرف، و وقتی کاملا بهش نزدیک بودی، X رو بزنی. چون در غیر این صورت، خیلی توپ ها رو نمی گیره. X یه طوریه که توپ رو دنبال می کنه. برای همین وقتی حریفت بدن میاد، راحت فریب می خوره و خیلی وقت ها که راحت باید توپ رو بگیره، نمی گیره. ولی وقتی خودت جهت و سرعت رو می گیری، اگه مهارت پیدا کنی توش، چون کاملا به بازیکن نزدیک میشه، برعکس حالت قبل، توپ رو حتما می گیره از حریف.

حالا دوست بالایی نوشته R2. مال من که L2 هست. خصوصا موقع شوت و سانتر افتضاحه نزن. به استیل حریفت بر می گرده. بعضی ها خیلی دریبل می کنن و غیر منتظره بازی می کنن و مخصوصا اونهایی که می خوان مدام کات دار گل بزنن، می رن گوشه زمین و یهو جهت عوض می کنن و میان وسط و یه کات می زنن قبل این که بفهمی چی شده گل می خوری. با اینها که بازی می کنی، اون مواقع حساس بهتره دستت رو این دکمه ها باشه که آروم یاروت بدوه و حواسش به تغییر جهت باشه.

البته، با خود هوش مصنوعی اگه رو سختش بازی کنی که تقریبا این کار تاثیری نداره. چون فقط با پاس کاری و شوت از راه دور به گل می رسه و ازین گلهای باگ بازی رو استفاده نمی کنه.

سلام به همه ی دوستان
ببخشید تاپیک رو آوردم بالا یه سوال داشتم اقا من دوباره یه فیفا اومد دستم :d
بعد که میخوام برم تو انلاین میگه باید online pass رو بزنی منم چون داشتم رفتم بزنم که دانلود بشه اما موقع دانلود یا بهتر بگم همون اول دانلود اررور میده؟!؟!!
بنظر شما دوستان چیکار میتونم بکنم؟!؟!:-/
ممنون;)

آخرین ویرایش:
خدا شاهده اگه فیفا این مشکل انلاینش رو حل نکنه امسال PES2012 رو میخرم این چه مسخره بازی بابا اه همه دقیقه ی آخر کانکشنشون رو قطع میکنن..
همین الان از یه یارو تا دقیقه ی 76 2-0 عقب بودم 4 تا بهش زدم نتیجه شد 4-2 به نفع من به محض اینکه گل چهارم رو زدم کانکشنش رو قطع کرد قبل از این هم این کار رو باهام کرده بودن ولی این یکی واقعا زورم اومد یه مسیج براش فرستادم جد و ابادش رو اباد کردم.
چه طور توی سینگلش از بازی بیای بیرون بازی 3-0 میشه این جا هم یه همچین کاری بکنن دیگه

خدا شاهده اگه فیفا این مشکل انلاینش رو حل نکنه امسال PES2012 رو میخرم این چه مسخره بازی بابا اه همه دقیقه ی آخر کانکشنشون رو قطع میکنن..
همین الان از یه یارو تا دقیقه ی 76 2-0 عقب بودم 4 تا بهش زدم نتیجه شد 4-2 به نفع من به محض اینکه گل چهارم رو زدم کانکشنش رو قطع کرد قبل از این هم این کار رو باهام کرده بودن ولی این یکی واقعا زورم اومد یه مسیج براش فرستادم جد و ابادش رو اباد کردم.
چه طور توی سینگلش از بازی بیای بیرون بازی 3-0 میشه این جا هم یه همچین کاری بکنن دیگه

من که یه تاپیک زدم تو همین سایت، معرفی اینطور کاربرا. متاسفانه الام هرکی ببازه همین کارو می کنه. اگه عین آدم بیاد بیرون که 3-0 میشه. اینا مودم رو خاموش می کنن!! یعنی خیلی پستن واقعا! با این وجود بازهم سره نسبت به PES و نمیارزه بابتش آدم پول بده.

آخرین ویرایش:
اگه ممکنه لینک تاپیک رو قرار بده یه 30 نفری میتونم اسم بدم اعصاب ادم رو خورد میکنن
ea باید یه فکری به حال این قضیه بکنه.
خدا رو شکر اون قدر انگلیسی بلدم که از خجالتشون در بیام تا الان کلی جد و آباد پیاده کردم:d:d

سلام به همه ی دوستان
ببخشید تاپیک رو آوردم بالا یه سوال داشتم اقا من دوباره یه فیفا اومد دستم :d
بعد که میخوام برم تو انلاین میگه باید online pass رو بزنی منم چون داشتم رفتم بزنم که دانلود بشه اما موقع دانلود یا بهتر بگم همون اول دانلود اررور میده؟!؟!!
بنظر شما دوستان چیکار میتونم بکنم؟!؟!:-/
ممنون;)
كسي نبود جواب مارو بده..؟!؟
من نميتونم انلاين بازي كنم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or