FIFA 11| PS3

آهان اون رو بزنی اصولا باید بره تو. می تونی از سایت هایی مثل بری و Playstation Network Card بخری و باهاشون آنلاین key بخری. من تو این زمینه خیلی وارد نیستم. فکر می کنم اینطوریه.

فکر می کنم نفر اولی که بازی دستش بوده کلید رو به نام خودش ثبت کرده برای همین نمی تونی بری. شاید، مطمئن نیستم همین باشه.

آهان اون رو بزنی اصولا باید بره تو. می تونی از سایت هایی مثل بری و Playstation Network Card بخری و باهاشون آنلاین key بخری. من تو این زمینه خیلی وارد نیستم. فکر می کنم اینطوریه.

فکر می کنم نفر اولی که بازی دستش بوده کلید رو به نام خودش ثبت کرده برای همین نمی تونی بری. شاید، مطمئن نیستم همین باشه.

نه میگه region این بازی به کشور شما نمیخوره !!!
میترسم کد بگیرم کار نکنه

اینو باید اهل فن پاسخ بدن. راستش من در این جریان سررشته ای ندارم. ولی اگه احتمالا ببینی ریجنت چیه، key همون ریجن رو می خری مشکلت حل می شه. احتمالا.

من هرچي Ranked Match بازي ميكنم چه ببرم چه ببازم چه مساوي امتيازم همون 2896 ثابته تكونم نميخوره !! نميدونم چرا ... هميشه حريفمم امتيازش 2016 هست ...
كسي نظري نداره ؟؟

دوستان میخواستم بدونم fifa لیگ قهرمانان هم داره من هر چی گشتم ندیدم؟!!
توی قسمت تورنمتش مثل pes نیست که بشه جام حذفی و لیگ قهرمانان رو بازی کرد?

من هرچي Ranked Match بازي ميكنم چه ببرم چه ببازم چه مساوي امتيازم همون 2896 ثابته تكونم نميخوره !! نميدونم چرا ... هميشه حريفمم امتيازش 2016 هست ...
كسي نظري نداره ؟؟
ديشب يه mail زدم به اين EA ! حدود 20 دقيقه بعدش مشكل حل شد !
%100 شانسي حل شده ديگه !

سلام دوستان !!
همونطور كه ميبينين من تازه عضو شدم !! و دستگاهم تازه خريدم :)
FIFA11 هم اصلش را خرديم تا بتونم آنلاين بازي كنم .تجربه نشون داد كه اگه حريفهام از داخل ايران باشه خيلي سرعت بازي بهتر هست.
دوستان نميدونم ولي من هيچي فرند توي Fifa 11 ندارم .اگه آيدي هاي EA خودتون را بدين كه باهم بازي كنيم خيلي خوب هست و بازي هم با سرعت خوبي اجرا ميشه :d

دوستان من وقتي ea pass رو وارد ميكنم اين ارور رو ميده اين رو هم بگم كه كدش استفاده نشده هستش:
80023156
مطمئناً مشکلی در زمان اولیه ی وارد کردن کد بوده ولی شما چند دفع کد رو پشت سر هم زدین، این ارور برای مسائل امنیتی PSN رخ می ده(مثل ـه ATM) شما از آخرین باری که کد رو زدی 24 ساعت صبر کن و دوباره کد رو بزن.

اكانتم رو نميدونم ولي بازي ريجن 2 هست.
راستي من 7 روز مجاني رو زدم و وقتي كه ميخواد بره به FIFA11 store ميگه ريجن بازي و ريجن اكانت يكي نيستش.
مگه به ريجن اكانت هم گير ميده؟
خوب ديگه ، مشكل Pass هم همينه ... احتمال زياد اكانتت امريكاس بازيت هم كه ريجن 2 !!
يه اكانت ريجن 2 بساز كدو اونجا فعال كن ، بعد ميتوني رو همين اكانت امريكات هم انلاين بازي كني .. قيد Store رو بايد بزني يا بازي Reg 1 بگيري ، هنوز هم كه از Code استفاده نكردي ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or