FIFA 11| PS3

نمیدونم من قبلا آیدی دادم یا نه اما من فقط با آنلاینه فیفا حال میکنم این خارجیها هم که نامردن تا یه گل میخرن در میرن برای همین دنباله فیفا بازه ایرانی با معرفت هستم فیفابازای معتاد(مثه خودم=)))خواهشا ادد کنید mostafa682

این فریز بازی گلیچ جدیده.یک کارایی با دسته میکنن تا بازی هنگ کنه.بعد مجبوری کنسول رو خاموش کنی و 3-0 ببازی.
من همینو میگم.مطمئنی گلیچ هست؟
البته من یه بار 1-0 جلو افتادم اینطوری شد من هم از لجم به انگلیسی شیرین طرف رو بستم به فحش:dبعد اون بنده خدا گفت من کاری نکردم من هم گفتم اگه راست میگی پس تو بیا بیرون تا من ببرم بعد اون بنده خدا اومد بیرون.اینقده خجالت کشیدم:dبعدش ازش عذر خواهی کردم

دوستان من امروز برای اولین بار لایو بازی کردم با Ps3 ! لگ نبود اما تاخیر داشتم،چرا اینطوره ؟ سرعتم 512 پارس انلاینه ، تو pc تو سرور های بچه ها mw2 راحت بازی میکنم ، تو ps3 هم میشه هاست یکی از طرفین باشه و لگ و تاخیر از بین بره ؟

کاستوم تاکتیک تو بازی انلاین نمیشه یه کاری کرد که بشه تغییرش داد؟آخه همونی که خودم برای تیم سیو کردیم میاره ولی بعضی وقتها اون نمیاد و حالت دیفالت رو میاره که خیلی تاثیر داره.یادم اولین بار که وصل شدم یه سوالی در مورد همین کاستوم تاکتیک پرسید ولی زود ردش کردم رفت.حالا نمیشه کاری کرد که کاستوم تاکتیک رو بشه قبل بازی آنلاین تغییر داد؟

من همینو میگم.مطمئنی گلیچ هست؟
البته من یه بار 1-0 جلو افتادم اینطوری شد من هم از لجم به انگلیسی شیرین طرف رو بستم به فحش:dبعد اون بنده خدا گفت من کاری نکردم من هم گفتم اگه راست میگی پس تو بیا بیرون تا من ببرم بعد اون بنده خدا اومد بیرون.اینقده خجالت کشیدم:dبعدش ازش عذر خواهی کردم

من تو فروم بازی خوندم!برای من تو بازی با ایرانی ها هم پیش اومده.احتمالا میتونه غیر عمدی هم پیش بیاد.:d
کاستوم تاکتیک تو بازی انلاین نمیشه یه کاری کرد که بشه تغییرش داد؟آخه همونی که خودم برای تیم سیو کردیم میاره ولی بعضی وقتها اون نمیاد و حالت دیفالت رو میاره که خیلی تاثیر داره.یادم اولین بار که وصل شدم یه سوالی در مورد همین کاستوم تاکتیک پرسید ولی زود ردش کردم رفت.حالا نمیشه کاری کرد که کاستوم تاکتیک رو بشه قبل بازی آنلاین تغییر داد؟
من جدیدا یکم به این کاستوم تاکتیک سیخ زدم و یکدونه برای خودم ساختم.همیشه هم موقع بازی میاد.:d
سلام اگه میشه اپدیت این fifa11برای دانلود واسم بذارید چون من اینترنت پر سر عت ندارم راستی واسه ps3 کپی خور با کاستوم فریموار می خواهم
نمیشه.باید آنلاین بگیری

بعد از اینکـه Custom Tactic رو ساختی ، باید بری توی بخش Quick Tactic و اونجا تاکتیکی رو که ساختی بدی به یکی از جهت ها ( به جای اون تاکتیک های Default ) ، بعد وقتی بازی شروع شد میتونی با زدن اون جهت ها ( که برای 360 همون D-Pad ِ ) تاکتیکت رو اعمال کنی .

بعد از اینکـه Custom Tactic رو ساختی ، باید بری توی بخش Quick Tactic و اونجا تاکتیکی رو که ساختی بدی به یکی از جهت ها ( به جای اون تاکتیک های Default ) ، بعد وقتی بازی شروع شد میتونی با زدن اون جهت ها ( که برای 360 همون D-Pad ِ ) تاکتیکت رو اعمال کنی .
من الان میرم امتحان میکنم ولی بعید میدونم اینطور باشه.چون کاستوم تاکتیک تو کل بازی اعمال میشه ولی کوئیک تاکتیک فقط تو لحظه یه دستور میدی و اعمال میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل.مثل من تو کاستوم تاکتیک گذاشتم دفاع رو حالت کاور ولی اینطوری که شما میگی همش باید دستم رو دی پد باشه و به دفاع بگم کاور کن

آقا این آپدیته چیه باز اومده؟
من الان میرم امتحان میکنم ولی بعید میدونم اینطور باشه.چون کاستوم تاکتیک تو کل بازی اعمال میشه ولی کوئیک تاکتیک فقط تو لحظه یه دستور میدی و اعمال میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل.مثل من تو کاستوم تاکتیک گذاشتم دفاع رو حالت کاور ولی اینطوری که شما میگی همش باید دستم رو دی پد باشه و به دفاع بگم کاور کن
نه روشش همونه دیگه.لحظه ای کجا بود؟

من الان رفتم نگاه کردم همونی بود که شما گفتید ولی الان شدیدا گیج شدم.یعنی این چند سال من روزی هزار نوع کایتوم تاکتیک میساختم هیچکدوم تو بازی اعمال نمیشدن؟حتی تو بازی آفلاین؟آخه من فکر میکردم کاستوم تاکتیک تو کل بازی اعمال میشه و کوئیک تاکتیک فقط برای موقعیت های خاصی هست برای همین هیچوقت از تو کوئیک تاکتیک کاستوم تاکتیکم رو انتخاب نمیکردم:-/یعنی من همیشه داشتم با یه تاکتیک بازی میکردم؟
بعد وقتی این کاستوم تاکتیک رو تو بازی با دی پد انتخاب میکنم تا آخر بازی اعمال میشه؟
الان حس میکنم توی یه کوچه بن بست هستم:d

خدایی عجب گاگولی هستم من:))یه عمر تاکتیک میساختم ولی اعمال نمیشده.تازه فهمیدم دی پد رو که بالا بزنی اون حالت آفساید گیری و ... هست ولی پایین که میزنی تاکتیک رو انتخاب میکنه:p

بیا تازه شدی مثل خودم.:dمنم برای همین از این کاستوم تاکتیک بدم میومد همیشه.چون اصلا معلوم نیست چیه و چیکار میکنه!!الان هم که استفاده میکنم زیاد متوجه تغییرات نمیشم!:دی

بیا تازه شدی مثل خودم.:dمنم برای همین از این کاستوم تاکتیک بدم میومد همیشه.چون اصلا معلوم نیست چیه و چیکار میکنه!!الان هم که استفاده میکنم زیاد متوجه تغییرات نمیشم!:دی

عجب بابا ! اصلا بدون تاکتیک،بازی کردن معنا نداره،بدون این کاستوم تاکتیک،40 % بازی میپره

من کلا خیلی باهش ور میرفتم ولی حالا که فهمیدم چطوریه اصلا بازی کردن یادم رفته هی میخوام تیریپ تاکتیکی بیام بدتر گند میزنم توش میره:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or