)خواهشا ادد کنید mostafa682من همینو میگم.مطمئنی گلیچ هست؟این فریز بازی گلیچ جدیده.یک کارایی با دسته میکنن تا بازی هنگ کنه.بعد مجبوری کنسول رو خاموش کنی و 3-0 ببازی.
من همینو میگم.مطمئنی گلیچ هست؟
البته من یه بار 1-0 جلو افتادم اینطوری شد من هم از لجم به انگلیسی شیرین طرف رو بستم به فحش:dبعد اون بنده خدا گفت من کاری نکردم من هم گفتم اگه راست میگی پس تو بیا بیرون تا من ببرم بعد اون بنده خدا اومد بیرون.اینقده خجالت کشیدم:dبعدش ازش عذر خواهی کردم
من جدیدا یکم به این کاستوم تاکتیک سیخ زدم و یکدونه برای خودم ساختم.همیشه هم موقع بازی میاد.:dکاستوم تاکتیک تو بازی انلاین نمیشه یه کاری کرد که بشه تغییرش داد؟آخه همونی که خودم برای تیم سیو کردیم میاره ولی بعضی وقتها اون نمیاد و حالت دیفالت رو میاره که خیلی تاثیر داره.یادم اولین بار که وصل شدم یه سوالی در مورد همین کاستوم تاکتیک پرسید ولی زود ردش کردم رفت.حالا نمیشه کاری کرد که کاستوم تاکتیک رو بشه قبل بازی آنلاین تغییر داد؟
نمیشه.باید آنلاین بگیریسلام اگه میشه اپدیت این fifa11برای دانلود واسم بذارید چون من اینترنت پر سر عت ندارم راستی واسه ps3 کپی خور با کاستوم فریموار می خواهم
بعد از اینکـه Custom Tactic رو ساختی ، باید بری توی بخش Quick Tactic و اونجا تاکتیکی رو که ساختی بدی به یکی از جهت ها ( به جای اون تاکتیک های Default ) ، بعد وقتی بازی شروع شد میتونی با زدن اون جهت ها ( که برای 360 همون D-Pad ِ ) تاکتیکت رو اعمال کنی .کاستوم تاکتیک تو بازی انلاین نمیشه یه کاری کرد که بشه تغییرش داد؟آخه همونی که خودم برای تیم سیو کردیم میاره ولی بعضی وقتها اون نمیاد و حالت دیفالت رو میاره که خیلی تاثیر داره.یادم اولین بار که وصل شدم یه سوالی در مورد همین کاستوم تاکتیک پرسید ولی زود ردش کردم رفت.حالا نمیشه کاری کرد که کاستوم تاکتیک رو بشه قبل بازی آنلاین تغییر داد؟
من الان میرم امتحان میکنم ولی بعید میدونم اینطور باشه.چون کاستوم تاکتیک تو کل بازی اعمال میشه ولی کوئیک تاکتیک فقط تو لحظه یه دستور میدی و اعمال میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل.مثل من تو کاستوم تاکتیک گذاشتم دفاع رو حالت کاور ولی اینطوری که شما میگی همش باید دستم رو دی پد باشه و به دفاع بگم کاور کنبعد از اینکـه Custom Tactic رو ساختی ، باید بری توی بخش Quick Tactic و اونجا تاکتیکی رو که ساختی بدی به یکی از جهت ها ( به جای اون تاکتیک های Default ) ، بعد وقتی بازی شروع شد میتونی با زدن اون جهت ها ( که برای 360 همون D-Pad ِ ) تاکتیکت رو اعمال کنی .
نه روشش همونه دیگه.لحظه ای کجا بود؟من الان میرم امتحان میکنم ولی بعید میدونم اینطور باشه.چون کاستوم تاکتیک تو کل بازی اعمال میشه ولی کوئیک تاکتیک فقط تو لحظه یه دستور میدی و اعمال میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل.مثل من تو کاستوم تاکتیک گذاشتم دفاع رو حالت کاور ولی اینطوری که شما میگی همش باید دستم رو دی پد باشه و به دفاع بگم کاور کن
یعنی من همیشه داشتم با یه تاکتیک بازی میکردم؟
یه عمر تاکتیک میساختم ولی اعمال نمیشده.تازه فهمیدم دی پد رو که بالا بزنی اون حالت آفساید گیری و ... هست ولی پایین که میزنی تاکتیک رو انتخاب میکنه
بیا تازه شدی مثل خودم.:dمنم برای همین از این کاستوم تاکتیک بدم میومد همیشه.چون اصلا معلوم نیست چیه و چیکار میکنه!!الان هم که استفاده میکنم زیاد متوجه تغییرات نمیشم!![]()
من کلا خیلی باهش ور میرفتم ولی حالا که فهمیدم چطوریه اصلا بازی کردن یادم رفته هی میخوام تیریپ تاکتیکی بیام بدتر گند میزنم توش میرهبیا تازه شدی مثل خودم.:dمنم برای همین از این کاستوم تاکتیک بدم میومد همیشه.چون اصلا معلوم نیست چیه و چیکار میکنه!!الان هم که استفاده میکنم زیاد متوجه تغییرات نمیشم!![]()