FIFA 11| PS3

ما دو تا سوال کردیم تاپیک با کویر لوت یکی شد.به قول کمال بچه ها اصلا اهل کمک کردن به همدیگه نیستن.

در هر صورت این تنظیمات منوال به نظر میاد تو رنک تاثیر میزاره چون من الان رنکم از 27 رسیده به 29 اونم با چند تا مساوی و یکی دو تا برد معمولی.
البته این منوال خیلی رو گل زدن تاثیر میزاره و دهن آدم واسه ساخت یک موقعیت سرویس میشه.تازه من شوت رو منوال نمیکنم چون اصلا بلد نیستم تو چارچوب بزنم!
پس تو چیا رو منوال کردی ؟
باتشکر

همه چیز به غیر از شوت دیگه!الان اینا assisted نیستن.پاس،پاس توعمق،پاس بلند،سوییچ و سانتر .
اونطوری که کبود میشی تا گل بزنی
بازیکن های یووه که همینطوریش گل بزن نیستن
اونطوری هم بکنم دیگه باید برای مساوی برم تو زمین :d

خدایی فیفا تو ابیلیتی دادن به بازیکن ها خوب عمل میکنه ولی خوب باید توازن تیم هم در نظر بگیره دیگه
قبول دارم لوکاتونی بازیکن کندیه ولی خدایی دیگه 67 که نیست ، حداقل 75 هست
یا کوالیارلا ، خدایی سرعت کوالیارلا حداقل باید 82 باشه

از اونور بازیکن های ذخیره تیم هایی مثل بارسا و رئال و چلسی سرعت دارن در حد بنز
نمیدونم چرا سعی میکنه کاری کنه که همه رو به این تیم ها بیارن
خوب منی که یووه رو دوست دارم باید چیکار کنم ؟
از وقتی آپدیت شده ، دنبال جانشین آمائوری هستم ولی هیچ کس نمیتونه اون پست رو بگیره
باتشکر

خوب واسه همین رنک میده دیگه!من این دو روز رسما کبود میشم تا موقعیت میسازم.البته خوبیش اینه تو دفاع تاثیر منفی نداره و میتونم مساوی رو بگیرم.:d

بابا خوب تقصیر اینا نیست.اینها اول قدرت تیم رو در نظر میگیرن بعد بازیکن.یووه چون خیلی داره ضعیف کار میکنه می خوان قدرتش از یک حدی بالاتر نره و قدرت بعضی بازیکنها رو ضعیفتر از پتانسیلشون میسازن.
عکسش هم که زیاد دیدی.کاری به تیمهای دیگه ندارم چون خودت از بازیکنهایی که بی خودی قوین زیاد دیدی ولی تو همین اینتر بعضی بازیکنهای داغون رو بی خودی قوی ساختن.نمونه اش کوردوبا،پاندف یا تو رزروها ساوزو یا کوتینیو.اینها به خاطر اینکه تو اینترن انقدر قوی ساخته شدن.

سلام برهمه دوستان ..
من امرووز هر کاری می کنم از ساعت 5 یا 6 بود نمیتونم بازی کنم انلاین ....
همش میزنه انلاین پس نداری یا نمیتونه اطلاعات انلاین پس رو دریافت کنه این ایراد از چیه ؟
چند تا از دوستامم همین ایراد رو دارن ..

دوستان سلام .

من دستگاهم ریجن 3 هست و فیفا من ریجن 2 . نمیتونم آنلاین بازی کنم ؟ وقتی می خوام کد Online Pass رو وارد کنم میگه ریجن دستگاه با بازی یکی نیست . :(

دوستان سلام .

من دستگاهم ریجن 3 هست و فیفا من ریجن 2 . نمیتونم آنلاین بازی کنم ؟ وقتی می خوام کد Online Pass رو وارد کنم میگه ریجن دستگاه با بازی یکی نیست . :(
یه acc ریجن 2 بساز و کد رو تو اون Acc وارد کن یه file برای دانلود میده با حجم کم ،وقتی دانلود کردی , بعد با همه acc ها میتونی بازی کنی

سلام برهمه دوستان ..
من امرووز هر کاری می کنم از ساعت 5 یا 6 بود نمیتونم بازی کنم انلاین ....
همش میزنه انلاین پس نداری یا نمیتونه اطلاعات انلاین پس رو دریافت کنه این ایراد از چیه ؟
چند تا از دوستامم همین ایراد رو دارن ..

واسه منم زیاد میشه.دو سه بار از بازی بیای بیرون درست میشه.

=============

آقا از وقتی تنظیمات رو دستی کردم کلا امتیازات بازیم قاط زده.من فکر میکردم دارم بیشتر امتیاز میگیرم ولی انگار در اصل این داشته ازم کم میکرده.:d
کلا بدجوری قاطی کرده.امتیاز رقبا رو هم همه اش بالای 8000 نشون میده!

واسه منم زیاد میشه.دو سه بار از بازی بیای بیرون درست میشه.

=============

آقا از وقتی تنظیمات رو دستی کردم کلا امتیازات بازیم قاط زده.من فکر میکردم دارم بیشتر امتیاز میگیرم ولی انگار در اصل این داشته ازم کم میکرده.:d
کلا بدجوری قاطی کرده.امتیاز رقبا رو هم همه اش بالای 8000 نشون میده!

من دستی نکردم ولی واسه منم قاط زده ، هر دست میبرم نشون میده که داره امتیاز کم میکنه،اگرم ببازم که نزدیک 100 امتیاز کم میکنه،البته ناینطوری نشون میده ولی واقعیتش این نیست

بابا من چه گناهی کردم که رشتم اینه ؟ اهههههههههههه
دانشگاه شروع نشده امتحان ها ریختن سرم پشت سر هم امتحان،نمیزارن آدم2 دست فیفا با فکر باز بزنه ، واقعا اه ه ه ه ه ه ه ه ه :-w~x(>:p>:p>:p

الان با یه غول بازی کردم 10 لول بالاتر از خودم، دست اول 3-1 بردمش دست دوم 5-0 ، رتبم اومد 3 رقمی ---> 936
من 6400 اون نزدیک 11000 اینا بود فکر کنم
11000-57001.jpg

اطلاعات از سایت EASportsfootball.com گرفــته شدن.

سلام
دوستان اپديت كه برايه فيفا11 امده نميشه افلاين دانلود كرد؟درسته؟
ايا ميشه save بازي رو دانلود كرد مثلا قسمته squad كه تمامه تغيرات نيم فصل انجام شده باشه (منظورم اينه يكي از دوستان كه اين اپديت انجام داده save بزاره برايه دانلود بچه هايي كه نميتونن اپديت كنن save دانلود كنن و بريزن تو دستگاه اين تغييرات انجام بشه براشون) ايا ميشه چنين كاري كرد؟
ممنون ميشم يه نفر اين امتحان كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or