FIFA 11| PS3

ولی در کل رئال خیلیم ضعیفه!من وقتی رئال بر میدارن خوشحال میشم.فقط یک رونالدو داره که اکثرا میزارنش بال و میشه کنترلش کرد.بقیه بازیکنهاش و مخصوصا دفاعش اصلا خوب نیست.بر عکس چلسی یا حتی بارسا که اشک آدم در میاد تا بازی رو ازشون ببره.
دفــاع ـش رو قبـول دارم جالب نیست ، ولی اینکه فقط یه رونالدو داره رو اصلاً !
هیگواین و بنـزما خودشون برای یه تیم کافیــن ، خصوصاً که بنزما رو خیلی الکی و بزرگ تر از اون چیزی که هست در بازی طراحی کردن ! من نمیدونم این بشــر کی اینقدر درخشیده که قوی ساختـنش.
بارسا هم زیاد به درد بازی های آنلاین نمیخوره . اگر دقت کرده باشید یکی از عوامل بسیار مهم برای موفقیت در این بازی " قدرت بـدنی " که از این نظر چلسی و اینتر حرف اول رو میزنن. بارسا از نظر مهره هیچی کم نداره و بازیکنـاش واقعاً قوی ـن ، ولی خب اصلاً قدرت بدنی ندارن و زیاد جواب نمیده. اگر بخوای با بارسا بازی کنی تنها راهش اینه که توپ رو از دست ندی و اینجوری حریف دیوونه میشه.
چلـسی هم که خب کلاً بهترین تیم بازی ِ.

آره هیگو و بنزما رو قوی ساختن ولی نه در حد ویا و دروگبا!من یک گلایی از این بازیکنا خوردم که عمرا هیچ مهاجم دیگه ای تو بازی بتونه بزنه.خلاصه قابل تحملن مهاجماش!
بارسا هم دفاعهاش قدرت بدنیه بالایی دارن.میگم که سخت میتونم بهش گل بزنم.ولی چون مهاجماش قدرت بدنی ندارن اکثرا ازش گل هم نمی خورم و 0-0 میشه.

اینتر هم تیم خوبیه امسال ولی خط هافبکش مالی نیست.نمیشه توپ رو وسط زمین نگه داشت.اسنایدر هم قدرت بدنی نداره.برای همین کاراییش خیلی پایینه.ولی برای دفاع و ضد حمله تیم خوبیه.

کلا فیفا یعنی قدرت بدنی.مسخره شو در آووردن تو این زمینه.این همه تغییرات دادن امسال ولی بازم قدرت بدنی حرف اول رو تو بازی میزنه.هر کی چاقتر باشه بهتره!:d:d:d

اصلا ربطی نداره نداره شما بیاید با من بازی کنید بدون لگ با تاتنهام
حالا بعضی ها هم شانسی میان 4 تا به تاتنهام میزنن با میلان که اونا هم هیچی نیستن در کل :d:d

البته رئال هم بد نیست :d
فقط باید حمله کنی باهاش

حالا بعضی ها هم شانسی میان 4 تا به تاتنهام میزنن با میلان که اونا هم هیچی نیستن در کل :d:d

فقط باید حمله کنی باهاش

با تو نبودم عزیز دلم :دی اخه فرقی نداره real برداری یا برنداری... :d
-----------------------
راستی اون قضیه 4 تا گل رو هم نمیگفتی چیزی نمیشد :دی lol

من هم شاتل دارم هم سپنتا از کدوم وصل شم دیسی کمتر میده !!!!!!!!!!!!!!!

جفتش 2 تاس ! منظورم اینه که جفتش به درد نمیخوره،سلطان آی اس پی های ایران چیزی نیست جز پارس آنلاین ولی خب یه مقدار گرونه

فک کنم اگه تیم real madrid وجود نداش نصف فیفا بازا فیفا نمیزدن...
شما اول یاد بگیر وقتی از کسی 3 4 تا میخوری،بازی رو به مسخره بازی نکشی و مثل حریفت که وقتی 3 4 تا ازت میخوره،تا آخر مردونه باهات میجنگه،بجنگی

رئال نبود چلسی برمیداشتن.پارسال همه بارسایی شده بودن!سال دیگه باز معلوم نیست کدوم تیم مد بشه.

بابا انقد از فیفای من ایراد نگیرین! خب معاومه خیلیا این 4 5 تیم اول دنیا رو برمیدارن ! ولی طبق تجربه ی من بالای 70 % چلسی برمیدارن
ولی در کل رئال خیلیم ضعیفه!من وقتی رئال بر میدارن خوشحال میشم.فقط یک رونالدو داره که اکثرا میزارنش بال و میشه کنترلش کرد.بقیه بازیکنهاش و مخصوصا دفاعش اصلا خوب نیست.بر عکس چلسی یا حتی بارسا که اشک آدم در میاد تا بازی رو ازشون ببره.
با بارسا که اکثرا من مساوی میکنم بسکه دفاعش گوشتیه.چلسی هم اکثرا اون دروگبا یجوری از زاویه بسته ای جایی بهم گل میزنه و اعصابمو خراب میکنه!

==============
من بالاخره کنسول رو آپدیت کردم.ولی بعد آپدیت متوجه شدم فیفا هم آپدیت داده.امشب فیفا رو هم آپ میکنم و با قدرت برمیگردم.:دی

اگر خواستین اد کنین بازی کنیم.فعلا که خبری از لیگ نیست!:دی
amin884
عزیز دلم هر وقت دلت خواست بیا با هم بازی کنیم و شما هر تیمی خواستی بردار منم همین رئال نوب رو برمیدارم و یه حال اساسی بهت میدم !

سلام به همگی
واقعا راست میگید ، همه یا رئال برمیدارن یا چلسی یا بارسا
دیشب 10 ، 12 دست بازی کردم هیچ کس تیم دیگه ای برنداشت...
من که همیشه میلانی هستم ...
تیم گلت که همین دیشب تو شهر خودش از تاتنهام باخت که ! میلانم میلان قدیم !

والا من تا الان 160 تا بازی آنلاین کردم
خیلی کم شده حریفم رئال برداره
90 درصد چلسی میشن ، بعد از چلسی بارسا است
به نظر من بهترین تیم فیفا من سیتیه ، خیلی تیم پریه

آی دی منو که دارید ، اونهایی که ندارن اد کنن
اگر به لیگ زدن باشه ، از الان بگم که بازیها رنک مچ باشه ها
شهروز مگه نتت چیه که بهترین نت ایرانه ؟
باتشکر
همونطور که گفتم پارس آنلاینه داداش
لیگ هم ایشالا راه میندازیم به شرطی که هرکسی رو راه ندیم

فقط باید حمله کنی باهاش
:)) شما که این همه شاخو شونه میکشی چرا هروقت میخوام باهات بازی کنم جرات نمیکنی رنک بازی منی !؟ :d

من با شما کاملاً موافقم !!
من با هر کی بازی میکنم یا رئال یا میلان ! این 2 تا تیم نبودن فکر کنم بازیها جذاب تر بود یا کسی بازی نمیکرد!
ولی به نظر من و با تجربه ای که از بازی های آنلاین دارم باید بگم که همه چلسی برمیدارن مگر اینکه خلافش ثابت شه

دوستان آخرین ترانسفرهای فوتبال توی fifa 11 اعمال شده ؟
مثلا علی کریمی در شالکه
Matri در Jvenutus
torres در Chelsea
Adebayor در Real Madrid

؟

lol شما یدونه هم مثال میزدی میفهمیدیم ! حتی همون جمله ی اولتم همرو متوجه منظورت کرد !
راستش داداش گلم هنوز نقل و انتقال ها انجام نشده و مسکه قراره 23 فوریه انجام شه و پچی که دیروز یعنی 15 فوریه اومد صرفا برای ارتقایع ULTIMATE TEAM هستش.

واقعا این فیفا اگر چه عشق منه و من باهاش زندگی میکنم اما جدا یه سری ایراد های بزرگ داره که آدمو افسرده میکنه و به خاطر این ایراد ها امکان داره از یه نوب ببازی و طرف فکر کنه که خداس !

یکیش اینکه بازیکن برای اینکه به سرعت نهاییش برسه خیلی طول میکشه یعنی شتاب بازیکنا کمه ! من یادمه وقتی فوتبال بازی میکردم مربی بهمون میگفت : بجه ها همگی بایستین وقتی سوت زدم،بکککنین ! یعنی وقتی سوت میزد جوری میکندیم که چمن برمیگشت ! پس این ایراد فیفا خلاف واقعیته !
یکیش اینکه سانتر هاش واقعا باگه که باید روش کار یشه
یکشی اینکه وقتی به دروازبان شوت نیزنی و توپ برمیگرده نفر دوم که میخواد تو ریواند شرکت کنه و شوت دوم رو بزنه، همیشه چیپ میزنه که معمولا گل هم نمیشه و دروازبان توپو میگیره چون ضرب توپ واقعا پایینه
سویچینگ بازی هم مقداری ایراد داره و مثلا وقتی به دروازبان شوت میزنی و توپ برمیگیده و نزدیک بازیکن خودت میاد،گاهی وقت ها به اون بازیکن سوییچ نمیشه و هر چقدر هم که ال 1 میزنی انگار نه انگار و توپ رد میشه
زمین های بارونی و برفیشم داقونه،کی گفته مثلا تو الدترافورد وقتی بارون میاد توپ رو زمین لیز میخوره ؟ همه میدونیم که ورزشگاه های مطرح جهان همگی مجهز به سیستم های حرارتی هستن که اصلا باعث نمیشه آب بارون رو زمین بمونه بنابراین اصلا توپ لیز نمیخوره
یه باگ عجیب دیگه ای هم که تو این بازی کشف کزدم اینه که وقتی نزدیک کرنر یکم جلوتر برای تیمی که همونور زمینشه،به نفعش خطا میشه و میخواد خطا رو بزنه،تو تیم حریف بعضی موقع ها وقتی میخوای مهاجم گوش ت رو سوییچ کنی تا به سمت محل خطا بری،خودتو بکشیییییییی هم به اون بازیکن سوییچ نمیشه ! واقعا عجیبه ! و چندین ایراد ریزو درشت دیگه ! ولی بازم به نظر من 1-- برابر PES میارزه و بهترین فوتبال این نسله!
به امید اومدن فوتبالی که گل زدن تو اون نیازمند پیدا کزدن باگ ها و قلق های خاص نباشه و مثل فوتبال واقعی مثلا اگه از 50 متری هم شوت کردی از هر200 تا یکیش گل شه یا ... خلاصه که قلقی نباشه و مثلا اینطور نباشه که: برو پشت محوته چیپ بزن 99 % گله
دوست دارم فوتبال مثل واقعیت باشه و REAL TIME باشه و هیچ چیزش قابل پیش بینی نباشه...

با تو نبودم عزیز دلم :biggrin1: اخه فرقی نداره real برداری یا برنداری... :d
-----------------------
راستی اون قضیه 4 تا گل رو هم نمیگفتی چیزی نمیشد :biggrin1: lol

اااااا
نه ما رک حرف میزنیم حالا تو بیا نتیجه اخرین بازی هاتو با رئال بذار.:d
من کلا بیشتر بردمت .:d

:)) شما که این همه شاخو شونه میکشی چرا هروقت میخوام باهات بازی کنم جرات نمیکنی رنک بازی منی !؟ :d

بحث جرات نیست.
من یه چیزی به شما میگم
شما اول لحن صحبت کردن pm دادنتو درست کن تو psn
که وقتی بهت دارم میگم رنک بازیو خراب میکنه متوجه نمیشی به من میگی نوب!

میگی
unrank ماله نوب هاست.
خوب من نوب هستم.میدونی چرا چون دوست دارم بدون لگ بازی کنم تا یه بازیو با 100تا لگ تموم کنم بعد level از 20 بشه 21!اخرش هم کاپ بدن بهم!!

پس شما با خارجی ها رنک بازی کن.

موفق باشی.

اااااا
نه ما رک حرف میزنیم حالا تو بیا نتیجه اخرین بازی هاتو با رئال بذار.:d
من کلا بیشتر بردمت .:d

بحث جرات نیست.
من یه چیزی به شما میگم
شما اول لحن صحبت کردن pm دادنتو درست کن تو psn
که وقتی بهت دارم میگم رنک بازیو خراب میکنه متوجه نمیشی به من میگی نوب!

میگی
unrank ماله نوب هاست.
خوب من نوب هستم.میدونی چرا چون دوست دارم بدون لگ بازی کنم تا یه بازیو با 100تا لگ تموم کنم بعد level از 20 بشه 21!اخرش هم کاپ بدن بهم!!

پس شما با خارجی ها رنک بازی کن.

موفق باشی.
ببخشید دوست من،من یه سوال از شما داشتم،اگه من با شما رنک بازی کنم،بازی لگی میشه اونوقت اگه بدون رنک بازی کنم،لگ میپره میره خونشون !؟

نمیشه از طریق کامپیوتر نقل و انتقالات جدید را دونلود کرد و از طریق فلش نصبش کرد؟؟
نمیخوام وارد بحثتون بشم ، به من هم ربطی نداره
ولی به نظر من آن رنک مساویه با تقلب ، تو هر بازیکنی که ساخته باشی ، حتی بازیکن ویتورال پروت هم میتونه تو بازی دخالت داشته باشه و بازی کنه ، این یعنی تقلب
ولی توی رنک حتی ترکیبت هم باید از اول بچینی ، آدم با لگ و اطمینان بازی کنه بهتر از اینه که بدون لگ و با شک بازی کنه

شهروز خیلی وقته با هم بازی نکردیم ، چرا دیگه بازی نمیکنی؟ بازیت خیلی خوبه ولی فکر میکنم بتونم از پست بر بیام

راستی یه نکته ای که زیاد دیدم میخواستم اینجا هم بگم
یه سری کارها هست که شما بلدید و خیلی هم تو فیفا جواب میده ، طرف مقابل دوست داره اون کار رو یاد بگیره ، بعد به شما پیغام میده که میشه بگی چطوریه ، اکثرا که جواب نمیدن !!!!! اونهایی هم که جواب میدن سعی میکنن بپیچوون
واقعا چرا ؟
یکبار من از یکی روش رنک اینوایت کردن رو پرسیدم ، پیچوند !!!!

یه سوال دیگه هم داشتم
من با خارجی هم که رنک میزنم ، بعضی ها میتونن بازیکنهایی که ساختن رو وارد رنک مچ کنن ، چطوریه ؟ این تو لول های بالا خیلی زیاده

ببخشید دوست من،من یه سوال از شما داشتم،اگه من با شما رنک بازی کنم،بازی لگی میشه اونوقت اگه بدون رنک بازی کنم،لگ میپره میره خونشون !؟
آره شهروز جان بازی بدون رنک لگ نداره
علتش فکر میکنه بخاطر اینه که از اطلاعات روی سرور استفاده نمیکنه و فقط صفحه بازی رو لود میکنه
باتشکر

آخرین ویرایش:
شهروز جان مگه میدون جنگه؟چرا انقدر شاخ و شونه میکشی؟:|

شخصا جز اون افرادیم که نتیجه و رنک اصلا برام مهم نیست.تا وقتی نیما بود رنکم 10-12 بالاتر نرفته بود چون اکثرا با اون بازی میکردم.رنک و غیر رنک هم اصلا برای من فرقی نداره.
خلاصه خواستم بگم که بازی میکنیم ولی واسه عشق و حالش نه برد و باخت.

ببخشید توی بحث دخالت میکن

به نظر منم رنک با غیر رنک فرقی نمیکنه
unrank لگش کمتره ! نه که اصلاً نداشته باشه ولی کمتره !
بعدم اینکه امکان تقلب تو جفتش هست اگه بدونید !
من با چند نفر بازی کردم رنک که تیمشون full بود یعنی همه نفرات 99 بودن ! و با یه نفر دیگه هم بازی کردم تیمش همه توش بودن از مسی بگیر تا تری ! البته همه اینا رنک بود.
از 10 نفر اول لیست فیفا 7 نفرشون با تقلب اومدن بالا ! وقتی مردم ریپورت بدن user اونارو فیفا بن میکنه واسه همیشه ! مثلاً دقت کنید بعضی ها که میرسن 10 نفر اول یهو غیبشون میزنه چون فیفا user بن کرده !
توی fifa 10 هم همچین مسئله ای بود ! البته خیلی ها نمیدونن چجوری توی رنک اینا بازیکن میارن !

ولی نتیجه اخلاقی :d اینکه من با نظر شهروز موافقم که رنک مردونه تره چون امکان تقلب کمتره و با نظر نیما هم موافقم که unrank لگ کمتر داره و فرقی هم نمیکنه ! چون ما اگه نفر اول لیست فیفا هم بشیم فیفا به یدونه ریپورت مارو بن میکه چون ip ما ایرانه !
این و به چشم دیدم !

و در آخر اگه دوست داشتین من و add کنید بازی کنیم البته اکثرتون و add دارم.
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or