War Has Change
کاربر سایت
دوستان من به PSN وصل میشم اما وقتی به EA تو FIFA وصل میشم یهو از PSN هم DC میشم !! فقط تو این بازی اینجوریه که 

دوستان من به PSN وصل میشم اما وقتی به EA تو FIFA وصل میشم یهو از PSN هم DC میشم !! فقط تو این بازی اینجوریه که![]()
من با آرسنال دارم میرم.یه فصل قهرمان شدم. الان تو شروع فصل دومم، اینا رو هم خریدم واسه ترکوندن تیم: Nani,Julio Cesar,Maicon,Riberyميگم کسی career mode ميزنه؟
آخه کسی حرفی نميزنه از تيماش
من از مربيگری آژاکس شروع کردم الان اومدم منچستر يه فصل با سوم شدم اين فصل تيم بستم در حد تيم ملیحال کن :
جو هارت/اسکتلنبرگ
کريک/فرديناند/ويديچ/پويول/اورا
اسکولز/گيگز/نانی
رونی/فورلان/سوارز/خودم/ مسی/داويد ويا
کجاش احمقانس؟خب یعنی من اگه کیک آف بازی کنم...رئال بردارم جلوی بارسا...خود سی پی بو این بازیکنو بذاره توی ترکیب جلوی من...خیلی احمقانه می شه که...بقیه فیفا بازای حرفه ای تایید می کنن این قضیه رو؟ یا من یه جایی از حرف این داداشمونو خوب ملتفت نشدم؟
تا اون جا که من می دونم autosave از فیفا ۱۱ حذف شده.سلام به همگی.کسی از دوستان میدونه چطوری باید autosave فیفا11 رو خاموش کنم؟پیداش نکردم![]()
یعنی نمیشه autosave رو off کرد ؟تا اون جا که من می دونم autosave از فیفا ۱۱ حذف شده.
در ضمن منم تو career mode با تیم realmadrid فصل دومم و eto'o و fabregas رو خریدم تا بترکونم!!!!!!!
برهان چند وقته بازی نکردی؟ما که توی 360 هستیم حدود چند هفته پیش هم برای ما ریست شد.یکی دو روز هست چک نکردم.اون موقع به خاطر سرور هایش که اولش اشکال داشت(الان نه) و مشکلات دیگه ریست شده بود.الان شاید فقط چند نفر را 0 کنه .آخه یک گلیچ پیدا شده میرن آک آتن بر می دارند و تیم شان تبدیل به منتخب قرن میشه.بچه ها یک اتفاق تخیلیمن امروز رفتم تو player hub خودم و در کمال ناباوری دیدم که level 1 هستم و اون 30 تا بازی که وقتی تهران بودم و انجام داده بودم نتایجش هست اما تو قسمت توضیحات همه بازی ها، برد و باخت و .... رو 0 زده. کسی می دونه قضیه چی هست؟
احسان جان من تو همون هفته اول که بازی اومد 30 تا online انجام دادم و بعد چون اومدم شمال و یک مدت اینترنت نداشتم چک نکردم. امروز رفتم و دیدم این جوری شده. خوب الان یعنی برای همه پریده یا یک عده خاص؟ چون من اصلا تا حالا تو هیچ بازی از هیچ باگ یا گلیچی استفاده نکردمبرهان چند وقته بازی نکردی؟ما که توی 360 هستیم حدود چند هفته پیش هم برای ما ریست شد.یکی دو روز هست چک نکردم.اون موقع به خاطر سرور هایش که اولش اشکال داشت(الان نه) و مشکلات دیگه ریست شده بود.الان شاید فقط چند نفر را 0 کنه .آخه یک گلیچ پیدا شده میرن آک آتن بر می دارند و تیم شان تبدیل به منتخب قرن میشه.
آره منم همون 2 هفته پیش تعجب کردم دیدم 0 هست نگو ریست کردند .:d احتمالا به خاطر بعضی مشکل ها . فکر کنم اوایلش وقتی اینترنت یکی قطع میکرد امتیاز به هیچ کس نمیداد الان هر مشکلی پیش بیاد امتیاز کم میکنه از طرف که اینترنتش مشکل داره. ولی از اون موقع تا حالا دیگه ریست نشده.کلا واسه همه 0 شده چون اون موقع نفر اول هم امتیازش به 1000 نرسیده بود هنوز.احسان جان من تو همون هفته اول که بازی اومد 30 تا online انجام دادم و بعد چون اومدم شمال و یک مدت اینترنت نداشتم چک نکردم. امروز رفتم و دیدم این جوری شده. خوب الان یعنی برای همه پریده یا یک عده خاص؟ چون من اصلا تا حالا تو هیچ بازی از هیچ باگ یا گلیچی استفاده نکردم
احسان جان من تو همون هفته اول که بازی اومد 30 تا online انجام دادم و بعد چون اومدم شمال و یک مدت اینترنت نداشتم چک نکردم. امروز رفتم و دیدم این جوری شده. خوب الان یعنی برای همه پریده یا یک عده خاص؟ چون من اصلا تا حالا تو هیچ بازی از هیچ باگ یا گلیچی استفاده نکردم