FIFA 11| PS3

احسان جان من تو همون هفته اول که بازی اومد 30 تا online انجام دادم و بعد چون اومدم شمال و یک مدت اینترنت نداشتم چک نکردم. امروز رفتم و دیدم این جوری شده. خوب الان یعنی برای همه پریده یا یک عده خاص؟ چون من اصلا تا حالا تو هیچ بازی از هیچ باگ یا گلیچی استفاده نکردم
برهان جان همون طور که بچه ها گفتند برای همه پرید.نگران نباش همه را 0 کرد و دوباره همه شروع کردند.فقط این قضیه آک آتن بد هست.البته تو یکی دو جا گفتن EA گفته 0 شان می کنه.میگم تو PS3 هم همین طور هست؟

بزرگترین پیشرفت فیفا فیفا 07 بود که زمین تا آسمون با 06 فرق داشت در 06 گل زدن به هر نحوی یه رویا بود و از 07 بود که من فیفایی شدم شاید باورتون نشه که من یه فیفایی متعصب هستم ولی 08 09 10 رو موقعیتش نشده که بازی کنم به هر حال 11 رو از دست نمیدم

با چه سرعت اینترنت میشه انلاین بازی کرد

Last edited by a moderator:
برای اینکه بتونی‌ online بازی کنی‌ یه کد داره، که اونو باید بزنی‌، اونو استفاده کردم، یعنی‌ اگه بخوای online بازی کنی‌ از PSN باید کردیت بخری!
این رو یکی از بچه ها تو فروشگاه لوازم شخصی گفته! یه fifa 11 داره که کدشو استفاده کرده! من اگه بازی رو ازش بخرم دقیقا چقدر بام میفته تا کد بخرم و بتونم آنلاینشو راه بندازم؟

ميگم اگه ذوب آهن قهرمان آسيا بشه و تيمای ايرانی امسال آسيا خوب ظاهر بشن ممکنه ليگ ايرانم بزارن مثل ليگ کره جنوبی؟
زیر ِ 1% ! حتی تیم ملی ایران هم تو بازی نیست چه برسه به لیگ ایران !
ممکنه ذوب آهن رو توی Rest of the world بذارن فقط که اونم بعید میدونم :دی

زیر ِ 1% ! حتی تیم ملی ایران هم تو بازی نیست چه برسه به لیگ ایران !
ممکنه ذوب آهن رو توی Rest of the world بذارن فقط که اونم بعید میدونم :دی

ولی فکر کنم اگه امسال همين آهنيا :دی قهرمان بشن :دی تيم ملی هم آسيا خوب کار کنه ليگ ايران سال ديگه بزارن :دی

چقد با دوستان دربی مجازی تهران بزنيم :دی

البته بنا به دلايلی لايسنس کردن ليگ ايران غير ممکنه ....

لایسنس نمی خواد که میتونن عینpes مثلا پرسپولیس رو بزننRed Tehran,اس اس رو بزننBLUE TEHRAN,...:d

اولا اگر قرار بود فيفا عين PES باشه كه فيفا بازي نميكرديم

تمام كلاس فيفا به اينه كه همه تيماش لا يسنس شدن، نه مثل PES كه گند زده به هرچي فوتبال :d

دوما : هيچي :d

البته بنا به دلايلی لايسنس کردن ليگ ايران غير ممکنه ....
اون موقع که ایران جزو 20-25 تا تیم اول دنیا بود که اگه اشتباه نکنم به جام جهانی قبلی برمیگرده صحبت هایی شده بود اما مسئولین EA گفته بودن که تیم ایران مطابق با استانداردهای این شرکت نیست و نمیشه تو بازی قرارش داد. البته مسئله از جای دیگه ای آب میخوره که خودت بهتره می دونی و اینجا هم جاش نیست.

دوستان یک خبر خوش براتون دارم که وقتی خوندم واقعا تعجب کردم چون EA و همین طور سونی و مایکرو کلا پول پرست هستند:d امسال FIFA 11 Ultimate Team در ماه نوامبر در شبکه PSN و Live قرار میگیره و بر خلاف سال قبل به صورت کاملا مجانی می تونید اون رو دانلود کنید و بازی کنید. خبر تو بلاگ خود FIFA و همین طور سایت Videogamer و خود EA بخش انگلستان پخش شده و البته خبر برای نزدیک به 10 روز پیش هست و چون سرعتم کم هست دیر به دیر سر میزنم.

برهان یه توضیح در مورد این ultimate team میدی؟
میثم جان یک نگاه به این تاپیک بنداز یک سری توضیحات اولیه در موردش دادم. احتمالا بازی که بیاد چون مجانی هم هست همچین تاپیکی براش بزنیم. البته اگه دوستان زیادی دانلود و بازی بکنند.

برهان با چه سرعت اینترنت میشه لایو بازی کرد و اون کیفیتی رو داره که با بغل دستید بازی میکنی
من اون موقع که تهران بودم خودم راحت با اینترنت 512 و پینگ 300 بازی می کردم و 1ثانیه هم لگ نداشتم. اما مثل اینکه الان سرورها کمی ضعیف شده و بچه ها مشکل دارند.

من که جنوب بندرم باید بیخیال شم پینگ 300 چیه

برهان فکر کنم نظر تو هم همین باشه که بزرگترین پیشرفت فیفا که خیلیها طرفدارش شدند fifa 07 بود

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or