FIFA 11| PS3

درود
یکی از دوستان ما میخواد بازی رو به صورت آنلاین بازی کنی ولی وقتی کدی که تو دفترچه بازی نوشته رو میزنه ارور زیر براش میاد:
The code you entered may not be correct or my no longer be valid
please check your entries
بازی هم اورجینال گرفته!
راه حلی چیزی هست برای برطرف کردنش؟
ممنون.

درود
یکی از دوستان ما میخواد بازی رو به صورت آنلاین بازی کنی ولی وقتی کدی که تو دفترچه بازی نوشته رو میزنه ارور زیر براش میاد:
The code you entered may not be correct or my no longer be valid
please check your entries
بازی هم اورجینال گرفته!
راه حلی چیزی هست برای برطرف کردنش؟
ممنون.
رجیون بازیت چنده؟
یه اکانت بساز مطابق با رجیون بازیت بعد یه فایل 100 kb با اون اکانت دان کن بعد با اکانت اصلیت بازی کن:d

بچه ها من یه مشکلی دارم...چون تازه اومدیم فیفا نمی دونم چی کار باید کرد...داداشم توی کری یر مود...داره با بارسلونا پیش می ره...ولی دیشب که رفتیم بازی دوستانه بزنیم دیدیم بازیکنی که ساخته توی بارسلونا هستش اونجا...باید چی کار کنیم که اینجوری نشه

نه هيچی به هيچی ميشه :دی

البته من نميدونم چجوری ديروز يه بازی کردم از 300 و خرده ايی امتياز به 525 رسيدم ؟ :دی چيه داستان؟

خیلی مسخره هست این حالتش. باید یه فکری بکنن.

--

این قضیه ترکیب تیم ها چیه؟ چرا save نمیشن!؟ من ترکیب/سیستم مورد نظرم رو save می کنم ولی موقع آنلاین دوباره همون حالت اولیه رو میذاره! کلا نمیشه ترکیب مورد نظر رو برای بازی آنلاین از قبل سیو کرد,که نخوایم هر دفعه عوض کنیم!؟

بچه ها من یه مشکلی دارم...چون تازه اومدیم فیفا نمی دونم چی کار باید کرد...داداشم توی کری یر مود...داره با بارسلونا پیش می ره...ولی دیشب که رفتیم بازی دوستانه بزنیم دیدیم بازیکنی که ساخته توی بارسلونا هستش اونجا...باید چی کار کنیم که اینجوری نشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه جوون مرد پیدا نشد به این سوال ما جواب بده؟ همه به فکر آنلاین بازی کردنن؟ تازه واردیم ناسلامتی ها...مرامتونو عشق است

یه جوون مرد پیدا نشد به این سوال ما جواب بده؟ همه به فکر آنلاین بازی کردنن؟ تازه واردیم ناسلامتی ها...مرامتونو عشق است
واسه منم همچین مشکلی پیش اومد . من به اجبار بازیکن رو به یک تیم داغون انتقال دادم :دی
گیم پلی فیفا 11 دقیقا مثل فیفا ورلد کاپ 2010؟ از pes 11 بهتره؟
کلا گیم پلی FIFA11 با FIFA WC 2010 و FIFA10 فرق داره . بازی فوق العاده سنگین سخت و واقعگرایانه ساخته شده . اگه فیفا باز باشی خیلی بهت حال میده . سوال دومت رو هم اگه جواب بدم یهو 2باره بحث مقایسه پیش میاد . خودت باید انتخاب کنی . اگه فوتبالی دوست داری که گیم پلیش ارکیدتر باشه PES رو بخر اگه از شبیه ساز خوشت میاد FIFA

خوب تیمی که برای Virtual proـت انتخاب کردی بارسلونا بوده ، تو تمام مدهای آفلاین هم این بازیکن تو ترکیب بارسا قرار میگیره ! Career ـم که میخوای شروع کنی ( اگر Player انتخاب کنی) ازت میپرسه میخوای با Virtual Proـت بازی کنی یا یه بازیکن جدیدی بسازی یا از بازیکن های واقعی استفاده کنی. دیگه انتخاب با خودتِ !
در مورد Kick Off هم مثل همون حالت قبلی ِ ، قبل از شروع بازی باید بازیکن رو بذاری بیرون اگر میخوای.

دوستان من یه مشکلی دارم تا به psn وصل میشم بعد میرم تو fifa 11 زود من و dc میکنه
دلیلیش چیه ؟
کلافم کرده ممنون میشم کسی کمکم کنه . اصلاً نمیزاره وصل بمونم زود dc میکنه
ping منم روی 250 هستش مشکل از isp اصلاً نیست !

الان تکلیف بازیهایی که طرف بعد از خوردن گل میاد بیرون چیه!؟ امتیاز رو میده یا اینکه هیچی حساب نمی کنه!؟
قانون به این شکله که اگر تا قبل از دقیقه ی 5 کسی از بازی بره بیرون هیچ اتفاقی نمیفته ، ولی بعد از اون هرکس بره بیرون از Pointـش کم میشه و طرف مقابل هم امتیاز میگیره. ولی برای Achievement/Trophy ها بازی هایی که حریف میره بیرون حساب نمیشه.
این قضیه ترکیب تیم ها چیه؟ چرا save نمیشن!؟ من ترکیب/سیستم مورد نظرم رو save می کنم ولی موقع آنلاین دوباره همون حالت اولیه رو میذاره! کلا نمیشه ترکیب مورد نظر رو برای بازی آنلاین از قبل سیو کرد,که نخوایم هر دفعه عوض کنیم!؟
ترکیب هایی که شما Save میکنی در تمام مدهای آفلاین و Player Match ها اعمال میشن ، اما اگر بخوای Ranked Match بازی کنی باید قبل از بازی بری تو منوی Formation و ترکیبی که ذخیره کردی رو Load کنی.

خوب تیمی که برای Virtual proـت انتخاب کردی بارسلونا بوده ، تو تمام مدهای آفلاین هم این بازیکن تو ترکیب بارسا قرار میگیره ! Career ـم که میخوای شروع کنی ( اگر Player انتخاب کنی) ازت میپرسه میخوای با Virtual Proـت بازی کنی یا یه بازیکن جدیدی بسازی یا از بازیکن های واقعی استفاده کنی. دیگه انتخاب با خودتِ !
در مورد Kick Off هم مثل همون حالت قبلی ِ ، قبل از شروع بازی باید بازیکن رو بذاری بیرون اگر میخوای.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب یعنی من اگه کیک آف بازی کنم...رئال بردارم جلوی بارسا...خود سی پی بو این بازیکنو بذاره توی ترکیب جلوی من...خیلی احمقانه می شه که...بقیه فیفا بازای حرفه ای تایید می کنن این قضیه رو؟ یا من یه جایی از حرف این داداشمونو خوب ملتفت نشدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or