FIFA 11| PS3

دوستان یه مشکلی توی فیفا 10 وجود داره که وقتی به دروازبان یه شوت میزنی یه بار که دفع میکنه برای بار دوم که با یکی دیگه شوت میزنی حتی اگه از نیم سانتی دروازبان هم رد بشه نمیتونه دفع کنه. اینو رفع کردن؟؟
دقیقا من هم مثل شایان دو بار دفع توپ رو داشتم. جالبیش این هست که توپ بعد تقریبا برای مهاجم دروازه خالی بوده ولی ویکتور کبیر(:biggrin1:) مثل شیر پرید و توپ رو از روی خط کشید بیرون. مثلا فرض کن از گوشه سمت چپ محوطه یک شوت میزنند و دروازبان به سمت راست محوطه بلوک می کنه توپ رو بعد از همون جا یکی دیگه میاد شوت میزنه و دروازبان من چند بار تا حالا شده پریده و توپ رو به کرنر زده.

دمو نمیرسه سرگرم شیم:d
نقل و انتقالات رو هم مثل اینکه خیلی کار کردن یکی از موارد رو مخ 10 همین بود !
هم باید با باشگاه توافق کنیم هم با بازیکن فک کنم جالب باشه...
عوض کردن بازیکن رو نمیدونم گذاشتن یا نه ولی بزارن خیلی خوبه !
فوتبال بی نقصی میشه اگه به چیزهایی که گفتند عمل کرده باشند !
لعنت به روتر:d اگه گذاشت ما بازی کردنو ترک کنیم:d

دقیقا من هم مثل شایان دو بار دفع توپ رو داشتم. جالبیش این هست که توپ بعد تقریبا برای مهاجم دروازه خالی بوده ولی ویکتور کبیر(:biggrin1:) مثل شیر پرید و توپ رو از روی خط کشید بیرون. مثلا فرض کن از گوشه سمت چپ محوطه یک شوت میزنند و دروازبان به سمت راست محوطه بلوک می کنه توپ رو بعد از همون جا یکی دیگه میاد شوت میزنه و دروازبان من چند بار تا حالا شده پریده و توپ رو به کرنر زده.
خوب شما حتما با تاخیر مزنی. من به همین ویکتور صغیرتون(:d) بالای 10 تا همینجوری زدم.
یه اشکال دیگه هم دارن که وقتی میری گوشه دروازه و خیلی نزدیک میشی با یه شوتی ساده توپ سریع گل میشه.

خوب شما حتما با تاخیر مزنی. من به همین ویکتور صغیرتون(:d) بالای 10 تا همینجوری زدم.
یه اشکال دیگه هم دارن که وقتی میری گوشه دروازه و خیلی نزدیک میشی با یه شوتی ساده توپ سریع گل میشه.
نه دیگه تا توپ میرسه زیر پاش میزنم:biggrin1: البته خیلی از دفعات شده که این ایکر نتونسته توپ های من رو بگیر ولی ویکتور اکثر مواقع میگیره:biggrin1: این قدر هم بحث رو از تاپیک حارج نکن اولش هم این بار خودت شروع کردی:biggrin1:

این دومی رو نفهمیدم چی میگی

نه دیگه تا توپ میرسه زیر پاش میزنم:biggrin1: البته خیلی از دفعات شده که این ایکر نتونسته توپ های من رو بگیر ولی ویکتور اکثر مواقع میگیره:biggrin1: این قدر هم بحث رو از تاپیک حارج نکن اولش هم این بار خودت شروع کردی:biggrin1:

این دومی رو نفهمیدم چی میگی
این بار کی من شروع کردم؟:d آخه اگه به ویکتور میگید کبیر به ایکر مقدس چی بگیم؟:d
بگیم king؟:d
حالا دیگه چون گفتم رئال مادرید میگی خارج نکن. هر وقت اسم رئال اومد گفتی بحث رو از تاپیک خارج نکن:d
بگذریم:d
------------------------------------------------------------------
ببین وقتی میری نزدیک دروازه از گوشه ها یعنی مثلا به تیرک سمت راست خیلی نزدیک میشی (به صورت از پایین به بالا) با یه دونه شوت ساده خیلی راحت گل میشه. دروازبان هم الکی میپره که به گل شدن کمک میکنه.:d

ببین وقتی میری نزدیک دروازه از گوشه ها یعنی مثلا به تیرک سمت راست خیلی نزدیک میشی (به صورت از پایین به بالا) با یه دونه شوت ساده خیلی راحت گل میشه. دروازبان هم الکی میپره که به گل شدن کمک میکنه.:d
آهان گرفتم چی میگی:biggrin1: آره این جوری خوراک گل زدن بود:biggrin1: البته یک سری روش ها تو بازی وجود باید داشته باشه که راحت بشه گل زد اما به نظرم باید محدود باشه.

از این تریلر HD نیس ؟
نه شرمنده من گشتم نبود . شاید بچه-ها پیدا کنن HDش رو و واسه دانلود بزارن . ولی تو همین تریلر با همین کیفیت وقتی به پویول کارت میده به لباسش دقت کنید . واقعا خیس شده !!! :دی
ولی تو فیفا 10 هم لباس ها خیس میشدن !
اره ولی تو این واقعیتر جلوه میده . رنگ لباسها کلا پررنگ میشه . اگه نسخه-ی قبل و یادتون باشه فقط یک قسمت کوچیک اونم وسط لباس خیس میشد .

آخرین ویرایش:
نه شرمنده من گشتم نبود . شاید بچه-ها پیدا کنن HDش رو و واسه دانلود بزارن . ولی تو همین تریلر با همین کیفیت وقتی به پویول کارت میده به لباسش دقت کنید . واقعا خیس شده !!! :دی
باشه به هر حال ممنون .
ولی تو فیفا 10 هم لباس ها خیس میشدن !

آقایون هر کی شکی تو این برگشتی ها داره بگه من به همه دروازبان ها همینطوری گل میزنم فیلم میگیرم تا ببینید چی میگم:d
وقتی قوی ترین دروازبان جهان و کسی که بیشترین نیرو تو دروازبان های fifa 10 رو داره نمیگیره یعنی ایراد از بازی هست دیگه:d
حالا بیاید بگید دروازه بان بورکینافاسو میتونه بگیره:d

آقایون هر کی شکی تو این برگشتی ها داره بگه من به همه دروازبان ها همینطوری گل میزنم فیلم میگیرم تا ببینید چی میگم:d
وقتی قوی ترین دروازبان جهان و کسی که بیشترین نیرو تو دروازبان های fifa 10 رو داره نمیگیره یعنی ایراد از بازی هست دیگه:d
حالا بیاید بگید دروازه بان بورکینافاسو میتونه بگیره:d
درست میگی برادر...
ولی این به دفاع کردن cpu هم بر میگرده که اجازه میده شما راحت به اون منطقه کنار دروازه برسی !
گلزنی باید نسبت به 10 سختتر بشه کلا ! نه فقط ّFinishing رسیدن به دروازه حریف هم باید سختتر بشه !
ولی این یکیرو من دیدم ضربه دومارو برمیگردونه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or