FIFA 11| PS3

لول ؟ من هنوز یک سال مونده درسم تموم شه البته تو دانشگاه مریض میبینیمو مریض میگیریمو مریض ویزیت میکنیم،اگه خواستس باهان هماهنگ میکنم همین هفته بیا دانشگاه یه ویزیت کنم ببینم چظوریاس ! ضمنا من تا حالا فکر میکردم کثافت صحیحه نه کسافت،نظر دوستان چیه !؟
!
میخوای رو من تمرین کنی؟:d
اگه احتیاج شد حتما میام جدی میگم
فعلا جا داره:d

هر کی فیفا میزنه منو اد کنه

آخرین ویرایش:
امروز واقعا نت ایران داغون بود
انگار این ماجرا تا سه شنبه هفته دیگه هم ادامه داره
بریم هک کنیم سبک تریم ، تو ایران که آنلاین معنا نداره
باتشکر

امروز واقعا نت ایران داغون بود
انگار این ماجرا تا سه شنبه هفته دیگه هم ادامه داره
بریم هک کنیم سبک تریم ، تو ایران که آنلاین معنا نداره
باتشکر

جناب آقای با تشکر،نت شما ایراد داشت،من دقیقا بعد شما با یکی دیگه بازی کزدم عالی عالی ! مشکل از نت شماس ! احتمالا با دیال آپ که وصل نمیشه ؟! :d جالب اینجاس که هی به من میگفتی ضربدر بزن بریم تو بازی !!!! اگه میرفتیم تو بازی فکر کنم به جای اینکه هر ثانیه 60 فریم ببینیم،فکر کنم هر 60 ثانیه یک فریم میدیدیم ^^

مشکل از اون جـایی شروع شد که از پارسال Latency رو توی بازی نمـایش دادن ، چون ما که عادت داریم هرجا میریم با پینگ قرمز بازی کنیم ، ولی این خــارجیاً که دائم السبـز ـن وقتی میبینن نارنجی ِ Back میزنن ! من به ازای هر یه دستـی که میخوام بازی کنم باید یه ربع سرچ کنم فقط .

سرعـت اینترنت ـت چنــده؟
کد نویسی ِ این بازی جوریه که اگر میزان اطلاعات دریافتی از یه حــدی کمتر بشه شما از بازی میفـتی بیرون و این پیغام رو میده ! من دقیقاً همین مشکل شما رو با بخش Online Clubs داشـتم .

خيلي ممنون از توجهت دوست عزيز
من ٢٥٦ پارس آن لاين دارم ولي بعيد ميدونم مشكل از سرعت اينترنتم باشه من يكسال و نيم بود با همين اينترنت و سرعت بازي ميكردم وهيچ مشكلي هم نبود اما الان ١ ماهي ميشه كه حتي نتونستم ١ بازي بكنم

جناب آقای با تشکر،نت شما ایراد داشت،من دقیقا بعد شما با یکی دیگه بازی کزدم عالی عالی ! مشکل از نت شماس ! احتمالا با دیال آپ که وصل نمیشه ؟! :d جالب اینجاس که هی به من میگفتی ضربدر بزن بریم تو بازی !!!! اگه میرفتیم تو بازی فکر کنم به جای اینکه هر ثانیه 60 فریم ببینیم،فکر کنم هر 60 ثانیه یک فریم میدیدیم ^^
شهروز با حرکتت خیلی حال کردم
از لابی رنک اینوایتش کردم ، بعد به من میگه لابی رو بلدی ؟ :))
باتشکر

باز که تاپیک آروم شد که ! ای کاش تو لندن به دنیا اومده بودم چون اونجا اقلا یه 2 3 هزار تایی فیفا باز داره که عاشق این بازین و همیشه در موردش مطالب میزارن
راستی امروز با یه خارجیه بازی کردم چلسی برداشته بود تو تیمش تورس هم بود گفتم بهش مگه آپدیتش اومده ؟ گفت خودم دستی اضافش کردم به تیم !!!!

این خبر منبع معتبری داره ؟ یا توی فروم های خارجی زدن ؟
خیلی سرچ کردم ، تو دو سه تا فرم خارجی دیدم که 23 فوریه رو معرفی کرد

باز که تاپیک آروم شد که ! ای کاش تو لندن به دنیا اومده بودم چون اونجا اقلا یه 2 3 هزار تایی فیفا باز داره که عاشق این بازین و همیشه در موردش مطالب میزارن
راستی امروز با یه خارجیه بازی کردم چلسی برداشته بود تو تیمش تورس هم بود گفتم بهش مگه آپدیتش اومده ؟ گفت خودم دستی اضافش کردم به تیم !!!!
خارجی ها که ترکوندن ، طرف دو سه تا کریت پلیر داشت !!!
نکته جالب دیگه در مورد خارجی ها اینه که اول که باهاش میری تو لولش بالای 30 هست ولی وقتی میبریش لولش خیلی کمه !!!!
باتشکر

یک چیزی بود فکر کنم به اسم live season.به اون ربطی نداره این قضیه؟منم تو نسخه های قبلی از این چیزا زیاد دیدم.

خیلی سرچ کردم ، تو دو سه تا فرم خارجی دیدم که 23 فوریه رو معرفی کرد
خود فروم EA هم زده 23.معتبره معتبره:دی

=============
امروز با یک یارو هم رنک خودم بازی کردم.اول 3-1 عقب بودم بعد تو یک نیمه 3-3 کردم و تو وقت اضافه هم 4-3 بردمش.بعد بهم فقط 3 امتیاز داد آخر بازی!!!!!!!!!رسما کف کرده بودم.

این خبر منبع معتبری داره ؟ یا توی فروم های خارجی زدن ؟

بله همونطور که دوستان گفتن
منم این خبر و دیده بودم چند روز پیش که معتبر البته

EA have finally announced that the update will be available to download free as from February 23rd. The DLC package will include all the latest developments from the recent winter transfer market.

خارجی ها که ترکوندن ، طرف دو سه تا کریت پلیر داشت !!!
نکته جالب دیگه در مورد خارجی ها اینه که اول که باهاش میری تو لولش بالای 30 هست ولی وقتی میبریش لولش خیلی کمه !!!!
باتشکر

یک چیزی بود فکر کنم به اسم live season.به اون ربطی نداره این قضیه؟منم تو نسخه های قبلی از این چیزا زیاد دیدم.
اگه rank بازی میکردی طرف live season داشته چون در غیر این صورت به هیچ وجه امکان نداره بتونه بازیکن بیاره. الکی که نیست هرکی هر بازیکنی که دوست داشت رو بیاره و بازیکن virtual pro خودش رو هم بیاره. این کارا رو تا جایی که من اطلاع دارم فقط تو بازی های که rank نباشه می تونید انجام بدین وگرنه دستی که نمیشه بازیکن تغییر داد و بعد باهاش rank هم بزنید. اگه اینجوری بود که همه تیم منتخب خودشون رو درست می کردند و باهاش بازی می کردند. البته یادمه یک گزینه ای قبلا تو fifa بود که می تونستید این بخش live رو off کنید و با افرادی که فاقد این برنامه هستند بازی کنید. در کل خیلی به حرف این خارجی ها گوش نکنید بعضی وقت ها چرت می گند:دی

گه rank بازی میکردی طرف live season داشته چون در غیر این صورت به هیچ وجه امکان نداره بتونه بازیکن بیاره
با LiveSeason هم نمیتونه چنین کاری کنه. من خودم LiveSeason دارم ولی چنین چیزی ندیدم. در واقع LiveSeason فقط قدرت ها رو بالا پایین میکنه و ربطی به ترانسفر ها نداره.
البته یادمه یک گزینه ای قبلا تو fifa بود که می تونستید این بخش live رو off کنید و با افرادی که فاقد این برنامه هستند بازی کنید.
بعد از اینکه LS بخری یه Options اضافه میشه که میتونی برای بازی های Ranked Match و Kick Off این سیستم رو فعال/غیرفعال کنی. البته این Options مربوط به تنظیمات خودت میشه و چه روشن باشه چه خاموش باز هم ممکنه حریفت این سیستم رو داشته باشه. نشونه ی فهمیدنش هم قبل از شروع بازی نگاه کردن به قدرت تیم هاست ! فرضاً این هفته رئال 85-85-80 ِ در حالی که Defualtـش 82-84-84 ِ ( اگر اشتباه نکرده باشم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or