برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
این تازه حداقلشه؟ :d معلومه ترکونده.آقا مرسی کاملا نا امیدمون کردیبیا دوست عزیز اینم حداقل سیستم مورد نیاز برای FIFA 11 :
CPU with Dual Core processor (Core Duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP/Vista/7
RAM: 1 Gigabyte (2 GB required for Windows Vista/7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above), for example
ATI RADEON HD 3870
NVIDIA GEFORCE 8800 GT
توضیحات :
CPU سیستم شما باید 2 هسته ای و یا بالا تر باشد بعنوان مثال Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
RAM سیستم شما باید حداقل 1 گیگابایت برای ویندوز XP و 2 گیگابایت برای ویندوز های Vista و 7 باشد.
VGA کارت گرافیک سیستم شما باید از shader ورژن 3 و DirectX 9.0c Compatible 3D پشتیبانی کند بطور مثال یکی از این دو مدل باشد (اگر بالا تر باشد که چه بهتر) :
ATI RADEON HD 3870
NVIDIA GEFORCE 8800 GT
منبع:
منظورم اینه که دیگه مثل پارسال که خیلیا PES رو از رو اجبار بازی میکردن الان دیگه میتونن راحت بین FIFA و PES یکیرو انتخاب کنن . سیستم رو هم من نمیدونم
من که 10 ساله دارم فیفا بازی میکنم.2-3 سالی هست که در کنار فیفا بعضی وقتا PES هم بازی میکنم.ولی لذتی که با فیفا میبرم هیچ وقت با PES نبردم این PES 2010 که واقعا رو اعصاب بود:d فیفا 10 هم مشکل داشت ولی قابل تحمل بود *
حالا من همخش میگم نسخه 10 کنسولی هست شماها باور نکنین :d
ممنون.کیه که باور نکنه. من خودم حرفتو 100 درصد تایید میکنم.b-)
دوست عزیز من از وقتی که فوتبال رو شروع کردم Pes بازی میکردم.فقط یه بار fifa 09 رو برای pc خریدم حالم به هم خورد.دیگه سراغ fifa نرفتم. ولی این fifa 11 واقعا یه چیز دیگه هست و ارزش ول کردن pes رو هم داره. >:d<
بابا حداقل یه اعتباری چیزی میدادی این همه زحمت کشیدم سیستمو برات گذاشتم.
با تشکر.
لطفا بحث اعتبار نیارین وسط.آقا راستش نمیدونستم اعتبار چیه :d الان که گفتی رفتم پیداش کردم واست زدم :d حالا به چه دردی میخوره؟ :d من که اصلا با گیم پلی PES حال نمی کنم:d
ممنون.
این رو هم بگم که این نسخه همون نسخه 2010 نیستش بلکه نسخه ی World Cup 2010 هستش.
از روی انیمیشن های بازی میشه فهمید.
اينو خوب اومدي دوست عزيز واقعا اگه بزاريد در مقابل 2010 pc يعني شاه در مقابل گدا !:dمن این ویدئوی جدید گیم پلی رو دیدم واقعا قابل مقایسه نیست با زباله ی 2010!:d
شاید البته شاید منو بعد از 2004 با فیفای pc آشتی بده!