برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
داداش دمت گرم میشه لینکی که fifa11 رو ازش دان کردی رو بهم بدی نا با خیال راحت دان کنم pes رو هم از لینک مستقیم گرفتم فکر کنم ویندوز inistaller خودم خراب شده
PRO pass نداشت!چیش پایین تر از نسخه کنسولی فیفا 11 بود ؟
من هر دوتا دمو رو بازی کردم ..
PES2011 ::wallbash:
چهار تا تیم داره (بارسا، بایرن و دو تا تیم از آمریکای جنوبی)
تنها فرقش با سال قبل تغییر محیط بازی و نحوه پاس دادن و ضربه زدن به توپه ..
گیم پلی تغییر چندانی نکرده و در موقع بازی اصلا راحت نیستیم ..
سیستم شوت تغیرر کرده ولی اصلا جالب نیست .. مثلا من از یه فاصله دور شوت زدم .. بازیکن بدون اینکه فیزیک بدنیش تغییر کنه یا دور بگیره ضربه به توپ زد و توپ هم با سرعت زیاد رفت توی گل .. دروازه بان هم که فقط نگاه کرد ..این اصلا طبیعی نیست ..
داور کماکان احمق ..
فیزیک بازیکنا طبیعی نیست بعضی هاشون اینقدر خم هستند مثل معتادا ..
افکت تماشاچیان هم انگار یه ضبط صوت گذاشتن هی رپیلی می شه .. هیچ هیجانی به بازی نمیده..
ولی طراحیش چشم نوازه ..
FIFA11 :
کاملا با نسخه سال قبل فرق داره ..
مشکل گیم پد نداره و خارج از بازی در تنظیمات میتونید به دلخواه تنظیم کنید ..
6 تا تیم داره (رئال،بارسا،یونتوس،چلسی،لیون،لورکزن)
گیم پلی فوق العاده روون و عالی .. از سیستم Pro Passing .. پشتیبانی میکنه (بر خلاف دوستمون که گفتن نداره!)
گرافیک پیشرفت زیادی داشته ..
نکته خوب دیگه گزارش خیلی زیبا و با هیجان ..
داوری خیلی عالیه ..مثلا تا زمانی که توپ به بازیکن درون آفساید نرسیده ،آفساید اعلام نمی کنه (بر عکس pes که ...)
یا مثلا روی من خطا شد داور ادامه بازی داد بعد که توپ رفت اوت ، رفت سمت بازیکن خطاکار و یه کارت زرد بهش داد..
خطای هَند رو هم میگیره ..
یا نکته جالب دیگه اینکه تو بازی از من خطای بازی خطرناک گرفت چون پای بازیکنم تا صورت بازیکن حریف بالا اومد..
شادی بعد از گل رو میتونی خودت کنترل کنی ..
جو ورزشگاه فوق العاده هیجان انگیزه .. عکس العمل های تماشاچیان در نوع خودش جالبه ..:groupwave:
موقع ورود بازیکنان به زمین بلندگوی ورزشگاه اسم بازیکنا رو دقیق میگه ..
من خودم تا سال قبل PES بازی میکردم اما امسال که FIFA11 رو NEXTGEN زدن میتونی بفهمی بازی یعنی چی ..
امسال FIFA یه بازی فوق العاده رو ارائه داده !!! بلکه Konami به خودش بیاد ..unish: