توی بخش REST OF WORLD از آخر اولی و دومی هستن.برای اینکه WORLD XI و Classic XI آزاد شه باید کاری انجام بدم یا خودش از اوّل هست؟ (اگر هست کجاست؟)
کسی هم سوال منو درباره این تیم جواب بده. ویا رو تو تیم WORLD XI نذاشته.:biggrin1:
توی بخش REST OF WORLD از آخر اولی و دومی هستن.برای اینکه WORLD XI و Classic XI آزاد شه باید کاری انجام بدم یا خودش از اوّل هست؟ (اگر هست کجاست؟)
برای من که ویا دارهتوی بخش REST OF WORLD از آخر اولی و دومی هستن.
کسی هم سوال منو درباره این تیم جواب بده. ویا رو تو تیم WORLD XI نذاشته.:biggrin1:
آخه واسه اینه که شانسیه. به صورت random انتخاب میکنه از بین ستاره ها. واسه همین برای من رونالدو , تورس , رونی و مسی و دلپیرو رو انتخاب کرده.:biggrin1:برای من که ویا داره
چطور برای شما ویا نداره ؟ تو قسمت reserves هست مگه داوود خودمونو نمیگی ؟:biggrin1:
نمیشه این کارو کرد ولی خودت میتونی هر کی که دوست داری بزاری تو تیمی که دلت میخوادآخه واسه اینه که شانسیه. به صورت random انتخاب میکنه از بین ستاره ها. واسه همین برای من رونالدو , تورس , رونی و مسی و دلپیرو رو انتخاب کرده.:biggrin1:
میخوام خودم بازیکنارو انتخاب کنم. مثلا دعوت به تیم ملی.:biggrin1:
یه مشکل:
بعد از قهرمانی در تمام جام ها تو سال دوم manager mode الان تو شروع سال سوم وقت ترانسفر بازیکناست.ولی من Rem Weekly Wages منفی شده!هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم!در صورتی که من همه جامها رو بردم فصل قبل!
مشکل چیه؟
دوستان چجوری دریبل دو طرفه بزنم ؟
اره هست تو sao paoloسلام دوستان من تا حالا fifa 10 رو نگرفتم و بازی نکردم می خواستم از کسایی که بازی کردن بپرسم رونالدوی برزیلی که تو لیگ برزیل بازی میکنه قیافش رو درست کردن و مثل الآن خودشه (یعنی با مو)؟یا مثل کنسول psp چهره قدیمیشه و عکس هم نداره؟؟؟؟من عاشق رونالدو هستم برا همین می پرسم؟؟؟!!!!!!:cheesygri
دریبل دوطرفه را که با تمرین زیاد میتونی انجامش بدی (عین همون دموی اول که رونی انجام میده)اقا کسی میدونه درپیل دو طرفه چه جوریه امروز داشتم بازی میکردم الکی یارو رو دریپل دو طرفه زدم خودم موندم :cheesygri