نه موقعیتش واسه بازیکن پیش بیاد میزنه:biggrin1:تو پرو با شیرجه هد زدن خیلی راحته. تو فیفا روش خاصی داره؟؟
اونم راه داره اگه multiplayer بازی میکنی که هیچ باید گلرو نگه داریتنها مشکل فیفا چیپ خوردن دروازه بانها هستش
چتوری گلر رو نگه دارم تو multi playerاونم راه داره اگه multiplayer بازی میکنی که هیچ باید گلرو نگه داری
اگر با cpu بازی میکنی وقتی تک به تک یه نمه دستتو بزن رو y بعد که یه قدم اومد جلو ولش کن بره سرجاش دو سه بار تکرار کن چیپ نمیزنه
گفتم که وقتی بازیکنه حریف میاد هی تک ضرب y رو بزن یه توک پا میاد جلو میره سرجاش اینطوری بهتره تا خودش بیاد جلوچتوری گلر رو نگه دارم تو multi player
کسی از LT و joystic سمت چپ واسه دریبل استفاده میکنه ؟ خیلی کارامد هست !
دوستان يعني هيشكي انلاين فيفا بازي نميكنه؟
میشه هر بازیکنی میخوای به هر تیمی که میخوای بفرستی و بازیکنایی که نمیخوای از اون تیم بریزی به تیم دیگه و اون تیمو منتخب کنی و هر وقت هم باز خواستی تیم واقعی انتخاب کنی در بخش انتقال بازی کن default را انتخاب کنی تا به حالت اولیه برگردهببخشید میخوام بدونم هیچ راهی برای انتخاب بازیکنان تیم منتخب جهان توسط خودمون نیست.(یعنی بازیکنان دلخواهمونو برداریم:biggrin1
نه منظورم توی تیم world xi (اگه درست نوشتم:biggrin1 هست.میشه هر بازیکنی میخوای به هر تیمی که میخوای بفرستی و بازیکنایی که نمیخوای از اون تیم بریزی به تیم دیگه و اون تیمو منتخب کنی و هر وقت هم باز خواستی تیم واقعی انتخاب کنی در بخش انتقال بازی کن default را انتخاب کنی تا به حالت اولیه برگرده
منم این مشکل رو دارم . چیکار کنم ؟:confused:یه مشکل:
بعد از قهرمانی در تمام جام ها تو سال دوم manager mode الان تو شروع سال سوم وقت ترانسفر بازیکناست.ولی من Rem Weekly Wages منفی شده!هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم!در صورتی که من همه جامها رو بردم فصل قبل!
مشکل چیه؟