دوستان درست ميگن با 1.5 اجرا نميشه ... منم با 1.51 اجرا كردم البته بايد تا چند روز آينده 1.6 كنم چون ميخوام برگردم لايو با حسام بتركونيم(جاي احمدرضا و مهدي خالي:biggrin1بچه ها سلام ایا همه شما بازیfifa10 رو با ixtrem 1.6 اجرا کردین یا با 1.5 یا 1.51 هم میشه اجرا کرد اینو برای همین اینجا مطرح کردم چون همه شما اینو بازی کردین ومیتونین منو راهنمایی کنین چون من ixtrem 1.51 برای همین موندم این بازی رو سفارش بدم یا نه من باید چیکار کنم راهنماییم کنین
کسی نمیدونه توی بازی چطور میشه روپایی زد؟
در کل امیر اگه تیم خودش رو برداره خیلی خوب میشه:biggrin1: همیشه میزد تو تیم های دیگه. امیدوارم این عادتت رو توی FIFA10 ترک کنی. چون با من که هر وقت بازی میکردی فقط بارسا رو برمیداشتی و خبری از لیورپول نبود:biggrin1: برو نقشه هات رو بکش:biggrin1:
ویرایش: راستی یک چیز دیگه. تو گفتی 2 برد و 2 باخت؟ مگه سرورهای EA راه اندازی شده که تو آنلاین بازی کردی؟ من شنیده بودم که تا جمعه باز نمی کنند
آهان:biggrin1: یک سوال پس با این کارت احتمال نداره که بن بشی؟سرورهای EA اصلا به ریلیز ربطی نداره و همیشه Avaibale هستش. البته EasportsFootball فعال نیستش. برای آواتار به طور مثال.
تو هم نمیتونی تو EASportsfootbal.com لاگین کنی نه؟ منظورت همینه!؟
سلام
دوستان جایی نیست این تکنیک های فیفا رو فارسی نوشته باشه ؟
من pes باز هستم و اون رو فولم
ولی چون انگلیسیم زیاد خوب نیست نمیتونم دریبل ها رو بخونم و چون دیال آپ دارم نمیتونم قیلم آموزشی دانلود کنم ( البته چون فیفا هست ولی اگه پیس حتما میدانلودیدم :cheesygri )
پس اگه میشه یه جا معرفی کنید فارسی آموزش داده باشه
مهدی جان شما هر بلایی سرت بیاد حقته:biggrin1:ای بگم خدا چی کار کنه این EA رو که UC رو اینقدر دیر میخواد عرضه کنه
دستگاه من virtua tennis 2009 رو اجرا کرد همین اخرین نسخه اش منظورمهدوستان درست ميگن با 1.5 اجرا نميشه ... منم با 1.51 اجرا كردم البته بايد تا چند روز آينده 1.6 كنم