درود.
من امروز نزدیک 6 ساعت ته و توی بازی رو درآوردم. با توجه به اینکه آب از سرم گذشته من Live هم بازی کردم و روز اول 2 برد و 2 باخت کسب کردم
البته 2 تا باخت برای وقتی میشه که تازه دیسک رو توی دستگاه گذاشتم و بازی رو روی هارد نصب کردم.
من اگر به 09 نمره ی 8 بدم مطمئنا به این بازی 9/5 میدم.
...
گیم پلی بازی فوق العاده روان و زیبا شده. وقتی 10 12 تا بازی انجام بدی تازه می فهمی این گیم پلی روان چه نعمتی هستش.
گزافیک هم یکم از 09 پیشرفت کرده. باگ ها کاملا رفع شده و تا اینجا هیچ باگی ندیدم. قسمت ها و مد های جدید بسیار زیبا طراحی شده و Fifa Store هم نظم جالبی به بازی داده.
سیستم های ضربه کاشته و کرنر رو بسیار جالب تنظیم کردند. یعنی به سادگی می تونید توی Practice Mode جای بازیکنان رو هنگام زدن ضربه و مسیر حرکتشون را مشخص کنید.
از نکات جالب دیگه تاکتیک پذیری تیم هستش.
...
و اما درباره تیم های 2010 : ( نسبت به 09 )
چلسی و لیورپول قوی تر شده اند. رئال و بارسا تقریا قدرتی یکسان دارند. قدرت حمله منچستر ضعیف تر ولی خط دفاع فوق قوی شده. اینتر هم تیم خوبی شده. میلان هم که مشخصه کاملا ضعیف و بی جان شده. البته یک چیزی که جلب توجه می کنه با توجه به تاکتیک پذیر شدن بازیکن ها ، فاصله قدرتی تیم ها بسیار کم شده. البته لیورپول تیم خوبی شده ولی بازم نسبت به بارسا و رئال یکم ضعیف تر هستش ولی در کل با وجود تورس و جرارد تیم به هیچ عنوان کم نیاورد.
...
در کل فقط باید بگم PerFect ... :smile: