FIFA 10 | PS3

سلام برای دانلود باید اکانت اروپا داشته باشیم آخه من امریکا روزدم پس برای امریکا کی میاد :evil:
حجمش چقدره با اینترنت 128 چقدر طول میکشه تا دانلود بشه

سلام برای دانلود باید اکانت اروپا داشته باشیم آخه من امریکا روزدم پس برای امریکا کی میاد :evil:
حجمش چقدره با اینترنت 128 چقدر طول میکشه تا دانلود بشه
این هم برای 100مین بار. می تونید یک اکانت اروپا بسازید و همین الان دانلود کنید.
با 128 خیلی طول میکشه. ممکن 1 روز طول بکشه

من با 128 بالاخره بعد از یک روز موفق شدم دانلود کنم
حالا بهم نخندید ولی این دریبل 360 درجه کی هی میگن جریانش چیه؟چطوری باید انجام بدیم؟
در کل گرافیکش که خوب نبود شوت کات دارش هم خیلی تخیلی شده

اينمBOX ورژن براي ps3

25536_fifa_2010_world_cup.png

اينمBOX ورژن براي ps3

25536_fifa_2010_world_cup.png
دوست عزیز از دیروز تا حالا دومین باریه که میبینم شما دارید باکس شات کاملا غیر رسمی و فیک رو در انجمن به عنوان باکس شات رسمی قرار میدید.خواهشا تا از رسمی بودن باکس شات بازی ای بطور کامل مطمئن نیستید اونو در انجمن قرار ندید چون همین موضوع ساده میتونه باعث کل کل و بحث تو تاپیک بشه.
در ضن هنوز هیچ اطلاعات رسمی و کاملی از بازی FIFA WORLD CUP 2010 در دست نیست چه برسه به باکس شات.
موفق باشید....

من یه عکس دیدم از FIFA 10 که تو arena یکی داشت ضربه کاشته می زد دیوار دفاعیم وایساده بود . اینطوریه ؟
نه توی دمو این جوری نیست ولی تو نسخه اصلی این چیزا اضافه میشه به بازی و میشه در سطح خیلی وسیعی تمرین کرد

منم دانلود کردم...:cheesygri
به نظر من واقعا خیلی قشنگ ساختن به جز چمنش...شروع مجدد سریع داره و پنالتیهارو میشه فنی زد...هوش بازیکنها هم خیلی زیاد شده مثلا تو فیفا09 اگه موقع تک به تک شدن شما دروازبانتو میاوردی بیرون 90% جواب میداد اما اینجا سریع چیپ میزنه...ضربه های چیپ هم قشنگ شده...کات توپ هم زیاد شده که بعضی تو کرنر ها خوب نیست ولی تو شوتها من باهاش حال کردم..عالی ترین چیزش هم این هست که هر بازیکنی استیل حرکت و شوت وپاس خودش رو داره حتی یحیی توره!!!!!....:eek:
قیافه لمپارد شبیه نبود:mad:دلپیرو بالاخره قیافش ردیف شد...:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or