FIFA 10 | PS3

دوستان یک نکته ای که واسم اهمیت داره بحث تمشاگرا است. داخل دمو ایا تماشاگرا پیشرفتی داشتن نسبت به نسخه ی پیش ؟
خیر!
ایشالا نسل بعد:biggrin1:
در مورد گیم پلی که من به فیفا اعتماد دارم گرافیک بازی نسبت یه 09 چطوره ؟
گرافیک محیط تغییر زیاد خاصی نکرده اما وقتی از نزدیک به خود بازیکنا نگاه میکنی و مخصوصا لباسشون میبینی که خیلی عالی شده!

مرسی ممد جون از پاسخت :d
واقعا ادم کنسول داشته باشه فوتبال نداشته باشه انگار ماشینی داره که 4 تا چرخ نداره :d
خدایا FIFA 10 را سریعتر برسان :d

مرسی ممد جون از پاسخت :d
واقعا ادم کنسول داشته باشه فوتبال نداشته باشه انگار ماشینی داره که 4 تا چرخ نداره :d
خدایا FIFA 10 را سریعتر برسان :d
پسر عجب حرفی زدی تو!!!:biggrin1:
نیما اینو باید بزنن دم در سازمان کناسیل(جمع کنسول):biggrin1:
واقعا ادم کنسول داشته باشه فوتبال نداشته باشه انگار ماشینی داره که 4 تا چرخ نداره.
دکتر نیما

ممنون.
ولی خداییش تا زمانی که فکری به حال این تماشاگرا نکنن با تمام مزیت هایی که این بازی داشته باشه یه چیزش کمه!!

حالا نسل بعد کی هست؟:cheesygri

آره درسته تماشا گراش خيلي ضايعست رفيق من فن بوي pes بود هي اينو ايراد ميگرفت:mad:

جمعه ايشالا...:biggrin1:

به یه نکته بسیار جالب توجه کنید من داشتم با برادر مسی پا به توپ میرفتم که بازیکن حریف تکل زد و داور اوانتاژ داد بعدش یکی دیگه تکل زد که داور خطا گرفت و به هردوشون کارت داد:eek:

به یه نکته بسیار جالب توجه کنید من داشتم با برادر مسی پا به توپ میرفتم که بازیکن حریف تکل زد و داور اوانتاژ داد بعدش یکی دیگه تکل زد که داور خطا گرفت و به هردوشون کارت داد:eek:
خوب آره دیگه:biggrin1: نباید بده؟ البته فکر کنم تو شماره قبل به اونیکه خطای دوم رو کرده بود کارت میداد

خوب آره دیگه:biggrin1: نباید بده؟ البته فکر کنم تو شماره قبل به اونیکه خطای دوم رو کرده بود کارت میداد
تو نسخه قبل به دو نفر یه جا کارت نمیداد....یه نکته دیگه هم دیدم که رو بازیکنم خطا شد و بعد یه موقعیت خطرناک رو دروازه حریف ایجاد شد که هم صحنه خطا رو نشون داد هم صحنه خطرناکو....

آخرین ویرایش:
اقا من تو 09 خیلی حرفه ای بودم ولی با جهتها بازی میکردم!
الان تو 10 با جهتها نمیشه بازی کرد چون با این 8 جهت اصلا نمیشه دریبل زد و ازادانه حرکت کرد...
به همه کسایی هم که با جهتها بازی میکنند پیشنهاد میکنم با انالوگ بازی کنید:-"
من شروع کردم دارم با انالوگ بازی میکنم ولی قلقش نمیاد دستم:(
کسی راهی نداره:confused::biggrin1:

اقا من تو 09 خیلی حرفه ای بودم ولی با جهتها بازی میکردم!
الان تو 10 با جهتها نمیشه بازی کرد چون با این 8 جهت اصلا نمیشه دریبل زد و ازادانه حرکت کرد...
به همه کسایی هم که با جهتها بازی میکنند پیشنهاد میکنم با انالوگ بازی کنید:-"
من شروع کردم دارم با انالوگ بازی میکنم ولی قلقش نمیاد دستم:(
کسی راهی نداره:confused::biggrin1:
خداییش شما باید بگی چطوری میشه باجهتها بازی کرد:biggrin1:مرد مومن بازی باجهتها که سخت تراز انالوگه
البته راهش اینه که یه چندوقتی همون دمو روبا انالوگ بازی کن تا دستت عادت کنه راه خاصی نداره
البته دسته پی اس3 یه نمه کلافه میکنه منو ولی با دسته 360ادم احساس میکنه مسلط تره:smile:

سلام دوستان

میخوام ی اعتراف بکنم به این بزرگی
خداییش از نظر من فیفا 09 از لحاظ گیم پلی خیلی از 10 سر هستش.این اظهار نظر رو دارم بعد از کم کم 40 دست بازی کردن انجام میدم.
مثلا یکی از ایرادایی که گیم پلی داره همین استفاده از قدرت بدنی که فیفا خیلی خواسته این قابلیت جدید رو به رخ بکشه و خیلی هم نا متعارف هست مثلا دلپیرو توپ رو با قدرت بدنی از یحیی توره میگیره خوب این تو فوتبال واقعی تقریبا غیر ممکن هست.میدونم نظراتم عدله(امیدوارم درست نوشته باشم) نیست اما به عنوان کسی که از اولین روز عرضه فیفا 09 تا همین 2ماه پیش بازی میکردم و الانم ی هفته ای هست 10 بازی میکنم این برداشتی بود که از این 2 بازی نسبت به هم داشتم
در رابطه با این حرکت 360 هم که تو بوق و کرنا کرده بودن من که تفاوت فاحشی احساس نمیکنم نسبت به 09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or