FIFA 10 | PS3

دورد
دمو را دیدم :دی
خوب من دمو رو بازی کردم اولین چیزی که خورد تو چشمم این بود که بازی Speed داره که میتونید بین Slow و Normal و Fast یکیش رو انتخاب کنید . منو ها تقریبا همونه البته دیگه خبری از رونالدینیو نیست .
رنگ منو ها عوض شده !
وقتی میرید توی بازی باز هم دوربین روی حات Tele سست که من اصلا خوشنم نمیاد ، بعد از اینکه دوربین رو گذاشتم روی Dynamic و بازی رو شروع کردم سرعت خیلی بالای بازی خورد توی ذوقم . سرعت بازی روی حالات نرمال از Fifa 09 بیشتره و روی حالت Slow تقریبا میشه گفت مثل FIFA 09 شاید یکم بیشتر .
بازی وقتی به شروع مجدد میرسه و وقتی میخواید ضربه رو بزنید بازی در حد 3 تا 4 ثانیه دارای افت فریم شدیدی میشه که اذیت می کنه . کیفیت لباس بازیکن ها هم خوب نیست که مطمئنا تا عرضه بازی درست میشه .
در کل منی که هم Fifa 08 و هم Fifa 09 رو بازی کردم FIFA 10 برام اصلا از FIFA 09 الب تر نبود و میتونم حتی یه جورایی بگم نا امید شدم البته خدا کنه وقتی بازی اصلی رو میگیرم بازی اینجوری نباشه .
به نظرم یکم سرعت بازی کمتر بشه بازی قشنگ تر میشه .
برهان دیدی اول من رفتم تو Arena :دی ولی نمیدونم چرا خورد تو ذوقم !

دورد
دمو را دیدم :دی
خوب من دمو رو بازی کردم اولین چیزی که خورد تو چشمم این بود که بازی Speed داره که میتونید بین Slow و Normal و Fast یکیش رو انتخاب کنید . منو ها تقریبا همونه البته دیگه خبری از رونالدینیو نیست .
رنگ منو ها عوض شده !
وقتی میرید توی بازی باز هم دوربین روی حات Tele سست که من اصلا خوشنم نمیاد ، بعد از اینکه دوربین رو گذاشتم روی Dynamic و بازی رو شروع کردم سرعت خیلی بالای بازی خورد توی ذوقم . سرعت بازی روی حالات نرمال از Fifa 09 بیشتره و روی حالت Slow تقریبا میشه گفت مثل FIFA 09 شاید یکم بیشتر .
بازی وقتی به شروع مجدد میرسه و وقتی میخواید ضربه رو بزنید بازی در حد 3 تا 4 ثانیه دارای افت فریم شدیدی میشه که اذیت می کنه . کیفیت لباس بازیکن ها هم خوب نیست که مطمئنا تا عرضه بازی درست میشه .
در کل منی که هم Fifa 08 و هم Fifa 09 رو بازی کردم FIFA 10 برام اصلا از FIFA 09 الب تر نبود و میتونم حتی یه جورایی بگم نا امید شدم البته خدا کنه وقتی بازی اصلی رو میگیرم بازی اینجوری نباشه .
به نظرم یکم سرعت بازی کمتر بشه بازی قشنگ تر میشه .
اولین چیزی که خورد تو چشمم این بود که بازی Speed داره که میتونید بین Slow و Normal و Fast یکیش رو انتخاب کنید

09 هم كه اينو داشت....
-----------------------
عالي بود خيلي ممنون

خوب چون من نرفتم اول خورد تو ذوق تو:biggrin1: من همش با سرعت 40 داشتم دانلود می کردم تازه 30 دقیقه دیگه تموم میشه:biggrin1: پس که این طور؟ برم ببینم قضیه چی هست

خوب دوستان من هم بعد از چند دست بازی کردن نظرم رو بگم. اول از همه میتونیم زلاتان رو به عنوان باگ بازی معرفی کنیم:biggrin1: پسره اصلا نمیتونه گل بزنه تو 3 تا بازی فقط 1 گل زد.
خوب حالا میریم سر اصل مطلب از Arena شروع می کنیم. محیطش به نظر من کاملا مشخص هست که نهایی نبود چون یکم تو چشم میزد. لمپارد شوت های فوق العاده ای میزد و دروازبان کمی بیش از حد ضعیف عمل می کرد.
در بازی های اصلی هم شما با یک بازی min 3 طرف هستید. درجه سختی هم مثل دمو قبل از اول انتخاب می کنید. گرافیک بازی جای کار داره. ولی گیم پلی بی نقص بازی شما رو واقعا در شک فرو میبره.(البته اگه وجود زلاتان رو نادیده بگیریم:biggrin1:) حرکات و پاس های تو عمق و ...... . من توی بازی حتی یک افت فریم هم ندیدم و نمی دونم که قضیه چی هست که آرش می گفت؟ تنها چیزی که به نظر من غیر طبیعی بود سانترهایی بود که تیم حرف انجام میداد و بیش از حد قوس میگرفت و تا حدودی تخیلی میشد. واکنش دروازبان ها عالی شده و یک نکته دیگه هم که یادم رفت شما در حین زدن ضربه ایستگاهی تنها با نگه داشتن دکمه مورد نظر می تونید بازیکن خود رو تغییر بدید که کار خوبی بود. نکته دیگه این که FIFA یک تقلید کوچولو هم از PES کرده و اون هم شروع مجددهای سریع در بعضی مواقع هست. چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه. به نظر من بهترین تیمی که جلوی من بازی کرد یوونتوس بود که تیم بود واقعا. چلسی که 2 تا خورد:biggrin1: بایرن هم تیم بدی نبود.
موفق باشید

پ.ن: این متن رو در هر دو بخش PS3 , Xbox360 قرار میدم تا دوستان نظر من رو بدونند. مرسی

برهان نمیدونم شاید PS3 من مشکل داره ولی توی شروع مجددهای وسط زمین بعد از زدن ضربه یه 4 تا 5 ثانیه افت شدید فریم داشت که البته این تو دموی FIFA 09 هم بود که برطرف شد .
چهره بازیکن ها خوب در اومده بود ولی نمیدونم چرا کیفیت لباس بازیکن ها در حد FIFA 09 نبود و یه جورایی مات بود که اینم قطعا تا عرضه بازی درست میشه .
Arena هم به قول تو کاملا مشخص بود که هنوز کامل نشده چون هیچی دور و برش نبود .
به هر حال به عنو ان کسی که FIFA رو توی این نسل دیده FIFA 10 خیلی به دلم نچسبید . توی مصاحبه ها میخوندم که سرعت بازی قراره نسبت به FIFA 08 کمی بیشتر و نسبت به FIFA 09 کمی کمتر باشه ولی اصلا اینطور نبود . سرعت بازی روی حالت Slow حتی از FIFA 09 هم بیشتر بود .
در کل مطمئنم همه نقص های بازی تا عرضه بازی درست خواهد شد و بازم با یه فوتبال زیبا و بی نقص سر و کار خواهیم داشت :دی .

اقایون یک تشکر ویژه میکنم ازتون به خاطر نقدی که از دمو داشتین.
یک سوال داشتم اینکه نمیشه از طریق pc این دمو رو دانلود کرد؟
اگر منظورتون برای PS3 هست. تا جایی که من می دونم و از چند نفر پرسیدم گفتند که جدیدا دیگه نمیشه این کار رو کرد و فقط باید از Store دانلود کنید

:(:(
حیف شد. حالا من با سرعت 18kb دانلود باید 1 روز صبر کنم تا دانلود شه؟:(:(
آره دیگه چاره ای نیست براش. این هم یک نقد جدید که تو بخش 360 گذاشتم ولی یادم رفت اینجا براتون بزارم. موفق باشید

البته تا نسخه اصلی نیاد نمیشه گفت ولی نسبت به دمو سال پیش گیم پلی بهتر و گرافیک ضعیف تری داره به نظر من.
اما توضیحات جدید:biggrin1: شما در بازی بعد از تساوی به ضربات پنالتی میروید که واقعا علی کار شده و گرفت توپ کار هر کسی نیست. نکته دیگه اینکه تو FIFA09 اکثر دوستان می دونند که وقتی تکل میزدی امکان داشت بازیکن تیم خودت رو سرنگون کنی یا بدون توپ روی یکی تکل میزدی میافتاد زمین ولی توی این دمو این مشکل برطرف شد و بازیکن ها به صورت خیلی فنی از رو پای بازیکن میپرند(البته یکی دوبار دیر پریدن و خوردن زمین:biggrin1:) نکته دیگه در مورد ضربات ایستگاهی کرنر هست. تو این بازی زاویه دیدتون تغییر کرده و جذاب تر شد. زدن کرنر خوب مهارت بالایی رو می طلبه ضمن اینکه اگه دقت کنید می تونید یک ضرب توپ رو گل کنید:biggrin1: بله درست شنیدید من خودم با Xavi به چلسی همین جوری گل زدم. آخرین نکته جدیدی هم که متوجه شدم زدن کارت های زرد و قرمز به شیوه جدید و زیبایی به صورت بازی های واقعی. پایین و وسط صفحه عکس پرچم تیم و اسم بازیکن به همراه رنگ کارت زده میشه و همین طور انیمیشن های جدیدی هم برای خطاها و واکنش داوران درست شده که جذاب هست.

دوستان میگم من الان که وارد ps store شدم .FIFA 10 رو سرچ کردم همه چی اومد غیره فیفا 10 انگار که وجود نداره . نکنه این دمو واسه ی محدوده ی خاصی اومده. من اخرین ورژن رو با US اپ کردم؟
در ضمن این امکان وجود داره تا دمو رو از روی PS3 به فلش انتقال داد ؟
ممنون میشم از اینکه جوابمو بدین.

دوستان میگم من الان که وارد ps store شدم .FIFA 10 رو سرچ کردم همه چی اومد غیره فیفا 10 انگار که وجود نداره . نکنه این دمو واسه ی محدوده ی خاصی اومده. من اخرین ورژن رو با US اپ کردم؟

فک کنم فقط واسه pal اومده.
مال us به نظرم 15 sep میاد.:-"

خوب شما اول از همه برو یک اکانت اروپا بساز و بعد برو توی Store و بعد توی قسمت سرچ به این صورت بنویس FIFA10 بعد خودش برات دمو رو میاره.
برای اون کار هم فکر نکنم که بتونی انجام بدی

خوب شما اول از همه برو یک اکانت اروپا بساز و بعد برو توی Store و بعد توی قسمت سرچ به این صورت بنویس FIFA10 بعد خودش برات دمو رو میاره.
برای اون کار هم فکر نکنم که بتونی انجام بدی
منظورتون اینه که کشور رو عوض کنم.من با کشور امارات اکانت ساختم .میشه الان اونو تغییر داد؟
البته ببخشیدا به خاطر بی ربط بودن سوال به تاپیک;)

منظورتون اینه که کشور رو عوض کنم.من با کشور امارات اکانت ساختم .میشه الان اونو تغییر داد؟
البته ببخشیدا به خاطر بی ربط بودن سوال به تاپیک;)
نه دوست عزیز کشور رو نمیشه تغییر داد. یعنی شما برو یک اکانت دیگه بساز و از اون دانلود کن و بعدش با همین اکانت بشین بازی کن.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or