FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
چون فعلا تا فردا شب پیغام ها برسه دوشنبه لیگ رو میسازم میخوام یه امار بگیرم که ببینم دو تا 10 میشیم که فکر نمیکنم فعلا 8 تاییم

دوستان از اونجایی که خیلی امروز فکر کردم:biggrin1:
من امشب لیگ رو میسازم و تعداد تیم ها رو میزارم روی 18 تا.باید بدونید که این لیگ جنبه ی ازمایشی داره پس درش محدودیت تیم نداریم ممکنه مثلا 3 تا رئال باشه.بالاخره باید یه ازمایش کنیم ببینیم این لیگ چقدر طرفدار داره چه زمانی برای مسابقه بهتره و ایا مشکلات اخیر در لیگ تاثیر داره ؟ به نظرم یه دوره اینطوری باشه موقعی که خوب همه چیز بدست اومد اون موقع یه لیگ خوب و شاید دو گروه ساختیم و اون موقع یه فکرایی برای جایزه نیز خواهیم کرد.
پسورد لیگ و دعوتنامه برای دوستان ارسال خواهد شد ;)

دوستان لیگ درست شد بازم میگم این لیگ ازمایشیه پس هر کس زودتر بیاد اون تیم رو بر میداره و فقط بیان شرکت کنید ببینیم په جوری وضعیت
اسم لیگ Bazicenter
پسورد:8750
دعوتنامه برای اکثر دوستان ارسال کردم پس زود عضو بشید و بازی کنیم:love:

فكر كنم محدوديت باشه ... چون من اومد ميلان رو ور دارم نبود اومدم بارسا رو بردارم نبود ...
من به اشكان خيلي وقت بود كه گفته بودم بارسا رو ميخوام تو صفحه اول هم هست ... حسام جان كنترل كن

فكر كنم محدوديت باشه ... چون من اومد ميلان رو ور دارم نبود اومدم بارسا رو بردارم نبود ...

محدودیت هست من تست کردم.

تو لیگی که بچه ها تو Xbox Live تشکیل دادن هر تیم تا 2 بار یعنی توسط 2 نفر میتونه انتخاب بشه . (مثلا من و یکی از دوستان دیگه در اون لیگ تیم انتخابیمون Valencia هسش .)

پ.ن : فک کنم موقع ساختن لیگ گزینه ای واسه فعال یا غیر فعال کردن این قابلیت وجود داشه باشه که احتمالا حسام جان این قابلیت رو تو این لیگ ازمایشی غیر فعال کرده .

تو لیگی که بچه ها تو Xbox Live تشکیل دادن هر تیم تا 2 بار یعنی توسط 2 نفر میتونه انتخاب بشه . (مثلا من و یکی از دوستان دیگه در اون لیگ تیم انتخابیمون Valencia هسش .)

پ.ن : فک کنم موقع ساختن لیگ گزینه ای واسه فعال یا غیر فعال کردن این قابلیت وجود داشه باشه که احتمالا حسام جان این قابلیت رو تو این لیگ ازمایشی غیر فعال کرده .
فعلا که گفتم این ازمایشیه تا همه چیز دستمون بیاد تااخر هفته صبر میکنیم هر کی عضو شد که شد نشد بازی ها رو شروع میکنیم:love:

چرا كسي آنلاين نيست دلم پكيد:biggrin1:
آقا از 20 تا 11 تا ثبت نام شده ولي كسي آنلاين نيست.منتظر هستيم
هر چي تيم خوب رو كه برداشتن ولي كو حريف:cool:
PSN ID :hashem_kousar
يه ساعت و روزي رو تعيين كنين برا بازي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or