FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه گل نخوردن فقط خوب دفاع کردنه یعنی اگه تک به تک با دروازه بان بشه دیگه .....
حالا چه طور دفاع کنیم:cheesygri
همیشه با فرد مناسب به دنبال توپ بریم مثلا اگه از چپ دارن حمله میکنن نیایم دفاع راست یا وسط رو ببریم یا با یه نفر از اول تا اخر بیوفتیم دنبال یارو اینطور راحت ازمون رد میشن و گل میخوریم
توی زمین خودی کمتر پاس کوتاه بدیم ودریبل الکی هم نزنیم
ولی در کل جایی که باید گل بخوری میخوری:laughing:;)

من تاحالا چیپ گل نخوردم
زیرا:
وقتی یارو تک به تک میشم زود دروازه بان رو میارم جلو اون یارو هم حول میشه توپ رو میزنه هوا:دی
ولی در موقعی که از کنار تک به تک میشین هیچ وقت اینکارو نکنین
برای حمله از تاکتیک از تاکتیک های که با شماره های بالای کیبورد هست استفاده کنین 1234
M هم برای نوع حالت تیم هست که فکر کنم همه بدونین

من تاحالا چیپ گل نخوردم
زیرا:
وقتی یارو تک به تک میشم زود دروازه بان رو میارم جلو اون یارو هم حول میشه توپ رو میزنه هوا:دی
ولی در موقعی که از کنار تک به تک میشین هیچ وقت اینکارو نکنین
برای حمله از تاکتیک از تاکتیک های که با شماره های بالای کیبورد هست استفاده کنین 1234
M هم برای نوع حالت تیم هست که فکر کنم همه بدونین
عجب!!!!
میگم شما رو چه درجه ی سختی بازی میکنید؟
با چه تیمی؟؟
من با منچستر:evil::cheesygri بازی میکنم van der sar اصلا ادمو نا امید میکنه خیلی راحت گل می خوره

درود
به نظر من هوش مصنوعی بازی زیاد خوب نیست... با بالاترین درجه ممکن با تیم آرسنال با تمام تیمهای قوی بازی کردم و معمولا با اختلاف 2 گل میبردم؛ در حالی که دو یا سه برابر بیشتر موقعیت داشتم ...;)
چندا باگ باحال !!!:cheesygri
یکیش توپ از داخل دروازه، زیر تیر رد شد ولی گل نشد و یه بار دیگه خورد به تیر بیرونی و افتاد بالای تور دروازه ولی گل شد!!!! :confused: :cheesygri
موفق باشید

عجب!!!!
میگم شما رو چه درجه ی سختی بازی میکنید؟
با چه تیمی؟؟
من با منچستر:evil::cheesygri بازی میکنم van der sar اصلا ادمو نا امید میکنه خیلی راحت گل می خوره
مگه میشه بدون منچستر:evil:
با درجه لگندری > اخرین درجه
دروازبان هم درجش پرفشنال هست
دیگه شما رو نمیدونم چه جوری گل میخورید:biggrin1:
درود
به نظر من هوش مصنوعی بازی زیاد خوب نیست... با بالاترین درجه ممکن با تیم آرسنال با تمام تیمهای قوی بازی کردم و معمولا با اختلاف 2 گل میبردم؛ در حالی که دو یا سه برابر بیشتر موقعیت داشتم ...;)
چندا باگ باحال !!!:cheesygri
یکیش توپ از داخل دروازه، زیر تیر رد شد ولی گل نشد و یه بار دیگه خورد به تیر بیرونی و افتاد بالای تور دروازه ولی گل شد!!!! :confused: :cheesygri
موفق باشید
دقیقا
منم 10 بار همین طور شد
همین طور از زیر تیر رد میشد ولی گل نمیشد
ولی لامصب ها تو دفاع بد جور هوش مصنویی زدن:دی

بابا حالا من یه باگ بتون بگم
یه بار داشتم به صورت معمولی بازی میکردم اومدم به رونی پاس بدم افسایدشد حالا اینجا رو نیگا
به جای اینکه افساید رو اونا بزنن با کمال تعجب دیدم :confused:رافائل پشت توپ ایستاده سمت دروازه حریف و دروازه خالی دروازه بان هم پشت من ایستاده بود:eek:

نخندینا ولی توپ رو گل نکردم زدم هوا

ولی خداییش ون در سار تو فیفا خیلی بد دروازه بانی میکنه, نه؟

یه بار داشتم به صورت معمولی بازی میکردم اومدم به رونی پاس بدم افسایدشد حالا اینجا رو نیگا
به جای اینکه افساید رو اونا بزنن با کمال تعجب دیدم :confused:رافائل پشت توپ ایستاده سمت دروازه حریف و دروازه خالی دروازه بان هم پشت من ایستاده بود:eek:

نه
به نظر من که عالیه
تاحالا گل مفت ازش ندیدم مگر اتونجا که شوت کردم خورد به یاره خودم و رسید به حریف و فوقع ما وقع:دی

فکر کنم روز اول که داشتم بازی میکردم؛ این باگو دیدم... و تا حالا 3-4 باری دیدمش... یکی از باگهای تابلو و باحال بازیه!!:cheesygri

خوشم میاد همه:love: منچستری :love:هستن اینجا :love:

یکی یه فکری کنه برای ضربه های آزاد ، همه رقمه توپ میره تو گل ، من بکهام رو از گالکسی خریدم فقط برای ضربات ایستگاهی

خوشم میاد همه:love: منچستری :love:هستن اینجا :love:

یکی یه فکری کنه برای ضربه های آزاد ، همه رقمه توپ میره تو گل ، من بکهام رو از گالکسی خریدم فقط برای ضربات ایستگاهی
کی منچستریه؟!!! آرسنالی به این درشتی رو نمیبینی؟!!!:biggrin1:
ضربه آزاد هم نمیشه کاریش کرد چون همیجوری ساختنش... ولی تو قسمت تنظیم درجه گلر رو، رو Pro بذار...
موفق باشید

دقیقا درجه دروازه بانو ببرید بالا خیلی از مشکلای دروازه بان حل میشه (البته اگه برا خودتون مشکل پیش نیاد:cheesygri)

تو ضربه ازادا هم یاراتونو بکشید سمت تیره تا جایی که جا داره (تیره ای که بتون نزدیک تره) اینطوری احتمال گل شدنش کمتر میشه

موفق باشید.......

دقیقا درجه دروازه بانو ببرید بالا خیلی از مشکلای دروازه بان حل میشه (البته اگه برا خودتون مشکل پیش نیاد:cheesygri)

تو ضربه ازادا هم یاراتونو بکشید سمت تیره تا جایی که جا داره (تیره ای که بتون نزدیک تره) اینطوری احتمال گل شدنش کمتر میشه

موفق باشید.......
در ضربات ازاد شما 3 راه حل دارید:
1: D رو میزنید که اماده حمله به توپ در زمان ضربه میشه
2: A رو نگه دارید>در این صورت دیکه دیوار دفاعی نمیپره و برای ضربات زمینی خوبه
3: S رو نگه داری>بهترین حالت:دی>دیگه گل نمیخوری>دیوار دفاعی میپره

من تو زدن ضربه مشکل دارم>از راه نزدیک و محوطه جریمه>هیچ جور نمیشه کاری کرد
نظر شما چیه؟

در ضربات ازاد شما 3 راه حل دارید:
1: D رو میزنید که اماده حمله به توپ در زمان ضربه میشه
2: A رو نگه دارید>در این صورت دیکه دیوار دفاعی نمیپره و برای ضربات زمینی خوبه
3: S رو نگه داری>بهترین حالت:دی>دیگه گل نمیخوری>دیوار دفاعی میپره

من تو زدن ضربه مشکل دارم>از راه نزدیک و محوطه جریمه>هیچ جور نمیشه کاری کرد
نظر شما چیه؟
ممنون من اینا رو نمیدونستم

برا ضربه ازاد زدن هم در فاصله های نزدیک و پشت محوطه قدرت ضربه رو پر نکن فقط یه تک بزنی رو شوت کافیه(قدرت یکم بیشتر 1 سانت پر بشه) البته بستگی به فاصله هم داره چند بار تمرین کنی دیگه ردیفه 80% تو گله البته بهترین جا برا ضربه ایستگاهی روی قوس محوطه جریمه هستش

ممنون من اینا رو نمیدونستم

برا ضربه ازاد زدن هم در فاصله های نزدیک و پشت محوطه قدرت ضربه رو پر نکن فقط یه تک بزنی رو شوت کافیه(قدرت یکم بیشتر 1 سانت پر بشه) البته بستگی به فاصله هم داره چند بار تمرین کنی دیگه ردیفه 80% تو گله البته بهترین جا برا ضربه ایستگاهی روی قوس محوطه جریمه هستش
خیلی امتحان کردم
نشد
حتی زاویه دوربین رو تو تمرین تغییر دادم>یعنی پشت سر یارو معلومه>که مشکل رو ببینم
خیر ":دی>نشد
ولی کمی بهتر شد
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or