این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب!!!!من تاحالا چیپ گل نخوردم
زیرا:
وقتی یارو تک به تک میشم زود دروازه بان رو میارم جلو اون یارو هم حول میشه توپ رو میزنه هوا
ولی در موقعی که از کنار تک به تک میشین هیچ وقت اینکارو نکنین
برای حمله از تاکتیک از تاکتیک های که با شماره های بالای کیبورد هست استفاده کنین 1234
M هم برای نوع حالت تیم هست که فکر کنم همه بدونین
:cheesygri بازی میکنم van der sar اصلا ادمو نا امید میکنه خیلی راحت گل می خوره
مگه میشه بدون منچسترعجب!!!!
میگم شما رو چه درجه ی سختی بازی میکنید؟
با چه تیمی؟؟
من با منچستر:cheesygri بازی میکنم van der sar اصلا ادمو نا امید میکنه خیلی راحت گل می خوره

دقیقادرود
به نظر من هوش مصنوعی بازی زیاد خوب نیست... با بالاترین درجه ممکن با تیم آرسنال با تمام تیمهای قوی بازی کردم و معمولا با اختلاف 2 گل میبردم؛ در حالی که دو یا سه برابر بیشتر موقعیت داشتم ...
چندا باگ باحال !!!:cheesygri
یکیش توپ از داخل دروازه، زیر تیر رد شد ولی گل نشد و یه بار دیگه خورد به تیر بیرونی و افتاد بالای تور دروازه ولی گل شد!!!! :confused: :cheesygri
موفق باشید

نهبابا حالا من یه باگ بتون بگم
یه بار داشتم به صورت معمولی بازی میکردم اومدم به رونی پاس بدم افسایدشد حالا اینجا رو نیگا
به جای اینکه افساید رو اونا بزنن با کمال تعجب دیدم :confused:رافائل پشت توپ ایستاده سمت دروازه حریف و دروازه خالی دروازه بان هم پشت من ایستاده بود
نخندینا ولی توپ رو گل نکردم زدم هوا
ولی خداییش ون در سار تو فیفا خیلی بد دروازه بانی میکنه, نه؟
بابا حالا من یه باگ بتون بگم
یه بار داشتم به صورت معمولی بازی میکردم اومدم به رونی پاس بدم افسایدشد حالا اینجا رو نیگا
به جای اینکه افساید رو اونا بزنن با کمال تعجب دیدم :confused:رافائل پشت توپ ایستاده سمت دروازه حریف و دروازه خالی دروازه بان هم پشت من ایستاده بود
نخندینا ولی توپ رو گل نکردم زدم هوا
ولی خداییش ون در سار تو فیفا خیلی بد دروازه بانی میکنه, نه؟
منچستری
هستن اینجا
کی منچستریه؟!!! آرسنالی به این درشتی رو نمیبینی؟!!!:biggrin1:خوشم میاد همهمنچستری
هستن اینجا
![]()
یکی یه فکری کنه برای ضربه های آزاد ، همه رقمه توپ میره تو گل ، من بکهام رو از گالکسی خریدم فقط برای ضربات ایستگاهی
در ضربات ازاد شما 3 راه حل دارید:دقیقا درجه دروازه بانو ببرید بالا خیلی از مشکلای دروازه بان حل میشه (البته اگه برا خودتون مشکل پیش نیاد:cheesygri)
تو ضربه ازادا هم یاراتونو بکشید سمت تیره تا جایی که جا داره (تیره ای که بتون نزدیک تره) اینطوری احتمال گل شدنش کمتر میشه
موفق باشید.......
ممنون من اینا رو نمیدونستمدر ضربات ازاد شما 3 راه حل دارید:
1: D رو میزنید که اماده حمله به توپ در زمان ضربه میشه
2: A رو نگه دارید>در این صورت دیکه دیوار دفاعی نمیپره و برای ضربات زمینی خوبه
3: S رو نگه داری>بهترین حالت>دیگه گل نمیخوری>دیوار دفاعی میپره
من تو زدن ضربه مشکل دارم>از راه نزدیک و محوطه جریمه>هیچ جور نمیشه کاری کرد
نظر شما چیه؟
خیلی امتحان کردمممنون من اینا رو نمیدونستم
برا ضربه ازاد زدن هم در فاصله های نزدیک و پشت محوطه قدرت ضربه رو پر نکن فقط یه تک بزنی رو شوت کافیه(قدرت یکم بیشتر 1 سانت پر بشه) البته بستگی به فاصله هم داره چند بار تمرین کنی دیگه ردیفه 80% تو گله البته بهترین جا برا ضربه ایستگاهی روی قوس محوطه جریمه هستش