این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهبرو تو my fifa 09 بعدش هم configuare controler (دقیق اسمش یادم نیست ولی کنترلر توش داره) هر چی می خوای عوض کن
برا درست کردن گیم پد هم که هم خودم لینک دادم هم دوست خوبم freedom

به قول یکی از دوستان خارجی تو GameSpot همه فیفا ها تو PC عین هم هستن و تغییری نمیکننسلام :cheesygri
من تازه عضو شدم، تنها بازی هم که انجام میدم همین فیفا هستش.
شما هم مثل من فکر نمیکنین که فیفا 09 از 08 یکم آسونتر شده؟
اون یکی به زور موقعیت ایجاد میکردی، دروازه بان ها هم خیلی توپارو تو تک به تک میگرفتن ولی الان بازیکن سرعتی داشته باشی راحت تک به تک میشی، گل هم راحت تر میزنیم.
البته به نظر من گل زدن باید راحت تر باشه تو تک به تک ولی ایجاد موقعیت سخت تر تا طبیعی تر باشه
مثلا تو فیفا 08 ، legendary که میاوردی جلو بارسلونا به زور تو 90 دقیقه دو سه تا موقعیت ایجاد میکردی ولی والدس اونجا همه تک به تکارو میگرفت، ولی اینجا راحت همه تیما رو میبری
البته یه چیش که خوب شده، اینه که دفاع کردن سخت تر شده باید حواستون به حرکت بازیکنا باشه، اون اولا خیلی سوتی میدادم گل میخوردم :biggrin1: ولی جالب شده آدم باید کمتر اشتباه کنه. ولی در کل کاشکی یه کم سخت تر بود![]()

من چون فقط تو لیگ انگلیس بازی میکنم یه حرکتی رو فیفا ارائه کردم که خیلی حال میده ، این بازی همونطور که دوستان گفتن راحت شده ، پس تنها راه حل اینه گلرهای حریف رو قوی کنی ، من تمام گلرهای لیگ انگلیس رو دست کاری کردم ، اساسی حال میده ، زور بزنی یک هیچ ببری
نه کلا یه مشکلی مه تو این فیفا هستش اینه که موقعیت های تک به تک 99.9 درصد گل میخوری!!!! البته خودت 80 درصد این جور موقعیت هارو گل میکنی!!!
کلا تو pc در وازه بانا خوب عکس العمل نشون نمیدن
ولی این سری گیم پلی و گرافیکش ترکونده

من چون فقط تو لیگ انگلیس بازی میکنم یه حرکتی رو فیفا ارائه کردم که خیلی حال میده ، این بازی همونطور که دوستان گفتن راحت شده ، پس تنها راه حل اینه گلرهای حریف رو قوی کنی ، من تمام گلرهای لیگ انگلیس رو دست کاری کردم ، اساسی حال میده ، زور بزنی یک هیچ ببری

کار خوبیه برای دروازه باناناحسنت :biggrin1:
من پیتر چک رو گذاشتم 99 ، خیلی بهتر شد، ولی باز مثل همیشه مقهور تورس میشه :biggrin1:
ولی دیگه 4-0 اینا نمیبازن، به زور 2-1 بردم
البته اینا هم بعد یه مدت قلقشون میاد دست آدم، باید کلی هوش مصنوعی تیما رو میبردن بالاتر.
از نکات مثبت فیفا 09 اینه که بازی درگیرانه توش بیشتر شده:biggrin1: تنه ها خیلی خوب شده، آدم احساس تو لیگ انگلیس بودن میکنه :biggrin1: