FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا کجا باید برم
آدرس دقیق
برو تو my fifa 09 بعدش هم configuare controler (دقیق اسمش یادم نیست ولی کنترلر توش داره) هر چی می خوای عوض کن
برا درست کردن گیم پد هم که هم خودم لینک دادم هم دوست خوبم freedom

برو تو my fifa 09 بعدش هم configuare controler (دقیق اسمش یادم نیست ولی کنترلر توش داره) هر چی می خوای عوض کن
برا درست کردن گیم پد هم که هم خودم لینک دادم هم دوست خوبم freedom
نه
مشکل از اون نیست
مرسی

دوستان مشکل حل شد
باز به دوران 6 و7 گلی سابق برشگشتیم:دی
از شما دوستان ممنون

یه سوال دارم دوستان
من تو منج مد بعشی موقع ها با یه تیم بازی میکنم که جفتمون پیراهنمون یه رنگه
نمیشه پیراهن رو تغییر داد؟ چون واقعا اون بازی مارو کچل میکنه:laughing:

میشه پیراهن رو عوض کرد توی صفحا اصلی منیجر مد تو دسته من با r1 و l1 لباسا رو عوض میکنه البته اون پایین هم 2 گزینه هست یکی لباس خودتو و یکی لباس حریف رو عوض میکنه

دقيقا قبل از اينكه next match رو تو منيجر مد بچلوني! :biggrin1: بايد لباس ها رو عوض كني . دو تا گزينه هست اون پايين :
home و away هست با يه كلمه ديگه! يادم نيست اون يكي كلمه رو! با اين ها عوض كن! :blushing:

سلام :cheesygri
من تازه عضو شدم، تنها بازی هم که انجام میدم همین فیفا هستش.
شما هم مثل من فکر نمیکنین که فیفا 09 از 08 یکم آسونتر شده؟
اون یکی به زور موقعیت ایجاد میکردی، دروازه بان ها هم خیلی توپارو تو تک به تک میگرفتن ولی الان بازیکن سرعتی داشته باشی راحت تک به تک میشی، گل هم راحت تر میزنیم.
البته به نظر من گل زدن باید راحت تر باشه تو تک به تک ولی ایجاد موقعیت سخت تر تا طبیعی تر باشه :|
مثلا تو فیفا 08 ، legendary که میاوردی جلو بارسلونا به زور تو 90 دقیقه دو سه تا موقعیت ایجاد میکردی ولی والدس اونجا همه تک به تکارو میگرفت، ولی اینجا راحت همه تیما رو میبری :|
البته یه چیش که خوب شده، اینه که دفاع کردن سخت تر شده باید حواستون به حرکت بازیکنا باشه، اون اولا خیلی سوتی میدادم گل میخوردم :biggrin1: ولی جالب شده آدم باید کمتر اشتباه کنه. ولی در کل کاشکی یه کم سخت تر بود :|

سلام :cheesygri
من تازه عضو شدم، تنها بازی هم که انجام میدم همین فیفا هستش.
شما هم مثل من فکر نمیکنین که فیفا 09 از 08 یکم آسونتر شده؟
اون یکی به زور موقعیت ایجاد میکردی، دروازه بان ها هم خیلی توپارو تو تک به تک میگرفتن ولی الان بازیکن سرعتی داشته باشی راحت تک به تک میشی، گل هم راحت تر میزنیم.
البته به نظر من گل زدن باید راحت تر باشه تو تک به تک ولی ایجاد موقعیت سخت تر تا طبیعی تر باشه :|
مثلا تو فیفا 08 ، legendary که میاوردی جلو بارسلونا به زور تو 90 دقیقه دو سه تا موقعیت ایجاد میکردی ولی والدس اونجا همه تک به تکارو میگرفت، ولی اینجا راحت همه تیما رو میبری :|
البته یه چیش که خوب شده، اینه که دفاع کردن سخت تر شده باید حواستون به حرکت بازیکنا باشه، اون اولا خیلی سوتی میدادم گل میخوردم :biggrin1: ولی جالب شده آدم باید کمتر اشتباه کنه. ولی در کل کاشکی یه کم سخت تر بود :|
به قول یکی از دوستان خارجی تو GameSpot همه فیفا ها تو PC عین هم هستن و تغییری نمیکنن:(
متاسفانه EA تا الان نشده نسخه فیفا PS3 و Xbox رو برای PC بازها هم بزنه و با کلی فرق این بازی برای PC میاد که مشکلاتش هم زیاد هست
درباره آسونیش هم تا یه حدی باهات موافقم

من چون فقط تو لیگ انگلیس بازی میکنم یه حرکتی رو فیفا ارائه کردم که خیلی حال میده ، این بازی همونطور که دوستان گفتن راحت شده ، پس تنها راه حل اینه گلرهای حریف رو قوی کنی ، من تمام گلرهای لیگ انگلیس رو دست کاری کردم ، اساسی حال میده ، زور بزنی یک هیچ ببری

نه کلا یه مشکلی مه تو این فیفا هستش اینه که موقعیت های تک به تک 99.9 درصد گل میخوری!!!! البته خودت 80 درصد این جور موقعیت هارو گل میکنی!!!
کلا تو pc در وازه بانا خوب عکس العمل نشون نمیدن
ولی این سری گیم پلی و گرافیکش ترکونده

من چون فقط تو لیگ انگلیس بازی میکنم یه حرکتی رو فیفا ارائه کردم که خیلی حال میده ، این بازی همونطور که دوستان گفتن راحت شده ، پس تنها راه حل اینه گلرهای حریف رو قوی کنی ، من تمام گلرهای لیگ انگلیس رو دست کاری کردم ، اساسی حال میده ، زور بزنی یک هیچ ببری

پیشنهاد خوبیه:biggrin1:
امتحان میکنم بعد نتیجه رو اعلام میکنم:biggrin1:

نه کلا یه مشکلی مه تو این فیفا هستش اینه که موقعیت های تک به تک 99.9 درصد گل میخوری!!!! البته خودت 80 درصد این جور موقعیت هارو گل میکنی!!!
کلا تو pc در وازه بانا خوب عکس العمل نشون نمیدن
ولی این سری گیم پلی و گرافیکش ترکونده

تو تک به تک اگه دروازه بانو زیاد بیاری جلو کم گل میخوری، آخه میگیرن چیپ میزنن تو آسمون :biggrin1: در بهترین حالت هم دو سه بار میزدن تیرک :biggrin1::biggrin1:
ولی اگه با یه نفر دیگه بازی میکنی زیاد بیاری جلو راحت گل میزنن، بعضی وقتا خیلی میاد جلو هندش میشه دروازه بان هم اخراج میشه :|
بعدش من فهمیدم تو فیفا 09 اگه بذاری رو پرسینگ دفاع بهتر جواب میده، تو 08 زونال بهتر بود:biggrin1: ولی بستگی به تیم داره دیگه، من با لیور بازی میکنم :|

در ضمن ضربه آزاد ها هم همین مشکل رو دارند
من همیشه دروازه بان رو یه درجه قوی تر میذاشتم یعنی اون موقع روی وردکلاس بود
ولی به هیچ ضربه ای نه نمیگفته!! :cheesygri دروازه بان هایی مثل وندرسار و یا کاسیاس و ...!!

احسنت :biggrin1:
من پیتر چک رو گذاشتم 99 ، خیلی بهتر شد، ولی باز مثل همیشه مقهور تورس میشه :biggrin1:
ولی دیگه 4-0 اینا نمیبازن، به زور 2-1 بردم :|
البته اینا هم بعد یه مدت قلقشون میاد دست آدم، باید کلی هوش مصنوعی تیما رو میبردن بالاتر.
از نکات مثبت فیفا 09 اینه که بازی درگیرانه توش بیشتر شده:biggrin1: تنه ها خیلی خوب شده، آدم احساس تو لیگ انگلیس بودن میکنه :biggrin1:

احسنت :biggrin1:
من پیتر چک رو گذاشتم 99 ، خیلی بهتر شد، ولی باز مثل همیشه مقهور تورس میشه :biggrin1:
ولی دیگه 4-0 اینا نمیبازن، به زور 2-1 بردم :|
البته اینا هم بعد یه مدت قلقشون میاد دست آدم، باید کلی هوش مصنوعی تیما رو میبردن بالاتر.
از نکات مثبت فیفا 09 اینه که بازی درگیرانه توش بیشتر شده:biggrin1: تنه ها خیلی خوب شده، آدم احساس تو لیگ انگلیس بودن میکنه :biggrin1:
کار خوبیه برای دروازه بانان
هم حال میده
هم شوت ها تون قوی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or