FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

بچه ها امروز میخوام براتون یه داستانی رو تعریف کنم (البته سعی میکنم حرفام از واقعیت زیاد دور نشه )

یه روز یه آقایی بود خیلی سنگ الون(winning) رو به سینه میزد یه روز پسری بود همش از الون دم میزد یه روز می گفت الون شاهکار خلقته یه روز میگفت نه الون انتهای یه جاده برفیه!!!(یعنی ته فوتباله)

همون آقاهه : فوتبال ما پویا است فوتبال ما اصلا افساید نداره !! فوتبال ما لیسانس همه لیگا رو داره فوتبال ما یعنی دریبل!!!

اینجا اتاق منه اتاق یه فیفا باز... اون اقاهه هم هست داره فیفا بازی میکنه... دیگه یادش نمیومد قبلا ها چی میگفت دیگه از الون حرفی نمیزد دیگه از فیفا ایراد نمیگرفت میدونید چرا چون فیفا رو برای یه ساعت بدون تعصب بازی کرده بود!!!!!!!
حالا دیگه یه فیفا بازه (از استعداد فراوانش هم در فیفا نمیشه گذشت )

اون اقاهه همینه که الان رو صندلی قوز کرده میگفت میخوام دیده نشم!!!
اون یکی هم از فیفا بازای حرفه ایه...
من هم دارم عکس میگیرم..
هر دوی این دوستان هم تو سایت عضوند....
فقط امیدوارم این الون باز قدیم ...فیفا باز امروز نیاد بگه هر چی گفت جز یه قصه چیزی نبود!!!

11.jpg

22.jpg

آخرین ویرایش:
--------------------------------------------------------------------------------

بچه ها امروز میخوام براتون یه داستانی رو تعریف کنم (البته سعی میکنم حرفام از واقعیت زیاد دور نشه )

یه روز یه آقایی بود خیلی سنگ الون(winning) رو به سینه میزد یه روز پسری بود همش از الون دم میزد یه روز می گفت الون شاهکار خلقته یه روز میگفت نه الون انتهای یه جاده برفیه!!!(یعنی ته فوتباله)

همون آقاهه : فوتبال ما پویا است فوتبال ما اصلا افساید نداره !! فوتبال ما لیسانس همه لیگا رو داره فوتبال ما یعنی دریبل!!!

اینجا اتاق منه اتاق یه فیفا باز... اون اقاهه هم هست داره فیفا بازی میکنه... دیگه یادش نمیومد قبلا ها چی میگفت دیگه از الون حرفی نمیزد دیگه از فیفا ایراد نمیگرفت میدونید چرا چون فیفا رو برای یه ساعت بدون تعصب بازی کرده بود!!!!!!!
حالا دیگه یه فیفا بازه (از استعداد فراوانش هم در فیفا نمیشه گذشت )

اون اقاهه همینه که الان رو صندلی قوز کرده میگفت میخوام دیده نشم!!!
اون یکی هم از فیفا بازای حرفه ایه...
من هم دارم عکس میگیرم..
هر دوی این دوستان هم تو سایت عضوند....
فقط امیدوارم این الون باز قدیم ...فیفا باز امروز نیاد بگه هر چی گفت جز یه قصه چیزی نبود!!!
خوبه قصه گو هم شدی :mrgreen: :mrgreen:
اما این قصه ها را بروو برا کسی تعریف کن که خودش فیفا بازی نکرده باشه
من خودم عمریه در گیم نت دارم فیفا بازی می کنم شک داری بیا آدرسشم بهت میدم اما نه برای اینکه ازش خوشم میاد بلکه فقط بخاطر اینکه روی کسایی که ادعای فیفاشون میشه را کم کنم
البته از حق نگذریم تنها قسمتی از فیفا 2006 که من باهاش حال میکنم ضربات آزادشه که به نسبت بهتر از ضربات آزاد اوولوشن ساکره اما در بقیه زمینه ها اصلا به پای اوولوشن ساکر نمیرسه از هیچ جهت ...

آخرین ویرایش:
بسيار داستان آموزنده اي بود

یادت باشه برا ممد هم تعریفش کنی :D

خوبه قصه گو هم شدی
اما این قصه ها را بروو برا کسی تعریف کن که خودش فیفا بازی نکرده باشه
من خودم عمریه در گیم نت دارم فیفا بازی می کنم شک داری بیا آدرسشم بهت میدم اما نه برای اینکه ازش خوشم میاد بلکه فقط بخاطر اینکه روی کسایی که ادعای فیفاشون میشه را کم کنم
البته از حق نگذریم تنها قسمتی از فیفا 2006 که من باهاش حال میکنم ضربات آزادشه که به نسبت بهتر از ضربات آزاد اوولوشن ساکره اما در بقیه زمینه ها اصلا به پای اوولوشن ساکر نمیرسه از هیچ جهت ...

قصه کدومه ؟؟؟ این یه واقعیت تلخ برا الون بازا و یه اتفاق ساده برا فیفا بازاست (از این مورد ها زیاد دیده شده) ;)

میری گیم نت حال فیفا بازا رو میگیری!!!؟؟ :(
یه روز خودم میام گیم نتتون جلوی همه اونایی که حالشونو گرفتی حالتو میگیرم :mrgreen:

شوخی کردم من هنوز آماتورم ولی خیلی جای پیشرفت دارم!!!

آخرین ویرایش:
قصه کدومه ؟؟؟ این یه واقعیت تلخ برا الون بازا و یه اتفاق ساده برا فیفا بازاست (از این مورد ها زیاد دیده شده)
عجب قصه ی واقعیه تلخی ...اما نمیدونم چرا من از این موارد زیاد ندیدم ...فیفا باز زیاد دیدم الونی شده باشه اما حتی یک مورد هم الونی ندیدم فیفا باز شده باشه...من فکر کنم چیز خورش کردی :mrgreen: :mrgreen:

سلام وحید:
دارم منفجر می شم. :mad: :mad: عن قریبه که بگیرم کیبورد بزنم تو سر مانیتور.
این همه با تیم ویا رئال رفتم.همه بازی هامو برده بودم.فینال copa del rayبودم.ولی نمی دونم چه طور شد که یه هویی گفت شما از تیم اخراج شدید.یا تیم دیگه به شما احتیاج نداره!! :cry: :cry: منم مجبور شدم تیمم رو عوض کنم.میشه یه توضیح قانع کننده برای این کار به من بدی که چی شد که این جوری شد.وضعیتم هم فرقی نکرده!!
اگه میشه در مورد منیجر مود توضیح بیشتری بده که با این مشکلات بر نخوریم.
راستی از داستانت خیلی خوشم اومد.کارت ایول داشت.اگه میشه داستانت رو مکتوب بنویس روی یه لوح.بدیم بزنن سر در konami.تا عبرت بقیه بشه!! :cheesygri :mrgreen: :cheesygri :mrgreen:
یا علی

سلام وحید:
دارم منفجر می شم. عن قریبه که بگیرم کیبورد بزنم تو سر مانیتور.
این همه با تیم ویا رئال رفتم.همه بازی هامو برده بودم.فینال copa del rayبودم.ولی نمی دونم چه طور شد که یه هویی گفت شما از تیم اخراج شدید.یا تیم دیگه به شما احتیاج نداره!! منم مجبور شدم تیمم رو عوض کنم.میشه یه توضیح قانع کننده برای این کار به من بدی که چی شد که این جوری شد.وضعیتم هم فرقی نکرده!!
اگه میشه در مورد منیجر مود توضیح بیشتری بده که با این مشکلات بر نخوریم.
راستی از داستانت خیلی خوشم اومد.کارت ایول داشت.اگه میشه داستانت رو مکتوب بنویس روی یه لوح.بدیم بزنن سر در konami.تا عبرت بقیه بشه!!
یا علی

دست نگه دار از کیبوردت بگذر به جووونیش رحم کن تازه مانیتورت هم حیفه!!!

ببین وحید جون تو صفحه اصلی manager mode یه گزینه هست به نام jub security وقتی که این ایتم مقدارش کم بشه شما از ایمنی شغلی برخوردار نیستی و یحتمل اخراج میشی!
خوب حالا چطور این ایتم مقدارش کم میشه
1- باختهای زیاد و عدم موفقیت تیمت
2- کمبود بودجه

خوب مسلما دلیل اخراج شما گزینه اول نبوده و شما به خاطر کمبود بودجه از تیم اخراج شدی
راهکار:
1-گرفتن یه اسپانسر مناسب در اول فصل
2-فروختن یا اجاره دادن بعضی از بازیکنانتون(این کار باعث میشه که هم پول ترنسفر دریافت کنی و هم از حقوق دادن به اون بازیکن خلاص بشی

fifa06_career-001_lrg_resize.jpg

نوشته شده توسط vahid1400:
دست نگه دار از کیبوردت بگذر به جووونیش رحم کن تازه مانیتورت هم حیفه!!!

ببین وحید جون تو صفحه اصلی manager mode یه گزینه هست به نام jub security وقتی که این ایتم مقدارش کم بشه شما از ایمنی شغلی برخوردار نیستی و یحتمل اخراج میشی!
خوب حالا چطور این ایتم مقدارش کم میشه
1- باختهای زیاد و عدم موفقیت تیمت
2- کمبود بودجه

خوب مسلما دلیل اخراج شما گزینه اول نبوده و شما به خاطر کمبود بودجه از تیم اخراج شدی
راهکار:
1-گرفتن یه اسپانسر مناسب در اول فصل
2-فروختن یا اجاره دادن بعضی از بازیکنانتون(این کار باعث میشه که هم پول ترنسفر دریافت کنی و هم از حقوق دادن به اون بازیکن خلاص بشی
یافتم!یافتم!(منظور فهمیدم بید)
وحید جان من یه ذره من جست و جو کردم.و یه چند تا مربی رو فرستادم تا برام بازیکن مستعد رو پیدا کنن.بعد میزان اینjub security زیاد شد.این کار هایی که گفتی را انجام میدم.ببینم چی میشه
یه سوال داشتم.یه گزینه دیگه بالای این گزینه هست که فکر کنم(هماهنگی تیمی)است.اگه میشه بگی چه طوری این گزینه افزایش پیدا می کنه؟(به قولی یه توضیح کلی بده!)
((از راهنماییت هم بسیار بسیار ممنون))

نوشته شده توسط mohammad_66:
در اولین فرصتی که رفتم تهران براتون یه نقده کامل از این رو میزارم چون مثه اینکه هیچکی نیست که هر دوشو بازی کرده باشه!

درود
چرا من هردوشو بازی کردم.. فیفا رو از سگا تا به امروز بجز 2004 ش که از همه ورژنهاش مزخرفتر بود... و الون رو هم از 99 تا به امروز بعلاوه اون International Supper Star Delux ـه سگا.. که یکی از خاطره انگیزترین بازیهایی بوده که بازی کردم الانم اعتقاد دارم که فیفای امروز اندازه اون ISS سگا برام جذابیت نداره.. چون اون چیزی که من بهش فوتبال میگم بی اندازه به وینینگ الون نزدیکه و خیلی از فیفا دور... برای همین فقط World Soccer Winning Eleven Series Rules ...

بابا چرا این هوش مصنوعیه فیفا انقدر ضعیفه
بخدا هم روی proffesoinal و هم روی World Class همه تیم ها را میشه برد......تنها تغییری که میکنه اینه که بازیکنهای حریف بیشتر دور خودشون میچرخند.....

از دوستان گرامي خواهش مي كنم سريال نامبر فيفا 06 را براي من بنويسند و بنده را از سردرگمي نجات دهند

CDKEY: 4788-7ma4-c2mf-gxef-qdxq​

در اولین فرصتی که رفتم تهران براتون یه نقده کامل از این رو میزارم چون مثه اینکه هیچکی نیست که هر دوشو بازی کرده باشه!

ممنون میشم اگه این کارو انجام بدی....شما هردو رو بازی کردی ؟؟!!

بابا چرا این هوش مصنوعیه فیفا انقدر ضعیفه
بخدا هم روی proffesoinal و هم روی World Class همه تیم ها را میشه برد......تنها تغییری که میکنه اینه که بازیکنهای حریف بیشتر دور خودشون میچرخند.....

تبریک میگم فرزاد جون از اینکه تو فیفا به حدی رسیدی که دیگه cpu نمیتونه شکستت بده سعی کن Legendary رو باز کنی
تو این level دیگه فکر کنم بتونی به راحتی پیروز بشی

شاید هوش شما خیلی بالاست...

بچه ها من خیلی گشتم یه دی وی دی پیدا کنم که ورژن های قبلی فیفا توش یه جا باشه ولی پیدا نکردم اخر مجبور شدم خودم این کارو بکنم....
توش فیلم گل کاکا به ارژانتین رو هم گذاشتم :cheesygri

fifa collection.jpg

تبریک میگم فرزاد جون از اینکه تو فیفا به حدی رسیدی که دیگه cpu نمیتونه شکستت بده سعی کن Legendary رو باز کنی
تو این level دیگه فکر کنم بتونی به راحتی پیروز بشی

شاید هوش شما خیلی بالاست...
من اینا جدی میگم
ربطی به هوش منم نداره چون در نسخه ی قبلی فیفا به این راحتی نمیشد برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or