FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

خوب تو این پست می خوام کلیدهای فیفا رو براتون توضیح بدم در حقیقت همین کنترل کامل رو بازی است که باعث شده فیفا از نظر من به یک شبیه ساز فوتبال کاملا موفق تبدیل بشه
1.JPG

S = پاس _تغییر دادن بازیکن
W = پاس تو عمق _ بیرون کشیدن دروازبان
A = سانتر _ تکل
D =شوت _ درگیر شدن با بازیکن وگرفتن توپ بدون تکل
E = دو (سرعت)
Q =فرار دادن بازیکن_ تغییر تاکتیک (توضیح کامل میدم)
C =نگهداشتن توپ نزدیک پا برای حفظ توپ_ نوعی دریبل
Z=کنسل کردن فرمان داده شده (به طور مثال بعدا از زدن شوت با زدن این دکمه بازیکن از زدن شوت ثرفه نظر میکنه)_ نوعی دربیل
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینها دکمه هایی بود به طور مستقیم قابل تغییر بود حالا به اونهایی که داخل این لیست نیستند توجه کنید

22.JPG

دکمهای مربوط به حالت دیجیتال اگر گیم پد شما مجهز به این کلیدها باشه ( مثل دسته پلی استیشن)
شما میتوانید به دو منظور از اونها استفاده کنید
1 - تغییر استراتژی حمله ( امتحان کردن این چهار حالت رو به عهده خودتون می زارم واقعا جالبه)
3.JPG

2 - با نگهداشتن دکمه Q و زدن همون دکمه ها تغییر استراتژی در دفاع
4.JPG

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دکمه مروبط به تغییر دادن حالت تیم به حالتهای هجومی و دفاعی و عادی
به این صورت که اگر مثلث به سمت بالا باشه تیم حمله ای میشه اگر پایین باشه دفاعی و اگر مثلثی در دایره وجود نداشته باشه حالت عادی می باشد
5.JPG

دکه مربوط به first touch یا جلو انداختن توپ معادل shift روی کیبورد
البته نتونستم از چگونگی first touch عکس تهیه کنم ولی در کل first touch توانایی هر بازیکن در کنترل توپ هست (اگه خواستید بگید بیشتر توضیح بدم)
از جلو انداختن توپ یه عکس گرفتم
6.JPG

ایا همه این دکمه ها رو رو گیم پد خود یکجا دارید؟؟؟؟
البته اینجا از دکمه های ترکیبی چیزی نگفتم ایشالله در پستهای بعدی میگم

این که این بازی نسبت به نسخه های قبلیش پیشرفت بسیاری کرده را نمی شه منکر شد و بازی خیلی بهتر شده ولی کسی در مورد گیم پلی وینینگ الون صحبت نکرد و در بالاتر بودن گیم پلی اون نسبت به فیفا شکی نیست.
در مورد کرک هم متاسفانه هنوز کرکی برای این بازی وجود ندارد و تنها راه اجرای بازی استفاده از برنامه Daemon است.
از توضیحاتی که بهم دادی ممنون

سلام
گیم پد من Dual USB Force Feedback Joypad (MP-8866)" 10 "Dual USB Force Feedback Joypad (MP-8866)"
و تو لیست بالا هست ولی وقتی میرم تو بازی وقتی توپ میاد دست بازیکن خود به خود به سمت بالا میره مشکل از چیه

یه سوال
اون سه تا مربع کوچولو که کنار نتیجه هست مال چیه ؟
زرد و قرمز و نارنجی
مال کارت های که نیست

هنوز کاملا مطمئن نیستم ولی احتمالا مربوط میشه به کار گروهی و چگونگی بازی به طوری که اگه تیم بد بازی کنی 1 میشه و اگه تیم خوب بازی کنه 3 میشه

این نسخه ی فیفا خیلی زیباست یعنی وحشتناکه

فکر کنم منظورش اینکه وحشتناک قشنگه

سلام
گیم پد من Dual USB Force Feedback Joypad (MP-8866)" 10 "Dual USB Force Feedback Joypad (MP-8866)"
و تو لیست بالا هست ولی وقتی میرم تو بازی وقتی توپ میاد دست بازیکن خود به خود به سمت بالا میره مشکل از چیه
دو تا سوال دارم
اولا گیم پدت چندتا دکمه داره؟
ثانیا تو فیفا قسمت مروبط به تنظیم دسته .. گیم پدت به چه نامی شناخته شده؟

نوشته شده توسط vahid1400:
هنوز کاملا مطمئن نیستم ولی احتمالا مربوط میشه به کار گروهی و چگونگی بازی به طوری که اگه تیم بد بازی کنی 1 میشه و اگه تیم خوب بازی کنه 3 میشه

فکر کنم منظورش اینکه وحشتناک قشنگه

دو تا سوال دارم
اولا گیم پدت چندتا دکمه داره؟
ثانیا تو فیفا قسمت مروبط به تنظیم دسته .. گیم پدت به چه نامی شناخته شده؟
درست مثل دسته ps2 است فقط 3 تا دکمه به نام Auto و Slow و Clearهم داره
به همون نام هم میشناسه
MP-8866 Dual USBJoypad

عکسهای جالبی بود دستت درد نکنه
فقط یه سوال از کجا فهمیدی ایران و هند هست تو فیفا با وجودی که خود سازنده این بازی گفته ایران نیست تو فیفا حالا فرقی نداره که برای pc باشه یا xbox

عکسهای جالبی بود دستت درد نکنه
فقط یه سوال از کجا فهمیدی ایران و هلند هست تو فیفا با وجودی که خود سازنده این بازی گفته ایران نیست تو فیفا حالا فرقی نداره که برای pc باشه یا xbox

در موجود بودن هلند که شکی نیست با توجه به عکس های بالا در مورد ایران هم احتمال خیلی قوی اون لیستی که منتشر شد و اسم ایران هم در اون بود مربوط میشه به نسخه xbox360
توجه:نسخه xbox فاقد ایران و هلند است

سلام
من خودم طرفدار فیفا هستم . چه طور شما میگید گرافیک بهتر نشده . اصلا متحول شده . گیم پلی بازی هم که کاملا دگرگون شده . یعنی یه فوتبال کاملا روان رو ea به نمایش گذاشته.

سلام به همه بر و بچ

من الان اینقدر تو کفم که نمی تونم حرفی بزنم . EA واقعا قدرتش رو به نمایش گذاشته

خواهش می کنم آقایون الونی دیگه هیچ حرفی نزنن . اگرم زدند دیگه ارزش جواب دادن نداره

من وقتی حالم جا اومد در مورد manager mode وحشتناک fifa06 یه توضیحاتی میدم

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or