Fez II برای پلتفرم Xbox منتشر نمیشود. سلام بر PS4!

Cloud Strife

Loyal Member
فیل فیش، بازیساز رک و پرچانه مستقل در روابط خود با شرکت مایکروسافت دچار مشکل شده و با توجه به صحبت‌های اخیر وی در یکی از مصاحبه‌هایش مشخص شده است پلتفرم درنظر گرفته شده برای Fez II برندXbox نخواهد بود!

longshot610.jpg

Fez برای کنسول X360 منتشر شد و توانست به خاطر نوآوری و ایده تغییر زاویه دید و استفاده از آن در پازل‌های خود تمام جوایز را درو کند. اما بنظر می‌رسد فیش از این همکاری چندان راضی و خرسند نیست! فیش ادعا کرده است مایکروسافت باعث شده تا او نتواند ایرادات موجود در patch منتشر شده برای برطرف کردن ایرادات بازی را رفع کند. فیش اظهار داشته است مایکروسافت با این کار خود خواسته تا شرکت او، Polytron، هزاران دلار دیگر را صرف اخذ دوباره مجوز برای ارایه یک پچ دیگر کند که درواقع نیازی به انتشار آن نبود.

بسیار واضح است که این حرکت مایکروسافت طعم خوش‌آیندی در دهان فیش باقی نزاشته و باعث شده است تا او تصمیم به انتشار نسخه بعدی بازی خود برای پلتفرمی غیر از Xbox بگیرد. وی اظهار داشته ممکن است علاقه مند به انتشار Fez II برای کنسول PS4 شود.

فیل فیش همچنین در بخش‌های دیگری از مصاحبه خود گفته است:

"من از سیاست‌های مایکروسافت مبنی بر عدم حمایت از Self-Publishing ناامید شدم. آن‌ها با اینکار خود به طور واضح بیان کرده‌‌اند بازیسازان مستقلی چون من و بازی‌هایمان را برای پلتفرمشان نمی‌خواهند! من حتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را در پلتفرم مایکروسافت ندارم اما بر روی پلتفرم PS4 اینطور نیست و من به راحتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را دارم. مایکروسافت نمی‌گذارد من بازی‌هایم را بر روی پلتفرم آن‌ها منتشر کنم اما سونی اینکار را می‌کند.

مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است. مایکروسافت X1 را بیشتر برای خودش طراحی کرده است تا گیمرها و بازیسازان! من امیدوارم در آینده مایکروسافت اخبار بهتری برای X1 داشته باشد و به گذشته بازگردد اما در هر صورت من به آن علاقه‌ای ندارم.

مایکروسافت سیاست‌های خود را تغییر داده و DRM را حذف کرده است اما باید بگویم هیچ چیز برای من تغییر نکرده است و این پلتفرم همچنان بر ضد بازی‌های Indie و مستقل است.

منبع:

آخرین ویرایش:
این ماینکرفت که کم مونده واسه یخچال های سامسونگ هم بیاد:دی چطور انحصاری؟
دیگه نهایتا نسخه X1 رو در حد نسخه PC میکنن:دی

کاری با این جنگ و دعوا ها ندارم ولی مولتی ماینکرفت فعلا تو 360 (حداقل برای ما ایرانیا ) بهتر از pcه چون هر پلیر می تونه ه راحتی world خودشو داشته باشه و برای من شخصا ماینکرفت بازی کردن تو 360 خیلی لذت بخش تره و همین ماینکرفت انحصاری یکی از دلایل وسوسه شدنم برای x1 بوده.

عنوان تاپیک که جهت گیری داره بوی فن بوییسم هم می ده مشکل معنایی هم داره داخل متن حرفی از تایید fez2 نزده تازه گفته شده ممکنه برای ps4 بیاد. بعدشم یکم صبر می کرد حتما ماکرو یه کارایی می کرد فعلا که دست از سیاست هاش برداشته

کاری با این جنگ و دعوا ها ندارم ولی مولتی ماینکرفت فعلا تو 360 (حداقل برای ما ایرانیا ) بهتر از pcه چون هر پلیر می تونه ه راحتی world خودشو داشته باشه و برای من شخصا ماینکرفت بازی کردن تو 360 خیلی لذت بخش تره و همین ماینکرفت انحصاری یکی از دلایل وسوسه شدنم برای x1 بوده.
بزودی Minecraft Realms عمومی میشه و کسایی که اورجینال دارن با پرداخت یه مقدار پول میتونن یه سرور بزنن. همه کاراشم Mojang انجام میشه.
داشتن World هم به چه درد میخوره وقتی نصف قابلیت ها رو نداره؟
ولی کلا بحث سر اینه که چرا به ماینکرافت میگین انحصاری. که هنوز جواب خوبی دریافت نکردم:دی

بزودی Minecraft Realms عمومی میشه و کسایی که اورجینال دارن با پرداخت یه مقدار پول میتونن یه سرور بزنن. همه کاراشم Mojang انجام میشه.
داشتن World هم به چه درد میخوره وقتی نصف قابلیت ها رو نداره؟
ولی کلا بحث سر اینه که چرا به ماینکرافت میگین انحصاری. که هنوز جواب خوبی دریافت نکردم:دی

خودت داری می گی پرداخت یک مقدار پول که احتمالا با credit card باید پرداخت بشه که برای ما ایرانی ها سخته محدودیت هاش هم نسبت به pc در طول زمان رفع می شه.

خودت داری می گی پرداخت یک مقدار پول که احتمالا با credit card باید پرداخت بشه که برای ما ایرانی ها سخته محدودیت هاش هم نسبت به pc در طول زمان رفع می شه.
حدود 1 ساله که اومده. چرا هنوز اگه بخوایم با PC مقایسش کنیم در حد V 1.1 ه؟

ولی کلا بحث سر اینه که چرا به ماینکرافت میگین انحصاری. که هنوز جواب خوبی دریافت نکردم
:biggrin1:[2]

کیفیت برای ماکرو خیلی مهمه نه اینکه گونی ای بازی بدن بیرون یک سری گیمر از بی اطلاع هم برن اون رو بخرن و هم پواشون هدر بره هم اعصابشون بریزه به هم..
دقیقا تنها شرکتی که کیفیت براش مهم نیست همین ماکروی در پیته ۳ چراغ شدن 360 وضعیت انحصاریهاش در مقابل رقیبش گواه اینه که گونی که هیچ با فرغون میده کیفیت خلاصه میشه تو بنده کیف پولش البته کیفیت تو تولیدات دیگش مثل ویندوز فون و پلیر zune و .. بماند که ماکرو شد سمبل کیفیت از در عقبی
در ضمن نگران دیگران نباش اونجا کیلویی نمی خرن چون کیلویی رو کپی بازها میخرن مشرکین واسه هر سنتشون جونشون در میاد تو موتن ماست که همه چی کیلوییه مخصوصا تو حرفت زدن و طرفداری کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or