Fez II برای پلتفرم Xbox منتشر نمیشود. سلام بر PS4!

Cloud Strife

Loyal Member
فیل فیش، بازیساز رک و پرچانه مستقل در روابط خود با شرکت مایکروسافت دچار مشکل شده و با توجه به صحبت‌های اخیر وی در یکی از مصاحبه‌هایش مشخص شده است پلتفرم درنظر گرفته شده برای Fez II برندXbox نخواهد بود!

longshot610.jpg

Fez برای کنسول X360 منتشر شد و توانست به خاطر نوآوری و ایده تغییر زاویه دید و استفاده از آن در پازل‌های خود تمام جوایز را درو کند. اما بنظر می‌رسد فیش از این همکاری چندان راضی و خرسند نیست! فیش ادعا کرده است مایکروسافت باعث شده تا او نتواند ایرادات موجود در patch منتشر شده برای برطرف کردن ایرادات بازی را رفع کند. فیش اظهار داشته است مایکروسافت با این کار خود خواسته تا شرکت او، Polytron، هزاران دلار دیگر را صرف اخذ دوباره مجوز برای ارایه یک پچ دیگر کند که درواقع نیازی به انتشار آن نبود.

بسیار واضح است که این حرکت مایکروسافت طعم خوش‌آیندی در دهان فیش باقی نزاشته و باعث شده است تا او تصمیم به انتشار نسخه بعدی بازی خود برای پلتفرمی غیر از Xbox بگیرد. وی اظهار داشته ممکن است علاقه مند به انتشار Fez II برای کنسول PS4 شود.

فیل فیش همچنین در بخش‌های دیگری از مصاحبه خود گفته است:

"من از سیاست‌های مایکروسافت مبنی بر عدم حمایت از Self-Publishing ناامید شدم. آن‌ها با اینکار خود به طور واضح بیان کرده‌‌اند بازیسازان مستقلی چون من و بازی‌هایمان را برای پلتفرمشان نمی‌خواهند! من حتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را در پلتفرم مایکروسافت ندارم اما بر روی پلتفرم PS4 اینطور نیست و من به راحتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را دارم. مایکروسافت نمی‌گذارد من بازی‌هایم را بر روی پلتفرم آن‌ها منتشر کنم اما سونی اینکار را می‌کند.

مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است. مایکروسافت X1 را بیشتر برای خودش طراحی کرده است تا گیمرها و بازیسازان! من امیدوارم در آینده مایکروسافت اخبار بهتری برای X1 داشته باشد و به گذشته بازگردد اما در هر صورت من به آن علاقه‌ای ندارم.

مایکروسافت سیاست‌های خود را تغییر داده و DRM را حذف کرده است اما باید بگویم هیچ چیز برای من تغییر نکرده است و این پلتفرم همچنان بر ضد بازی‌های Indie و مستقل است.

منبع:

آخرین ویرایش:
ممد چه ربطی داره؟ اینا یه پچ دادن برای بازی که میزد سیو انایی که بازی رو تموم کردن تعطیل میکرد. بعد این فیش میگه بزارید همون پچ رو درست کنم اما مایکرو یه مید فینگر میده میگه نه به ان دیگه نمیتونی دست بزنی باید دوباره پول بدی یه پچ دیگه بدی! انم شاکی شده! اما این ماله قبله!

فیش الان داره از سیاست های مایکرو در قبال X1 گلایه میکنه و میگه چون به من اجازه انتشار مستقل نمیدن منم براشون بازی نمیسازم. این مستقیم به سیاست های مایکرو برمیگرده و فیش هم حق داره. ادامه پیدا کنه کم کم همه بازی های مستقل میان رو PSN و Wii U (نینتندو هم تصمیم به حمایت ایندی ها گرفته بالاخره!!!!!) و Live مترود میشه!‌این قابل دفاع نیست! حالا شما بیایید بگید نه کرم از فیش هست وگرنه مایکرو فلانه و بهمان!
در مورد Self-Publishing که گفتم حرکت مایکروسافت سیاست درستی نیست از نظر من و امیدوارم اجازه Self-Publishing رو به سازنده های مستقل بده. پس حرفهای من رو عوض نکن چون تو همین تاپیک همین حرفها رو زدم:
البته درست میگه اینجوری بازی سازهای مستقل به مشکل میخورن و حق داره ناراحت باشه. ولی به نظرم اینم درست میشه، وقتی هیچی بازی مستقل رو کنسولش عرضه نشه و همشون برن طرف PC یا PS4 اون وقت مجبور میشه اجازه Self-Publishing رو بده

ولی راجع به اون قضیه مشکل Fez و چیزی که سازنده ازش گلایه کرده بود من حق رو به سامان میدم چون چند تا جای دیگه هم نگاه کردم همه از پچی که واسه رفع مشکل اومده و باعث به وجود اومدن یه مشکل بزرگتر شده ناراضی بودن :دی من الان نه از چیزی حمایت میکنم و نه چیزی رو منکر میشم ولی وقتی یه قانون وجود داره که واسه هر پچ باید پول بدین و سازنده میاد یه پچ ناقص میده بیرون
و انتظار داره واسه پچ بعدی پول نده به نظرم ناقض اون قانون هست (حالا قانون مشکل داره یا نداره رو نظری ندارم).

آخرین ویرایش:
من حق رو به سامان میدم

مگه اینجا داریم فیش و مایکروسافت رو دادگاهی میکنیم که حق به کسی بدیم؟:دی اصلا به من چه؟ من خبر ترجمه کردم، فیش رو انگولک نکردم که به مایکرو فش بده همه گیر دادید به من!:دی

مهم اینه که Fez II برای PS4 میاد!:دی :shrewd:

جالبه واسه ماکان( و بقیه که که اطلاعات غلط برداشت کردن) میای توضیح هم میدی باز میپرن بهت

قضیه چیه؟ کی برداشت غلط کرده؟ چیو توضیح میدی؟ نکنه مثلا شما میای به فیش توضیح میدید قضیه چی بوده؟

خب دیگه دوستانی که از نبود اینترنت و ناتوانی در کانکت شدن لباسها دریدند الان از دانلود پچ های گوناگون (بخصوص در روز اول) حمایت میکنن :d

توجه دارید که اگه برای این کار پولی از سازنده یا ناشر گرفته نشه راحت بازی رو نصفه نیمه میفروشن و مدام با پچ مشکلاتشو برطرف میکنن

فقط هم اين نيست آخه! نميدونم چه بلايي سر Jonotan Blow (سازنده Braid و The Whitness) هم آوردن كه هر روز عليه مايكرو توييت ميكنه!
هر چیزی تبدیل به صنعت بشه آخرش به همین جا میرسه دیگه :دی مثلا سونی واسه اون یارو سازنده Minecraft یه PS طلایی رنگ فرستاد و به کنفرانس دعوتش کرد و همه گفتن Minecraft یا بازی جدیدی واسه PS4 داره میسازه، ولی طرف تو کنفرانس مایکروسافت Minecraft: Xbox One Edition رو معرفی کرد :دی

ماکان جون شما ظاهرا اطلاعی نداری از این موضوع ها و فقط داری حمله بی مورد میکنی
:biggrin1:
این سیاست از روز اول (سال 2005) وجود داشته و اتفاقا به نفع مخاطب هم هست. تعداد بازیهای indie لایو هم نه تنها کم نشده، روز به روز زیادتر هم شده و تا الان هم بیشترین تعداد بازیهای indie روی لایو وجود داره. تو اصلا نگران نباش که Live مترود بشه، چون اگه میخواست بشه تو این 8 سال میشد
:biggrin1:

اتفاقا برعکس شماها اصلا متوجه نیستید بحث سر چی هست!:دی وگرنه من اطلاعاتم در این زمینه قطعا از شما بیشتره. :دی شک نکن.

من اصلا با سیاست های مایکرو و اینکه از کی بوده و به نفع کی هست کار ندارم. دعوای فیش با مایکرو هم دلیلش چی بوده به خودش مربوطه. الان فیش داره در مورد بد بودن X1 بخاطر اینکه اجازه S-P نمیده صحبت میکنه. این چه ربطی به سال 2005 و پچ و این داستانا داره؟ من نمیفهمم شما دارید چی رو توضیح میدید؟ من که ازخوذم خبر رو در نیاوردم! یکی از بهترین بازیساز های مستقل دنیا میگه چون X1 اجازه S-P به من نمیده من ادامه یکی از بهترین انحصاری های Live رو برای کنسول رقیب میسازم احتمالا. شما دارید توضیح میدید که نه قضیه ان پچه این بوده و بلاه بلاه بلاه.

بازم میگم مهم نیست شماها برای خودتون چه توجیهی میارید. اگه صحبتی دارید چرا به من میگید؟ برید به فیل فیش ایمیل بزنید مجابش کنید!:دی

سلام بر Fez عزیز، خوش اومدی :دی اینجا بهت قول میدم می تونن میلیون ها بار دست به دستت کنن ! تو همه ممالک می چرخی ! اگه آدم اجتماعی ام نباشی نمی خواد قاطیشون شی ( آنلاین )

خبرش رو صبح توی تاپیک ps4 گذاشتم همین الانم داشتم Fez بازی میکردم :دی. گیم ساختن لعنتی ها اصلاً گذر زمان رو احساس نمیکنی.

اتفاقا برعکس شماها اصلا متوجه نیستید بحث سر چی هست!:دی وگرنه من اطلاعاتم در این زمینه قطعا از شما بیشتره. :دی شک نکن.

من اصلا با سیاست های مایکرو و اینکه از کی بوده و به نفع کی هست کار ندارم. دعوای فیش با مایکرو هم دلیلش چی بوده به خودش مربوطه. الان فیش داره در مورد بد بودن X1 بخاطر اینکه اجازه S-P نمیده صحبت میکنه. این چه ربطی به سال 2005 و پچ و این داستانا داره؟ من نمیفهمم شما دارید چی رو توضیح میدید؟ من که ازخوذم خبر رو در نیاوردم! یکی از بهترین بازیساز های مستقل دنیا میگه چون X1 اجازه S-P به من نمیده من ادامه یکی از بهترین انحصاری های Live رو برای کنسول رقیب میسازم احتمالا. شما دارید توضیح میدید که نه قضیه ان پچه این بوده و بلاه بلاه بلاه.

بازم میگم مهم نیست شماها برای خودتون چه توجیهی میارید. اگه صحبتی دارید چرا به من میگید؟ برید به فیل فیش ایمیل بزنید مجابش کنید!:دی
بحث فعلی از اینجا شروع شد:
sami_19
همه مشکل دارن ، فقط مایکروسافت خوبه.
سامان هم در مورد Patch ـی که واسه Fez اومده بود صحبت کرد. قضیه Self-Publishing که مشکلی نداشت بحثش :دی

البته درست میگه اینجوری بازی سازهای مستقل به مشکل میخورن و حق داره ناراحت باشه. ولی به نظرم اینم درست میشه، وقتی هیچی بازی مستقل رو کنسولش عرضه نشه و همشون برن طرف PC یا PS4 اون وقت مجبور میشه اجازه Self-Publishing رو بده :دی
ماکروسافت همینه. باید با چوب و چماق و تحریم راه درست رو نشون داد. کاش عقلشون به اندازه پولشون بود :دی.

سونی چقدر خوبه :دی. وقتی میبینه سازنده ضعیفه داره یا نمیتونه مشکلات فنی رو روفع کنه، اونها رو مسپره به امان خدا (استودیو سانتامونیکا) تا هم سازنده به درجات والا و ملکوتی برسه از همکاری با یکی از بهترین استودیوهای حال حاضر جهان هم گیم مورد نظر بدون مشکل فنی روانه بازار بشه :دی.
اخ که چقدر خوبه این سونی :دی.

آخرین ویرایش:
خبرش رو صبح توی تاپیک ps4 گذاشتم همین الانم داشتم Fez بازی میکردم :دی. گیم ساختن لعنتی ها اصلاً گذر زمان رو احساس نمیکنی.

همین شما نبودی گیر دادی بودی به مشکل FEZ و مشکل سیوت؟؟؟؟
این قضیه پچ که مایکرو میاد پول میگره فقط یه نفع گیمر که باعث میشه بازی نصفه نیمه دستش نیوفته
مایکرو کاری کرده کسی که داره بازی رو روی دستگاهش عرضه میکنه بازی رو کامل کرده باشه و اگه مشکلی هم داره با اولین پچ مشکلش رو حل کنه
همه اینا هم فقط برای گیمر که بازی ناقص دستش نیوفته

آخرین ویرایش:
آخرین پستی که در این خصوص میدم؛ شما لازم نیست برای بنده توضیح بدید یا منو مجاب کنید. من که از کسی گلایه ای نکردم، نگفتم مایکروسافت بده یا بدتر از همه من که زبونم لال تصمیم نگرفتم Fez II بجای کنسول عزیز شما روی PS4 منتشر بشه. شکایتی در این خصوص دارید یا اگه فکر میکنید فیل فیش داره حرف غیر منطقی میزنه توضیحات و شکایاتتون رو به این آدرس info[at]polytroncorporation.com ارسال کنید. حتما هم ذکر کنید محمد ارو ایلوواتار حق رو به سامان داده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or