Fez II برای پلتفرم Xbox منتشر نمیشود. سلام بر PS4!

Cloud Strife

Loyal Member
فیل فیش، بازیساز رک و پرچانه مستقل در روابط خود با شرکت مایکروسافت دچار مشکل شده و با توجه به صحبت‌های اخیر وی در یکی از مصاحبه‌هایش مشخص شده است پلتفرم درنظر گرفته شده برای Fez II برندXbox نخواهد بود!

longshot610.jpg

Fez برای کنسول X360 منتشر شد و توانست به خاطر نوآوری و ایده تغییر زاویه دید و استفاده از آن در پازل‌های خود تمام جوایز را درو کند. اما بنظر می‌رسد فیش از این همکاری چندان راضی و خرسند نیست! فیش ادعا کرده است مایکروسافت باعث شده تا او نتواند ایرادات موجود در patch منتشر شده برای برطرف کردن ایرادات بازی را رفع کند. فیش اظهار داشته است مایکروسافت با این کار خود خواسته تا شرکت او، Polytron، هزاران دلار دیگر را صرف اخذ دوباره مجوز برای ارایه یک پچ دیگر کند که درواقع نیازی به انتشار آن نبود.

بسیار واضح است که این حرکت مایکروسافت طعم خوش‌آیندی در دهان فیش باقی نزاشته و باعث شده است تا او تصمیم به انتشار نسخه بعدی بازی خود برای پلتفرمی غیر از Xbox بگیرد. وی اظهار داشته ممکن است علاقه مند به انتشار Fez II برای کنسول PS4 شود.

فیل فیش همچنین در بخش‌های دیگری از مصاحبه خود گفته است:

"من از سیاست‌های مایکروسافت مبنی بر عدم حمایت از Self-Publishing ناامید شدم. آن‌ها با اینکار خود به طور واضح بیان کرده‌‌اند بازیسازان مستقلی چون من و بازی‌هایمان را برای پلتفرمشان نمی‌خواهند! من حتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را در پلتفرم مایکروسافت ندارم اما بر روی پلتفرم PS4 اینطور نیست و من به راحتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را دارم. مایکروسافت نمی‌گذارد من بازی‌هایم را بر روی پلتفرم آن‌ها منتشر کنم اما سونی اینکار را می‌کند.

مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است. مایکروسافت X1 را بیشتر برای خودش طراحی کرده است تا گیمرها و بازیسازان! من امیدوارم در آینده مایکروسافت اخبار بهتری برای X1 داشته باشد و به گذشته بازگردد اما در هر صورت من به آن علاقه‌ای ندارم.

مایکروسافت سیاست‌های خود را تغییر داده و DRM را حذف کرده است اما باید بگویم هیچ چیز برای من تغییر نکرده است و این پلتفرم همچنان بر ضد بازی‌های Indie و مستقل است.

منبع:

آخرین ویرایش:
این ماکروسافت جهانخوار هم لنگ پول آپدیت های این شرکتهاست ، اگه از اونها پول نگیره مجبور میشه محل کارش بفروشه ، کارمندهاش اخراج کنه و ...

فز بازی خوبیه ولی چیزی نیست که مجاب کنه آدم رو که نره سمت کنسولی که ماینکرفت انحصاری داره !

علیرضا تا جایی که یادمه سونی فن بودی...از اینور بوم افتادی؟

ولی برعکس خیلیاتون بنظر من اگه پول نگیرن بازیو ناقص میدن و زرتو زرت اپدیت ب اش منتشر میکنن.
تو بدترین حالت اینه که بازیشون نابود میشه و اسم خودشون بد در میره و کلا به فنا میزن از طرف کاربرا !! نه اینکه ماکرو بیاد سو استفاده کنه و برای خودش دکان زورگیری باز کنه !!

کیفیت برای ماکرو خیلی مهمه نه اینکه گونی ای بازی بدن بیرون یک سری گیمر از بی اطلاع هم برن اون رو بخرن و هم پواشون هدر بره هم اعصابشون بریزه به هم..

فز بازی خوبیه ولی چیزی نیست که مجاب کنه آدم رو که نره سمت کنسولی که ماینکرفت انحصاری داره !
این ماینکرفت که کم مونده واسه یخچال های سامسونگ هم بیاد:دی چطور انحصاری؟
دیگه نهایتا نسخه X1 رو در حد نسخه PC میکنن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or