Fez II برای پلتفرم Xbox منتشر نمیشود. سلام بر PS4!

Cloud Strife

Loyal Member
فیل فیش، بازیساز رک و پرچانه مستقل در روابط خود با شرکت مایکروسافت دچار مشکل شده و با توجه به صحبت‌های اخیر وی در یکی از مصاحبه‌هایش مشخص شده است پلتفرم درنظر گرفته شده برای Fez II برندXbox نخواهد بود!

longshot610.jpg

Fez برای کنسول X360 منتشر شد و توانست به خاطر نوآوری و ایده تغییر زاویه دید و استفاده از آن در پازل‌های خود تمام جوایز را درو کند. اما بنظر می‌رسد فیش از این همکاری چندان راضی و خرسند نیست! فیش ادعا کرده است مایکروسافت باعث شده تا او نتواند ایرادات موجود در patch منتشر شده برای برطرف کردن ایرادات بازی را رفع کند. فیش اظهار داشته است مایکروسافت با این کار خود خواسته تا شرکت او، Polytron، هزاران دلار دیگر را صرف اخذ دوباره مجوز برای ارایه یک پچ دیگر کند که درواقع نیازی به انتشار آن نبود.

بسیار واضح است که این حرکت مایکروسافت طعم خوش‌آیندی در دهان فیش باقی نزاشته و باعث شده است تا او تصمیم به انتشار نسخه بعدی بازی خود برای پلتفرمی غیر از Xbox بگیرد. وی اظهار داشته ممکن است علاقه مند به انتشار Fez II برای کنسول PS4 شود.

فیل فیش همچنین در بخش‌های دیگری از مصاحبه خود گفته است:

"من از سیاست‌های مایکروسافت مبنی بر عدم حمایت از Self-Publishing ناامید شدم. آن‌ها با اینکار خود به طور واضح بیان کرده‌‌اند بازیسازان مستقلی چون من و بازی‌هایمان را برای پلتفرمشان نمی‌خواهند! من حتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را در پلتفرم مایکروسافت ندارم اما بر روی پلتفرم PS4 اینطور نیست و من به راحتی حق انتشار مستقل بازی‌هایم را دارم. مایکروسافت نمی‌گذارد من بازی‌هایم را بر روی پلتفرم آن‌ها منتشر کنم اما سونی اینکار را می‌کند.

مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است. مایکروسافت X1 را بیشتر برای خودش طراحی کرده است تا گیمرها و بازیسازان! من امیدوارم در آینده مایکروسافت اخبار بهتری برای X1 داشته باشد و به گذشته بازگردد اما در هر صورت من به آن علاقه‌ای ندارم.

مایکروسافت سیاست‌های خود را تغییر داده و DRM را حذف کرده است اما باید بگویم هیچ چیز برای من تغییر نکرده است و این پلتفرم همچنان بر ضد بازی‌های Indie و مستقل است.

منبع:

آخرین ویرایش:
مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است
وقتی هم که اجازه Self-Publishing رو بده یهو میشه بهترین کنسول :دی
البته درست میگه اینجوری بازی سازهای مستقل به مشکل میخورن و حق داره ناراحت باشه. ولی به نظرم اینم درست میشه، وقتی هیچی بازی مستقل رو کنسولش عرضه نشه و همشون برن طرف PC یا PS4 اون وقت مجبور میشه اجازه Self-Publishing رو بده :دی

یه بنده خدایی بود دست تکون میداد میگفت ماکرو دست بازی ساز ها رو باز میزاره خوب شد فهمیدیم:lol:

مایکروسافت یک کنسول افتضاح طراحی کرده است.
میزان رضایت بازی ساز های مستقل تو حلقم=))

آخرین ویرایش:
جالبه ههه وقتی یک بازی برای XONE عرضه نمیشه دلیل = سبیل چرب کردن ولی اگه یک بازی برای PS4 عرضه نشه = کنسول قدرتمند ماکروسافت ! چه چیزهایی که نمیشنوم

وقتی هم که اجازه Self-Publishing رو بده یهو میشه بهترین کنسول
:biggrin1:

این اجازه رو هم بده این فیش از مایکرو بیرون نمیکشه!:دی سر ان پچ بدجوری سرکیسه کردن بدبختو!:دی

ولی مایکرو این سیاست هاش رو تغییر نمیده. همین الان یه خبر خوندم که خود مایکرو گفته سیاست های قبلیش رو فعلا گذاشته کنار اما هنوز انها سرجای خودشون باقی هستن! یعنی اینطور برداشت میشه که سیاست هاش رو به تعلیق درآورده تا این جو منفی رو از بین ببره و بعید نیست بعدا، مثلا دو سال بعد دوباره برگرده به سمت چیزی که قرار بود باشه. خصوصا سیاست های مربوط به عرضه دیجیتالی همه بازی ها و از بین بردن دیسک.

یعنی تیتر خبر تو حلقم..

بحث خوب یا بد بودن نیست.. بحث سیبیل چرب کردن هست..

نه بابا بحث اینکه که ماکرو دیگه زیادی دست بازیساز ها رو باز گذاشته جوری که داره میره تو ...... . نباید دست بازیساز ها رو انقدر باز میگذاشت .

دست پیش رو گرفتن پس نیوفتن. همینطور که می‌دونید مایکروسافت در ازای هر آپدیت بازی از بازیساز پول میگیره و کلا روی این موضوع خیلی حساسه و به خاطر همین هستش که انحصاری‌های خود مایکروسافت نهایتا 100 مگ آپدیت دارن که این موضوع به خاطر اینه که بازی کامل داده بشه دست بازیکن نه با هزار و یک مشکل.

حالا این دوست عزیزمون اومده پچی برای بازی داده بیرون توی روزای اول عرضه، که نه تنها مشکل بازی رو رفع نمیکرد، بلکه کلا زد و سیو برخی کاربرها رو پروند(یکیش خود من) و صدای خیلیا رو درآورد. اینا هم اومدن به مایکروسافت گفتن ما فلان پچی رو دادیم بیرون که زده بازیمون رو ترکونده، خواهشا بیا کل اساسنامه و مقرراتت رو دور بزن، این یه ذفعه رو زیر سیبیلی رد کن بزار ما یه پچ بدیم واسه اون پچ قبلیمون و تازه پولی هم از ما نگیر. مایکروسافت هم گفته بیلاخ و از اون روز به بعد روزی 4 تا مصاحبه می‌کنه ایشون تو رسانه‌ها که مایکروسافت بد است و فلان و این پول گرفتن بابت پچ واسه سودجویی هستش. در حالی که انحصاری‌های خود مایکروسافت کمترین پچ رو دارن تو لایو همیشه.

این سیاست پول در ازای پچ یکی از معدود سیاست‌هایی بود که تو نسل پیش کاملا به نفع مخاطب بود و لازم نبود برای بازی کردن یه بازی به صورت آنلاین، طرف 10 گیگ(دو تا اسکایریم!) دانلود کنه.

ولی مایکرو این سیاست هاش رو تغییر نمیده. همین الان یه خبر خوندم که خود مایکرو گفته سیاست های قبلیش رو فعلا گذاشته کنار اما هنوز انها سرجای خودشون باقی هستن! یعنی اینطور برداشت میشه که سیاست هاش رو به تعلیق درآورده تا این جو منفی رو از بین ببره و بعید نیست بعدا، مثلا دو سال بعد دوباره برگرده به سمت چیزی که قرار بود باشه. خصوصا سیاست های مربوط به عرضه دیجیتالی همه بازی ها و از بین بردن دیسک.
هیچی گنده تر از DRM نبود که یه شبه زد نابودش کرد :دی اینجا هم ببینه ضرر میکنه سریع عوض میکنه سیاست هاش رو، هر چند همین الان هم یه سری بازیساز مستقل دارن واسه XOne بازی انحصاری میسازن ولی خب هر چی تعداد بازی ها بیشتر بشه بهتره پس این Self-Publishing رو ردیف کنه به نظرم خیلی عالی میشه.

همه مشکل دارن ، فقط مایکروسافت خوبه.
من در مورد حرفهای سامان یه سرچی زدم به این رسیدم :دی
Be Careful—Fez’s Update Can Corrupt Your Save File | EGMNOW
Be Careful—Fez’s Update Can Corrupt Your Save File
There is an issue that seems fairly widespread where the save file can be seen as corrupted by the game after installing the patch. We’re floored that this wasn’t found in testing.
For the moment, deleting your system cache should resolve the issue, but if that fails, there is no known workaround.
We’ll keep you updated on the situation

ممد چه ربطی داره؟ اینا یه پچ دادن برای بازی که میزد سیو انایی که بازی رو تموم کردن تعطیل میکرد. بعد این فیش میگه بزارید همون پچ رو درست کنم اما مایکرو یه مید فینگر میده میگه نه به ان دیگه نمیتونی دست بزنی باید دوباره پول بدی یه پچ دیگه بدی! انم شاکی شده! اما این ماله قبله!

فیش الان داره از سیاست های مایکرو در قبال X1 گلایه میکنه و میگه چون به من اجازه انتشار مستقل نمیدن منم براشون بازی نمیسازم. این مستقیم به سیاست های مایکرو برمیگرده و فیش هم حق داره. ادامه پیدا کنه کم کم همه بازی های مستقل میان رو PSN و Wii U (نینتندو هم تصمیم به حمایت ایندی ها گرفته بالاخره!!!!!) و Live مترود میشه!‌این قابل دفاع نیست! حالا شما بیایید بگید نه کرم از فیش هست وگرنه مایکرو فلانه و بهمان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or