FEAR 2 : Project Origin

مازيار من تو پست شماره 25 بادمجون واکس میزدم !
looooooooooooooooool
کلی خندوندی مارو ،
اسمش هم پوينت من بود ، سوپر سربازی که اول فکر ميکرد داره همه ی نقشه هارو بهم ميريزه و ميخواد آلما رو نابود کنه ، اما بعدش ميفهمه همه چی نقشه بوده ، و خودش هم جزئی از نقشه ناخوداگاه داشته تمام قوانين دشمن رو اجرا ميکرده !!

Last edited by a moderator:
چه چت رومی شده اینجا !!
همینو بگو !
دوستانی که بازی رو خریدن کمی در مورد گیم پلی و جو بازی توضیح بدن لطفا .
خب گیم پلی که همون fear هست ،فقط خیلی اسون تر شده
طبق معمول نیاز زیادی به استفاده از صحنه اهسته داره
گرافیک هم از نظر طراحی بهتر شده
نکته مثبت بازی جو ترسناک و هیجان انگیز بازیه
مهم ترینش هم قسمت ارواح :blink1:

نکته منفیش هم روند داستانی ضعیفش هست ، البته جذابیت بازی تا حدودی این مشکل رو رفع میکنه
نکته منفی دوم ( اینو داشته باش ) :
یه اسلحه میده که یه نور ابی شلیک میکنه ،تا اخر بازی فقط یه بار میده توش هم فقط 5 تا تیر داره
تا حالا همچین چیزی رو تو کدوم بازی دیدید !؟!

یه اسلحه میده که یه نور ابی شلیک میکنه ،تا اخر بازی فقط یه بار میده توش هم فقط 5 تا تیر داره
تا حالا همچین چیزی رو تو کدوم بازی دیدید !؟!
البته با این اصلحه تو بخش آنلاين هرچقدر بخوايد ميتونيد آدم بکشيد ، عقده هارو خالی کنيد :دی
---------------------------------------------------
به تمام کسانی که به لايو دسترسی دارن پيشنهاد ميکنم آنلاين این بازی رو هم انجام بدن ، قشنگه ، جالبه ، اصلحه های باهالی هم ميده .
و اینم بگم سرور های این بازی از قويترين سرور های دنيای بازی های آنلاين هست ، به جرات ميتونم بگم با سرور های معروف و محبوب و قدرمتند Steam رقابت ميکنه

به تمام کسانی که به لايو دسترسی دارن پيشنهاد ميکنم آنلاين این بازی رو هم انجام بدن ، قشنگه ، جالبه ، اصلحه های باهالی هم ميده .
و اینم بگم سرور های این بازی از قويترين سرور های دنيای بازی های آنلاين هست ، به جرات ميتونم بگم با سرور های معروف و محبوب و قدرمتند Steam رقابت ميکنه
حرف های خنده داری میزنی در اینکه انلاین بازی قوی هست شکی نیست ولی اونقدر هم شاخ نیست که مثل عناوین شاخ ادمو دنبال خودش بکشونه
در مورد سرورها صبر کن یه خارجی هاست بشه تا بقهمی قدرت سرورها .سروراش یه چیز معمولی مثل بقیه اس

WooooOOOOOoOooWwWw !!!
دوستان اين روبات سواري چه حالي داد !!!
مارو ياد Brumark سواري تو Gears Of War 2 انداخت !!!
ياد دوران بخير !!! بسي لذت برديم !!!
بازي بعد از interval 3 تازه جالب و جذاب ميشه !!!
3 4 جا بود كه واقعا شوك وارد شد بهمون و كلي حال كرديم !!!
در كل بازي Action فوق العاده جذاب و زيبايي داره به نظر من !!!
خيلي درگير كننده و هيجان انگيزهستش !!!

در مورد سرورها صبر کن یه خارجی هاست بشه تا بقهمی قدرت سرورها .سروراش یه چیز معمولی مثل بقیه اس
با اجازتون در تمام طول مدتی که من بازی ميکرديم 1 نفر ایرانی هم نبود که بياد آنلاين چه برسه به اینکه ایرانی هاست بشه .
تمام مدت آنلاين با خارجی ها بازی کردم ، اونا هم هاست بودن ، جالب اینکه با این اینترنت داغون من ، به 5 دقيقه نميشد که سرور پيدا ميکرد و جوين ميشدم راحت بازی ميکردم .
کلا 2 تا بازی ديگه بجز این هست که این سرور های قوی رو داره :
يکی L4D که Steam پشتش هست
يکی هم Halo3 که مايکروسافت ميلياردی براش خرج ميکنه

علکی نظر ندادم ، خودم هم فرق هاست ایرانی با خارجی رو ميدونم عزيزم! :دی

منم چندبار online بازي كردم مشكل نداشتم !!!
فقط اسلحه ي خوب نميشه پيدا كرد ؟؟؟
همينا كه توي بازي ميبينيم !!! در حالت Single !!!
يكي هست ولي اتوماتيك نيست !!!
يكي هست اتوماتيكه ولي ليزر شليك ميكنه حال نميده !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or