FEAR 2 : Project Origin

دوستان من يه جا گير كردم.:biggrin1:
يه اتوبوس عرض خيابونو بسته نميدونم بايد چجوري رد شم ازش.
راهنايي بيشتر:biggrin1: : چند تا تير برق هم هست. اونطرفش هم يه هواپيما سقوط كرده وسط خيابون.
ماموريتم هم يافتن Snake Fist هستش.

دوستان من يه جا گير كردم.:biggrin1:
يه اتوبوس عرض خيابونو بسته نميدونم بايد چجوري رد شم ازش.
راهنايي بيشتر:biggrin1: : چند تا تير برق هم هست. اونطرفش هم يه هواپيما سقوط كرده وسط خيابون.
ماموريتم هم يافتن Snake Fist هستش.
اشتباه نکنم اون دست خیابون یه ساختمان دیگه هست که باید بری اونجا

منم یه جا گیر کردم :blushing::(( محیطش تاریک رو اعصابمه (واقعا محیط Fear این قدر تاریک نبود ؟ :confused: ) هر چی گشتم هیچ راهی پیدا نکردم دیگه سردرد گرفتم :((:(( ضمن اینکه تیک عصبی هم گرفتم اخه اینجا هر ثانیه یه بار شک میده !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
در مرحله 5 هو اوایل مرحله که از نربان بالا میریم ، و میریم جلو ، یه چند باری اما رو میبینیم ! یه دفعه هم یو کله میکنه سمت ما !!! :biggrin1: که هی باید کلید B رو بزنیم !
اونجا رو یه کم که جلوتر میرم به یه اتاق کنترل میرسم ؛ ولی دیگه راهی برای جلو رفتن نداره همه ی درها بستن ، یه دری هم سهت که جلوش چراغ قرمزه و اونطرفش دستگاه داره کار میکنه .
اونجا راه از کدوم طرفه ؟؟ چطور باید ادامه داد مسیر رو ؟؟ :confused::((

آخ آخ پسر چه بازیه توپی شده
به نظر من از یکش هم بهتره
من شماره یکش رو فقط به خاطر اکشنش بازی کردم به نظرم این یکی از اونم بهتر
گرافیکشم که نگو
خلاسه با این که خیلی امید نداشم و اصلا" از سبک ترسناک خوشم نمیاد خیلی با این شمارش حال کرم البته تا حالا که مرحله 5 هستم ترستاک نبوده
فقط یه سوال دوستان
قبل عرضه میگفتن که این یارو نیرو های غیر طبیعی و جادویی داره تو بازی هست؟

سلام

خوب بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم ! با این هم مثل شماره اولش خیلی خیلی حال کردم . من هم از Gameplay بازی خوشم اومد و هم از گرافیکش ! البته کیه که بدش اومده باشه :d
به نظرم مدت زمان بازی یه خورده زیادی کم بود ! به دوستان علی الخصوص فن های واقعی این بازی پیشنهاد میکنم بازی رو روی Hard تموم کنند تا بهشون بچسبه ... :d
در مورد هوش مصنوعی دیدم بحث کرده بودین، اینو هم من اضافه کنم که بعضی اوقات دشمنانتون جو بر اوننها غلبه میکنه و بعضی اوقات بلعکس ...

تعجب میکنم چرا بعضی از دوستان در بازی گیر افتادند ! کافیه راه هایی رو که میرین، یادتون بمونه . یه در قفله از یه دره دیگه :d

دوستان ارزش داره بازی رو بگیرم؟
1رو رو ps3 بازی مردم جالب نبود برام

از شماره قبلش خوشت اومده از اینم خوشت میاد، نسخه اول رو تموم کن، خود به خود اینو هم تموم میکنی ...
بابا این جور بازی رو دلتون میاد از دست بدین ?!! :دی

من که نیروی جادویی ازش ندیدم...
من Interval 7 هستم...چندتا مرحله هستش که تموم بشه؟؟؟
میگن طولانیه

بازی کلا 7 اینترول که 14 مرحله هست

ما هم بازي رو تموم كرديم:thumbsup:
به نظر من كه بازي خيلي ترسناك نبود .ولي خيلي جذاب بود . به نظر من ترسناك ترين قسمتش همون اولش بود كه اون جونور ها ميريختن سر آدم . معلوم نبود كجا هستن . ولي در كل خيلي بازي خوبي بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or