FEAR 2 : Project Origin

بازی خوفی بود من بیشترین جایی که با گیم پلی حال کردم اونجا بود که شات گان گرفتی رو کله ی یارو کلشو پکوندی بازی ایه که ارزش امتحان کردنو داره و مثل ات اشغالای اخیر (prince of persia و NFS Under Cover)که تو بازار اومدن نیست

اولش هم که افتادم تو این مکان آتیش گرفته یه یارو با شعله افکن بهم حمله کرد که کشتمش و تفنگش رو هم برداشتم الان چیکار کنم؟!

دوست عزيز اينجوري نميشه كمك كرد اينو بگم بايد همه جا را بري هي برو اين ور اون ور تا پيدا كني چون تو اين بازي خيلي نميشه تشخيص داد كي كجاست . به نظر من همه جا را بگرد .

من اینجا گیر کردم راهنمایی کنید؟؟؟:biggrin1:
یه جا هست تو اینتروال 4 که یه خیابونه و یه هواپیما سقوط کرده و 1 ساختمون اینطرف هواپیماست
و یه ساختمون دیگه هم طرف دیگه یک طرف خیابون یه اتوبوس منفجر شده و بسته شده طرف دیگه هم بن بسته حالا من چیکار کنم...

من اینجا گیر کردم راهنمایی کنید؟؟؟:biggrin1:
یه جا هست تو اینتروال 4 که یه خیابونه و یه هواپیما سقوط کرده و 1 ساختمون اینطرف هواپیماست
و یه ساختمون دیگه هم طرف دیگه یک طرف خیابون یه اتوبوس منفجر شده و بسته شده طرف دیگه هم بن بسته حالا من چیکار کنم...
خوب منم همين جا گير كرده بودم. ولي وقتي ردش كردم يه ساعت به خودم خنديدم.:biggrin1:
اونجا بعد از اينكه ماموريتو از تو اون چمدونه گرفتي:biggrin1: از همونجا ميري به ساختمون روبروش. با استفاده از بال هواپيما. نشونش هم اينه كه يه يارو Bazooka داره. همونو از رو بالكون مستقيم ميري جلو سمت چپت يه اتاقه. برو سمت راست اتاقه از رو ديوار بپر اونور.:biggrin1:

من هم بازی را تمام کردم. نمی دانم 360 من داغ کرده بود یا کلا آخر بازی افت فریم شدید بوجود آمده بود.
آخرش را هم به گونه ای تمام کردند که در صورت موفقیت این نسخه ، داستان را بتوان ادامه داد.

سلام منم امروز بازیو شروع کردم
واقعا SLOWMOTiOn بی نظیره
چپتر 03 هستم چند تا چپتره؟
بعدش محیطاش تا اخر همش مثله بیمارستانه؟ گیج میخوره ادم بعضی اوقات!!
اکثرا هم تاریکه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or