Fatal Frame جدید رونمایی شد.

Spider-Mαn

کاربر سایت
014_thumb8.jpg

امروز Nintendo و Koei Tecmo از اولین تریلر Fatal Frame جدید که به صورت انحصاری برای Wii U در حال ساخت است,رونمایی کردند.
بازی در ژاپن با نام Zero: Nuregarasu no Miko شناخته می شود که ترجمه تقریبی آن Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden می شود.بازی 27 سپتامبر امسال در ژاپن عرضه خواهد شد,اما در حال حاضر هیچ حرفی از عرضه در امریکای شمالی به میان نیامده است.
در این قسمت جدید,بازیکن کنترل Kozukata Yuuri را بر عهده خواهد داشت.دختری که توانایی دیدن افرادی که روحشان به "سرزمین ارواح" برده شده است را دارد.
Yuuri متوجه می شد که می تواند با رسیدن به قله ی Hikamiyama, ارواح را به دنیای واقعی بازگرداند.
بر اساس گفته های Koei Tecmo,این کوه خاص به عنوان کوه مرگ شناخته می شود.جایی که افرادی که آرزوی مرگ دارند,می توانند در یک ساعت خاص از جهان زندگان به دنیای مردگان بروند.
Koei Tecmo همچنین اظهار داشت که نسخه ی جدید,بزرگ ترین Fatal Frame تا به امروز می باشد.
همانطور که در این سری مرسوم است,بازیکنان می توانند ارواح را پیدا کرده و آن ها را با دوربینی که در بازی وجود دارد به تسخیر در آورند.که در این نسخه بازیکنان با استفاده از گیم پد Wii U دوربین را کنترل خواهند کرد.
همانطور که از قبل نیز تایید شده بود,Tecmo Koei علاوه بر بازی جدید,قصد دارد تا یک فیلم برپایه ی کمیک و رمان های Fatal Frame را به عرضه در آورد.
منبع

آخرین ویرایش:
واو فقط واو ممنون دکتر جان !

عالی بود بهترین خبر بود برام بعد از E3 !

:x

عاشق جو شماره ی دوم بودم روی وی ولی شماره ی چهارم هم عالی بود روی وی ولی مجبور بودیم با پچ زبان بازی کنیم چون به صورت رسمی خارج از ژاپن نیومده بود . :d

دسته بیلِ پدر بزرگِ خدا بیامرزشون از درازا تو حلقشون :دی این لعنتی چرا همش انحصاری نینتندو ـه :|

آخرین ویرایش:
:( نسخه قبل هم در انحصار wii بود . انقد منتظر شدم که امولاتور pc اومد تا بازیش کنم . :(

یا باید wii u پیدا کنم یا هم قیدشو بزنم که نمیشه قیدشو زد :d

این خبر از بهترین ها بود

انقده گرافیک نسل هشتی دیدیم که دیگه سخت افزار نسل 7 رو فراموش کردیم . بمیری نینتندو با این کنسولت نه با بازیات :d . دپرس شدم وقتی گرافیکو دیدم . واقعا حیف شد . دلم خوش به SIREN و این بازی بود .. چه گرافیکی داشت اگه برای XONE و PS4 میومد . سونی بعد شماره 3 نباید Tecmo رو به حال خودش رها میکرد .

خدا رو شکر به نظر میرسه اون دویدن ضایع 4 شماره اول رو درست کردن و توی این مثه اسب میدوه:d
در هر صورت، 4 شماره اول عالی بودن و یه جوری بازیشون کردیم. این یکی رو چجوری بازی کنیم؟:| کلیه آیا؟:d

من یکمی چینی حالیم میشه که به کارِت نمیاد!:d
تا حالا هیچ کدوم از بازیهای این سری رو انجام ندادم. فقط اسمشو شنیده بودم!:d
نمیدونم خوشم بیاد یا نه. آخه بازی جاپونیه:(

:( نسخه قبل هم در انحصار wii بود . انقد منتظر شدم که امولاتور pc اومد تا بازیش کنم . :(

یا باید wii u پیدا کنم یا هم قیدشو بزنم که نمیشه قیدشو زد

این خبر از بهترین ها بود

بابا تو که وضعت خوبه برو یه وی یو بخر دیگه:d. من نمیدونم چرا بچه های ما همه پای بحث که میشه همه به نینتندو ارادت دارن موقع خریدن که میشه فقط منتظرن امولاتورش بیاد.

بابا تو که وضعت خوبه برو یه وی یو بخر دیگه:d. من نمیدونم چرا بچه های ما همه پای بحث که میشه همه به نینتندو ارادت دارن موقع خریدن که میشه فقط منتظرن امولاتورش بیاد.

من به محض اومدن این بازی میخرمش ولی یه شرط داره :p هک شده باشه تا اون موقع :d homebrew که راحت devها رو کنسول سوار کردن . تا هکشم فکر نمیکنم فاصله ای باشه .

:d
اتفاقا قصدم اینه بخرم . اما بیشتر به خاطره ماریو و فیتال و ... نیست .

بلکه به خاطره یک jrpg که دیوانش هستم یعنی بایونتا 2 :d انشالله در اکتبر 2014 :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or