mskm82
کاربر سایت
دوشواری نداره که ()، اون چیزی که نوشته رو اینجا بنویس تا بهت بگیم چی میخواد. (من الان چون همه شو باز کردم یادم نیست نوشته ش چی بود.)
کازی که میخواد اینه
requires: supply drops completed (0/3) fff
باید چیکار کنم ؟
دوشواری نداره که ()، اون چیزی که نوشته رو اینجا بنویس تا بهت بگیم چی میخواد. (من الان چون همه شو باز کردم یادم نیست نوشته ش چی بود.)
یه سری علامت + تو نقشه هستن که باید تو یه زمان مشخص وسایل پزشکی رو با یه ماشین یا ATV به یه جایی برسونی.کازی که میخواد اینه
requires: supply drops completed (0/3) fff
باید چیکار کنم ؟
روش gqd سخته یکم برای جیتگیا استثنایی قائل نشدن حالا که مثل همیشه راحت بریزیم دی ال سی روdlc اومد مثل ac3 به صورت فایل gpd هست آموزشش تو خود فایل هست از iso360 بریزید. شامل چند تا مأموریت و سلاح هایی هست که با pre-order بازی باز می شدند
اون dlc مربوط به بخش co-op هست که هنوز ریلیز نشده و انحصار زمانی ps هست و رو xbox هم میاد بالاخره. (آش دهن سوزی هم نیست بخش co-op)
؟همینم only برا جی تگ هست، کاری نداره خود پروفایل رو کپی کنید تو فلش با modio باز کنید برید تو file content و gpd جدید رو بریزید جای قدیمی ، فاتحه، فقط یک بکاپ بگیرید اشتباهی شد پروفایل به فنا نرهروش gqd سخته یکم برای جیتگیا استثنایی قائل نشدن حالا که مثل همیشه راحت بریزیم دی ال سی رو؟
آقا یکی میاد توضیح بده Bad Ending رو ؟:d
من به جوونی ـشون رحم کردم :d
برا تموم کردن بد اندینگ چی کارا باید کردتو بازی ؟همونطور که دوستان قبلا تو این تاپیک اشاره کردند، Bad Ending بازی شدیدا +18 سال هستش. اگه ممالک پیشرفته و خارجی بود میگفتند تماشای این صحنه ها با حضور والدین اشکالی نداره (اگه مشکلی پیش بیاد والدین با صحبت و راهنمایی طرف رو راهنمایی بکنند) ولی در حال حاضر توصیه میشه از تموم کردن بازی در اطاق نشیمن جدا خودداری کرده و در خفا و با استفاده از هدفون تمومش کنید:d
در طول بازی لازم نیست کار خاصی انجام بدی.برا تموم کردن بد اندینگ چی کارا باید کردتو بازی ؟
:d
روش کارش نشون میده که فقط برای jtag هستش اگه اشتباه نکنم Uplay DLC داره که باید نسب بشه و همچنین پروفایل رو باید دست کاری کنین که برای غیر جیتگ خطر بن دارهخواهشن یکی جواب سوال مارو هم بده