Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام
بچه تا اونجا که برام مشخص بود برا بزرگتر کردن کیف پول و تجحیزاتم حیواناتو شکار کردم,ولی الان میگه یه حیواناتی رو شکار کنم که یا اسمشون معلوم نیس حتی عکسشونوم چیزی نشون نمیده و یا مثه کومودو قرمز رنگ باید شکار کنم که اصلا نمی دونم از کجا باید پیدا کنم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟/

سلام
بچه تا اونجا که برام مشخص بود برا بزرگتر کردن کیف پول و تجحیزاتم حیواناتو شکار کردم,ولی الان میگه یه حیواناتی رو شکار کنم که یا اسمشون معلوم نیس حتی عکسشونوم چیزی نشون نمیده و یا مثه کومودو قرمز رنگ باید شکار کنم که اصلا نمی دونم از کجا باید پیدا کنم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟/

یه سری از حیوون ها هستن که خاص ـن (Rare Animals) یعنی تو محیط به صورت عادی پیدا نمیشن.شما باید با رفتن ماموریت های Path of the hunter اون ها رو پیدا و شکار کنید.کومودی خونی هم یکی از همین نوع حیوون هاست.

دوستان راهنمایی کنید
توی اون مرحله که جیسون گیج هست و یک موجود شیطانی از پشت عمارت بیرون میاد و جیسون تیر و کمان دستش هست،باید چیکار کنم ممنون

دوستان راهنمایی کنید
توی اون مرحله که جیسون گیج هست و یک موجود شیطانی از پشت عمارت بیرون میاد و جیسون تیر و کمان دستش هست،باید چیکار کنم ممنون
دقیق یادم نیست.ولی باید با تیر کمون بزنی تو سرش فکر کنم تو چشمش بود:d

دوستان راهنمایی کنید

باید با تیر کمون بزنی به صورتش,هر وقتم که می خواد از دهنش آتیش بده بیرون به سمت تو تو باد فرار کنی به سمت مخالف تا آتیش بهت تخوره.بعدش یه چند تا نسخه کوچیکتر او غول میان سراغت که باید با تیرکمون بزنی بی سمتشون و به زمین که منفجر شه.البته نباید تیر کمونو نزدیک خودت بندازی چون خودتم می میری.

دوستان چجوری میشه اون قفل تفنگ هارو باز کرد؟
باید بری تو قسمت Crafting و Weapon Hustler رو آپگرید کنی.
برای آپگرید وسایل تو بازی باید یه سری حیوون بکشی و از پوستشون استفاده کنی.
پایین هر آیتم نوشته چه چیزهایی و به چه تعداد برای آپگریدش لازمه.
برای مثال پوست گراز احتیاج داری، عکس گراز رو هم اونجا انداخته. میری تو نقشه زوم میکنی تا منطقه ی حیوون های مختلف رو نقشه مشخص بشه. گراز رو پیدا میکنی و mark میکنی، بعدشم میری اونجا گراز رو میکشی و از پوستش استفاده میکنی.

منم بازی رو خریدم فوق العادست
پدر من که طرفدار کال اف دیوتی و مدال افتخار و مکس پین بود (از اپن ورلد و آر پی جی خوشش نمیاد وقتی جی تی ای بازی میکنم میگه اه باز این ولگرد :دی)
از این بازی خوشش اومد
من که بیشتر وقت رو صرف ویو پوینت ها کردم تا حالا 4 تا رو باز کردم میخواستم بدونم که بازیش صحنه داره یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or