Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

کازی که میخواد اینه
requires: supply drops completed (0/3) fff
باید چیکار کنم ؟
یه سری علامت + تو نقشه هستن که باید تو یه زمان مشخص وسایل پزشکی رو با یه ماشین یا ATV به یه جایی برسونی.
3تا از اونا انجام بدی باز میشه.

dlc اومد مثل ac3 به صورت فایل gpd هست آموزشش تو خود فایل هست از iso360 بریزید. شامل چند تا مأموریت و سلاح هایی هست که با pre-order بازی باز می شدند

اون dlc مربوط به بخش co-op هست که هنوز ریلیز نشده و انحصار زمانی ps هست و رو xbox هم میاد بالاخره. (آش دهن سوزی هم نیست بخش co-op)
روش gqd سخته یکم برای جیتگیا استثنایی قائل نشدن حالا که مثل همیشه راحت بریزیم دی ال سی رو :|؟

همونطور که دوستان قبلا تو این تاپیک اشاره کردند، Bad Ending بازی شدیدا +18 سال هستش. اگه ممالک پیشرفته و خارجی بود میگفتند تماشای این صحنه ها با حضور والدین اشکالی نداره (اگه مشکلی پیش بیاد والدین با صحبت و راهنمایی طرف رو راهنمایی بکنند) ولی در حال حاضر توصیه میشه از تموم کردن بازی در اطاق نشیمن جدا خودداری کرده و در خفا و با استفاده از هدفون تمومش کنید:d

روش gqd سخته یکم برای جیتگیا استثنایی قائل نشدن حالا که مثل همیشه راحت بریزیم دی ال سی رو :|؟
همینم only برا جی تگ هست، کاری نداره خود پروفایل رو کپی کنید تو فلش با modio باز کنید برید تو file content و gpd جدید رو بریزید جای قدیمی ، فاتحه، فقط یک بکاپ بگیرید اشتباهی شد پروفایل به فنا نره

آفا بازی شدیدا داره حال میده به من. همین آزاد کردن کمپ ها و برجای رادیویی یه عالمه فاز میده. گیم پلی اصلا تکراری نمیشه من یهو نگاه میکنم میبینم 4 ساعته دارم بازی میکنم. هنوزم داستان بازیو تموم نکردم...
تنها چیزی که عجیبه اینه که مناظر دور توی بازی تار شدن نمیدونم دلیلش چیه ولی بدجور توی ذوق میزنه.
سیترا عجب استایلی داره لامصب.... :d

سلام خسته نباشید dlc که اومده فقط برای جی تگ هست؟ایا با وصل شدن به Live میشه مجانی گرفت یا point میخواد؟این سوال خیلی برام مهمه دوستانی که بازی کردن ایا کارکتر شما ساعت تو دستشه یا نه؟برای من نیست ولی تو چند دمو که دیدم بود

همونطور که دوستان قبلا تو این تاپیک اشاره کردند، Bad Ending بازی شدیدا +18 سال هستش. اگه ممالک پیشرفته و خارجی بود میگفتند تماشای این صحنه ها با حضور والدین اشکالی نداره (اگه مشکلی پیش بیاد والدین با صحبت و راهنمایی طرف رو راهنمایی بکنند) ولی در حال حاضر توصیه میشه از تموم کردن بازی در اطاق نشیمن جدا خودداری کرده و در خفا و با استفاده از هدفون تمومش کنید:d
برا تموم کردن بد اندینگ چی کارا باید کردتو بازی ؟
:d

برا تموم کردن بد اندینگ چی کارا باید کردتو بازی ؟
:d
در طول بازی لازم نیست کار خاصی انجام بدی.
همون آخر بازی 2تا انتخاب جلوت میذاره که یکیش Join Citra هست. اونو بزن و از ادامه ش لذت ببر. :دی

تو اکثر بازی ها( یا بهتر بگیم همشون) همه سعی میکنن بهترین پایان رو ببینن ولی این یه بازی نه ملت همه میخوان Bad Ending رو هم حتما ببینن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or