Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

گیمر های ایرونی هم به خوب چیزی دقت میکنن ها!:d

گیمرهای ایرانی خوبه که تشریف ببرید توی انجمن Ubisoft نظرات پر فیض کاربران غیر ایرانی اونجا رو هم ببینید و بفهمید که دیگه این چیزا ایرانیو غیر ایرانی نمیشناسه.:>

ولی خداییش فکرشو بکن تلویزیون 50 اینچ LED اونم با صدای رسا و واضح وسط سالن خونه باشه و خانواده هم تصادفی این صحنه رو دیده باشند...چه شود.:d

این بازی بسیار زیبا بود من که لذت بردم ازش رو هارد گذاشتم و همینطور میرم جلو ! :d خیلی باحاله ! مخصوصاً وقتی که تیر بمبی رو تیرکمون میسازم و تیراندازی می کنم و 4 یا 5 نفر رو خیلی طبیعی میفرستم هوا خیلی قشنگ میشه !!! farcry 1 و farcry 3 هر دو عالین ! من نسخه ی دوم رو بازی نکردم ! برای فریم ریت هم میتونم بگم هیچ مشکلی نداره ! (البته برای کسانی که جیتگ دارنا ! ) یه active game threads رو میزنم راه میوفته !!!:)
دی ال سی دادن بیرون برای بازی ؟ اگه نه کسی خبر داره کی میدن بیرون ؟
داداش دستگاه منم جیتگ هست ولی چون تازه جیتگش کردم چیز زیادی در موردش نمیدونم!این active game threads چیه و کجاست منم بزنم افت فریم نداشته باشم،ممنون...:X

دوستان چه طوری دو سه تا اسلحه بردارم چی کنم چه حیوانی بکشم برم چه مغازه ای راهنمای کلی می خواهم لطف کنید ضروری است

باید کمرید اسلحتو ابگرید کنی با پوست حیوانات توی منو کزینه دوم کله پشتی و فشنگ وغیره از همون جا باید اپگرید کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or