dvdforoosh1
کاربر سایت
این Bad Ending بازی چقدر 18+ هست؟:d حسابی حالی به حولی شده.ایول سازنده بازی.:d
گیمر های ایرونی هم به خوب چیزی دقت میکنن ها!:d
این Bad Ending بازی چقدر 18+ هست؟:d حسابی حالی به حولی شده.ایول سازنده بازی.:d
برای منم همینجوریه فقط co_op پیدا میکنهدوستان من هرکاری کردم نشد مولتی بزنم چرا؟
دوستان من هرکاری کردم نشد مولتی بزنم چرا؟
دوستان بازی خدای هالو 4 هم هست حالا چه طوری دو اسلحه یا 4 تا رو بگیرم ها لطفا کنید بگید؟؟؟
گیمر های ایرونی هم به خوب چیزی دقت میکنن ها!:d

داداش دستگاه منم جیتگ هست ولی چون تازه جیتگش کردم چیز زیادی در موردش نمیدونم!این active game threads چیه و کجاست منم بزنم افت فریم نداشته باشم،ممنون...:Xاین بازی بسیار زیبا بود من که لذت بردم ازش رو هارد گذاشتم و همینطور میرم جلو ! :d خیلی باحاله ! مخصوصاً وقتی که تیر بمبی رو تیرکمون میسازم و تیراندازی می کنم و 4 یا 5 نفر رو خیلی طبیعی میفرستم هوا خیلی قشنگ میشه !!! farcry 1 و farcry 3 هر دو عالین ! من نسخه ی دوم رو بازی نکردم ! برای فریم ریت هم میتونم بگم هیچ مشکلی نداره ! (البته برای کسانی که جیتگ دارنا ! ) یه active game threads رو میزنم راه میوفته !!!
دی ال سی دادن بیرون برای بازی ؟ اگه نه کسی خبر داره کی میدن بیرون ؟
نه من آنلاین پسشو گرفتم ربطی ندارهاحتمالا نیاز به آنلاین پس هست باید کد آنلاین رو بخری
والا من همین الان داشتم بازی میکردم یه لحظه همینطور زد به سرم برم مولتی 8 ثانیه سرچ کرد رفت تو بازی مدشم domination بود مشکلی هم از لحاظ لگ نبود یعنی اصلا لگ نداشتمنه من آنلاین پسشو گرفتم ربطی نداره
نه من آنلاین پسشو گرفتم ربطی نداره

دوستان چه طوری دو سه تا اسلحه بردارم چی کنم چه حیوانی بکشم برم چه مغازه ای راهنمای کلی می خواهم لطف کنید ضروری است