این تفاوت برای نسخه jtag و معمولیه و این قضیه به افت فریم ربطی نداره من خودم 5.6 گیگ دانلود کردم مشکل افت فریم هم برام خیلی محدوده........خب لطفا دوستانی که بازی رو بدون افت فریم دارند بازی می کنن بیان بگن بازی رو هاردشون چقدر حجم داره؟ببینیم آیا دلیلش این تفاوت حجمه یا غیر از اینه
این قضیه ی اتمام بازی چیه؟
چجوری میشه انتخابش کرد؟؟؟؟؟
بنظره من از ورژن بازی هستش!
فگر کنم این ورژن 5.8 گیگ مشکل داره!!!
الان این بازی با حجم 8.2گیگ هم برای دانلود روی سایت ها قرار گرفته!
منظور این دوستمون اینه که حجم بازی بعد از نصب کردن روی هارد انقدره ، نه حجم ایمیج بازی5.8 گیگ؟من این ورژن رو ندیدم. بازی برنرمکس هستش باید 8.13 باشه کمتر از این که نمیشه که
این artwork هست برادر، از اون ساعت دستش معلومه, این چیزا تو بازی نبود، آقا گرافیک پاینتر هست ، یکی چند صفحه قبل تحلیل eurogamer رو گذاشته برید ببینید گرافیک رو با اون مقایسه کنید، تو اون داره میگه fps زیر ۳۰ هست و دور ۲۰ می چرخه پس اینقدر حساس نشیددوستان گرافيك بازي براي شما اين طوريه ؟
مال من خيلي پايين تر از اينه
کجا نوشته؟ لینکش رو دارید؟این artwork هست برادر، از اون ساعت دستش معلومه, این چیزا تو بازی نبود، آقا گرافیک پاینتر هست ، یکی چند صفحه قبل تحلیل eurogamer رو گذاشته برید ببینید گرافیک رو با اون مقایسه کنید، تو اون داره میگه fps زیر ۳۰ هست و دور ۲۰ می چرخه پس اینقدر حساس نشید
دوستان کمبود فریم تو بازی بیداد میکنه فک کنم نهایت به 20 تا 22 برسه!
لطفا کمک کنید چجوری کوسه شکار کنم؟پدرم در اومد و نتونستم . زیر آب که نمیشه از بالا با تیر هم میزنم تا میفته کف دریا و پوستشو میکنم خفه میشم!!
چه کنم؟
:arrowd:اگه کسی آخر با Citra رو انتخاب کرده بیاد یه توضیحی بده ببینیم چی شده
پایان اول:احتملا همه همین پایانو انتخاب کردن.تو این پایان جیسون دوستانشو نجات میده و سیترا(همون دختره رییس قبیله (اسم قبیله رو یادم نیست)میاد به جیسون میگه من دوست دارم و از این چیزا بعد دوستمون که اسمش یادم نیست میاد با چاقو جیسونو بزنه که سیترا میاد جلو و کشته میشه و بعد شما با دوستانتون جزیررو ترک میکنید.
پایان دوم:شما به سیترا ملحق میشید و دوستانتون رو میکشید.بعد صفحه سیاه میشه و بعد نشون میده جیسون در حال عشق بازی با سیترا هستش.بعد که کارشون تموم میشه :d سیترا با چاقو جیسونو میزنه و میگه بچه های ما رهبر رایکات خواهند شد و جیسون میمیره و بازی تموم میشه