t@ylor swift
کاربر سایت
من همون مرحله اولم ولی هیچ دایره زردی توی نقشه نیست حالا باید چیکار کنم؟کلاً ماموریتهای اصلی با دایره ی زردرنگ یا علامت تعجب زردرنگ تو نقشه مشخصن
من همون مرحله اولم ولی هیچ دایره زردی توی نقشه نیست حالا باید چیکار کنم؟کلاً ماموریتهای اصلی با دایره ی زردرنگ یا علامت تعجب زردرنگ تو نقشه مشخصن
با دکتر صحبت کردیمن همون مرحله اولم ولی هیچ دایره زردی توی نقشه نیست حالا باید چیکار کنم؟
علامت تعجب زرد رنگ هم نیست? ممکنه این علامت زرد رنگ جایی از نقشه باشه که فعلاً مخفیه، از بالا به نقشه نگاه کن ببین علامت زردرنگ پیدا میکنی یا نه، باید بری با یه دکتر صحبت کنی که سمت چپ نقشه ات هست،خونه اش روی یه کوههمن همون مرحله اولم ولی هیچ دایره زردی توی نقشه نیست حالا باید چیکار کنم؟
دکلای رادیویی رو برو راه بنداز میشه چک پوینت وقتی میمیری از نزدیک ترین دکل میاد دوباره.ماموریت ها راحته ولی این سیستم مضخرف چک پویئنت بازی خیلی اذیت میکنه
کلی پیاده روی میکنی 2 تا ببر میکشی بعد پات میره رو مین میمیره هیچی هم سیو نشده![]()
و همچنين safe house...دکلای رادیویی رو برو راه بنداز میشه چک پوینت وقتی میمیری از نزدیک ترین دکل میاد دوباره.
افت فریم که داره ولی نه در اون حد که شما میگی.به نظر مشکل از نسخه ای هست که شما داری.بازم اگه میتونی یه عکس بگیر ببینیم چجوریهسلام دوستان خسته نباشید.یکی به من بگه مشکل بنده ازکجاست؟بازی کیفیت خیلی پایینی داره برای من ازلحاض گرافیکی.تکسچرها خیلی بد نمایش داده میشن.اف فریم تویه کشتن های سایلنت خیلی زشت نشون داده میشه طوری که تصویر خراب میشه.نمای دور هم اصلا زیبانیست.امکانش هست مشکل از نسخه ایی باشه که تهیه کردم؟چون تا امد خریدم.ال سی دی پاناسونیک ۳۲ فول اچ دی دارم....ندیدم کسی تو تایپیک از گرافیک این بازی بد بگه..اخه بنظره من رو ۳۶۰واقعا گرافیک بدی داره
داستانش جدا از بازی اصلیه !؟ اگه آره لطفا ًبگو داستان این بخشش چجوریاست و چند ساعت و چند مرحله به اینصورت میشه بازی کرد ...
ماموریت ها راحته ولی این سیستم مضخرف چک پویئنت بازی خیلی اذیت میکنه
کلی پیاده روی میکنی 2 تا ببر میکشی بعد پات میره رو مین میمیره هیچی هم سیو نشده![]()
خسته نباشی.اینو که خودمم میدونم.:dراهش کجاس خوب!!یعنی باید دقیقا از کجا برم؟؟یه غار پایین خونه دکتر هست ببرش اونجا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2