Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اینکه میگم به شرطی ست که شما در حال انجام ماموریت نباشی :
میتونی در هر جای بازی وارد منو بشی و گزینه save رو انتخاب کنی تا بازی سیو بشه تمام

---------- نوشته در 09:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 AM ارسال شده بود ----------

بازی خیلی زیبا کار شده و بازی باز رو ساعت ها میخ کوب میکنه و محیط بسیار کسترده ای داره
از نظر من سیستم شکار حیوانات خیلی بهتر و کاربردی تر از AC3 کار شده
گرافیک بازی که مثل FC2 محشره و وجود یک دوربین عکاسی در بازی هم برای ثبت دقایق بسیار زیباست برای زیبایی های گرافیک یک Molotov بندازید توی یک چمن زار یا بغل یک درخت تا اینکه فقط وایستین و نگاه کنین
اسلحه ها و مهمات هم بسیار معقولانه و در حد نیاز در اختیار و مشکلی نداره
هرماموریت بنا به صلاح دید بازی باز میتونه یه ماموریت تمام اکشن یا تماما مخفی کاری باشه که این بخش مخفی کاری هم خیلی بهتر از نسخه قبل کار شده و کامل و بی نقص به نظر میاد

در کل تنها ایرادی که ازش میگیرم اینه که jason که یه فرد بیگناه و غیر نظامی بود چطور میشه در عرض 10 دقیقه تمام فوت و فن ها رو یاد بگیره و کسی که جز فرار کردن چیزی بلد نیست به یک باره از بالای یک دکل 100 متری با یک سیم خودش رو به زمین برسونه

در کل به کسایی که این بازی رو امتحان نکردن چه قبلی چه این نسخه بگم که با خرید این بازی بازی اکشن در حد MOH و مخفی کاری تا حدودی کمی DISHNORD ، ماشین سواری خیلی بهتر از NFS ، پرواز و کشتی رانی و ... رو همه رو باهم یک جا دارن و نیازی نیست تا مدتی به بازی دیگه ای بپردازن

حتما نظر بدین
اتفاقاً نکته‌ی برجسته در داستان FarCry 3 همین بوده. که چطور یک جوون آمریکایی که تا به حال هیچکیو نکشته استعداد تبدیل شدن به یک مبارز (Warrior) و در درجات خیلی بالاتر دیدار با بزرگترین قبیله‌های مبارز جزیره و رهبری اونارو داره. به نظر من نقطه‌ی عطف و محوریت داستان همین موضوعیه که شما ازش به عنوان یک عیب یاد کردید. نکته‌ای که همه‌ی کاراکترای دیگه‌ی داستان رو هم متعجب می‌کنه و در طول کل داستان خیلی عالی بهش پرداخته شده.

به خودم خسته نباشید میگم/:)
این نسخه ایی که من گرفتم 5.8گیگ هستش...
میشه بگید نسخه complexچه نسخه ایی از بازی هستش؟!
فکر کنم بهمین دلیل که بازی برای من گرافیک زیباد چشم گیری نداره!!

بچه ها من همون اولای بازی موندم
اون مرده که مارو از آب نجات می ده اول بازی بعده فرار,بعدش باهاش می ریم یه جایی و ما رو می فرسته بالا اون دکل آنتن و بعدش با ماشین می ریم یه جایی که باید چند نوع گیاه 3 رنگ بچینیم و 2 تا گراز بکشیم,من همه این کارا رو می کنم ولی وقتی می خوام برگردم دوباره پیش اون مرده وقتی می میرم و بر می گردم از همون جایی که همه اون کارا رو که باید می کردم.
کسی می دونه چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

اشتباه شما اینجاست که به جای اینکه سوار ماشین بشی و زودتر به مقصد برسی پیاده میخوای به مقصد برسی و مشخصه که ماموریت به سرانجام نمیرسه.

روی نقشه که زوم کنید تا دلتون بخواد ماشین های جیپ و یا ماشین سه چرخ و یا کایت برای پرواز وجود داره و اینقدر تنوع زیاده که نیازی به پیاده روی نیست.
:|
ماشین که سوار میشم ولی این دشمنا مورد عنایت قرار میدن ما هم میریم قاطی باقالی ها ماشین نابود میشه ...
مثلا دیروز رفتم شکار گراز برای زیاد کردن ظرفیت Amme که یه ببر اونجا بود مجبور شدم از ارتفاع 60 متری شیرجه بزنم تو آب :d
ماشین و ... هم میره پی کارش تو این وضعیت
دوستان برای باز کردن قفل این اسلجه ها باید چی کار کرد ؟ من یه اسلحه بیشتر نمیتونم با خودم جمل کنم

:|
ماشین که سوار میشم ولی این دشمنا مورد عنایت قرار میدن ما هم میریم قاطی باقالی ها ماشین نابود میشه ...
مثلا دیروز رفتم شکار گراز برای زیاد کردن ظرفیت Amme که یه ببر اونجا بود مجبور شدم از ارتفاع 60 متری شیرجه بزنم تو آب :d
ماشین و ... هم میره پی کارش تو این وضعیت
دوستان برای باز کردن قفل این اسلجه ها باید چی کار کرد ؟ من یه اسلحه بیشتر نمیتونم با خودم جمل کنم

تو همون قسمت لوازم چرمی باید ببینی چه حیوانی هایدی رو میخواد!برو دنبالش!وشکارش کن!
از من به شما نصیحت سعی کن حدالمجموع بصورت سایلنت دشمناتو از بین ببری!!خیلی بهتره چون 30 xp میده
برای کشتن حیوانات هم یه سرنگ به نام hungingاگر اشتب نکنم هست ...اونرو بزن شکار کردم خیلی ساده تر میشه!!
من خرس شکار میکنم ولی قبلش میذارم خرس خووب شکمشو سیر کنه بعد با آر پی جی میزنمش (بدبخت)

حالا یکی بگه مشکله من از کجاست؟!!!پست های بالا مطرحش کردم!!!

خسته نباشی.اینو که خودمم میدونم.:dراهش کجاس خوب!!یعنی باید دقیقا از کجا برم؟؟
ببین خونه دکتره بالای یه کوهه دیگه، دقیقاً همون سمت کوه که علامت زردرنگ ماموریت هست، در دامنه ی کوه (نه قله نه پایین کوه!) ورودیه غاره
بازی خیلی زیبا کار شده و بازی باز رو ساعت ها میخ کوب میکنه و محیط بسیار کسترده ای داره
از نظر من سیستم شکار حیوانات خیلی بهتر و کاربردی تر از AC3 کار شده
گرافیک بازی که مثل FC2 محشره و وجود یک دوربین عکاسی در بازی هم برای ثبت دقایق بسیار زیباست برای زیبایی های گرافیک یک Molotov بندازید توی یک چمن زار یا بغل یک درخت تا اینکه فقط وایستین و نگاه کنین
اسلحه ها و مهمات هم بسیار معقولانه و در حد نیاز در اختیار و مشکلی نداره
هرماموریت بنا به صلاح دید بازی باز میتونه یه ماموریت تمام اکشن یا تماما مخفی کاری باشه که این بخش مخفی کاری هم خیلی بهتر از نسخه قبل کار شده و کامل و بی نقص به نظر میاد
کاملاً تایید میشه، فقط ایکاش فریم بهتری میداد که دیگه محشر میشد.
در کل تنها ایرادی که ازش میگیرم اینه که jason که یه فرد بیگناه و غیر نظامی بود چطور میشه در عرض 10 دقیقه تمام فوت و فن ها رو یاد بگیره و کسی که جز فرار کردن چیزی بلد نیست به یک باره از بالای یک دکل 100 متری با یک سیم خودش رو به زمین برسونه
منم با نظرت موافقم ولی شاید ما هم جای jason بودیم و دوستامونو جلومون میکشتن و دنبالمون بودن که مارو هم بکشن، از این اکشن تر میشدیم! :دی

تو همون قسمت لوازم چرمی باید ببینی چه حیوانی هایدی رو میخواد!برو دنبالش!وشکارش کن!
از من به شما نصیحت سعی کن حدالمجموع بصورت سایلنت دشمناتو از بین ببری!!خیلی بهتره چون 30 xp میده
برای کشتن حیوانات هم یه سرنگ به نام hungingاگر اشتب نکنم هست ...اونرو بزن شکار کردم خیلی ساده تر میشه!!
من خرس شکار میکنم ولی قبلش میذارم خرس خووب شکمشو سیر کنه بعد با آر پی جی میزنمش (بدبخت)

حالا یکی بگه مشکله من از کجاست؟!!!پست های بالا مطرحش کردم!!!

دوست عزیز مشکل از بازیت نیست، حجمش هم همینه موقع نصب، برا منم موقع takedown بافت دشمن‌ها میریزه به هم، تصویر دور هم کیفیتش خیلی‌ خوب نیس، افت فریم مخصوصا سر ظهرو شلوغی بیداد میکنه ولی‌ غروب و شبها خوب میشه، اینجا هم تعریف میکنند چون با تموم این اوصاف خیلی‌ هم بد نیست شما یک خرده هایپ شده بودی خرده تو ذوقّت،

آخرین ویرایش:
اون مرده که مارو از آب نجات می ده اول بازی بعده فرار,بعدش باهاش می ریم یه جایی و ما رو می فرسته بالا اون دکل آنتن و بعدش با ماشین می ریم یه جایی که باید چند نوع گیاه 3 رنگ بچینیم و 2 تا گراز بکشیم,من همه این کارا رو می کنم ولی وقتی می خوام برگردم دوباره پیش اون مرده وقتی می میرم و بر می گردم از همون جایی که همه اون کارا رو که باید می کردم.
ممنون
کسی نبود جواب منم بده؟

دوست عزیز مشکل از بازیت نیست، حجمش هم همینه موقع نصب، برا منم موقع takedown بافت دشمن‌ها میریزه به هم، تصویر دور هم کیفیتش خیلی‌ خوب نیس، افت فریم مخصوصا سر ظهرو شلوغی بیداد میکنه ولی‌ غروب و شبها خوب میشه، اینجا هم تعریف میکنند چون با تموم این اوصاف خیلی‌ هم بد نیست شما یک خرده هایپ شده بودی خرده تو ذوقّت،

مرسی گلم!!احتمالا بخاطر همینه
البته اسکیرین سات های 360 رو که دیدم هم نسبت به چیزی که دارم بازی میکنم خیلی بهتر بود!!!اکه نمایشگاه e3رو دیده باشید وقتی رونمایی شد از بازی با پلی 3 بازی میکرد و واقعا گرافیک چشم گیری داشت!
احساس میکنم توقعم داره میره بالا!!!بعد از Halo 4اینطور شدم:دی
شب ها واقعا گرافیکش خووب میشه...امیدوارم پچی برای این مشکلاتش بیاد چون حیف بازی به این زیباییی اینجور مشکلاتی داشته باشه!
بنظره من هم بازی فوق العاده هستش گشت و گذار و ماموریت های انحرافی مثل شکارو....از داستانیش جذاب تر شده برام.

مرسی گلم!!احتمالا بخاطر همینه
البته اسکیرین سات های 360 رو که دیدم هم نسبت به چیزی که دارم بازی میکنم خیلی بهتر بود!!!اکه نمایشگاه e3رو دیده باشید وقتی رونمایی شد از بازی با پلی 3 بازی میکرد و واقعا گرافیک چشم گیری داشت!
احساس میکنم توقعم داره میره بالا!!!بعد از Halo 4اینطور شدم:دی
شب ها واقعا گرافیکش خووب میشه...امیدوارم پچی برای این مشکلاتش بیاد چون حیف بازی به این زیباییی اینجور مشکلاتی داشته باشه!
بنظره من هم بازی فوق العاده هستش گشت و گذار و ماموریت های انحرافی مثل شکارو....از داستانیش جذاب تر شده برام.
زدی تو خال هیلو پر رومون کرده، رو ps۳ ندیدم ولی‌ از همون اول میگفتن یک مشکلاتی رو ۳۶۰ دارند، شبها کلا هم aa بهتر میشه هم فریم میاد بالا هم نور پردازیش بهتره، کاشکی‌ میشد مثل شماره دو بخوابی هر وقت روز خواستی‌ بازی رو ادامه بدی،

زدی تو خال هیلو پر رومون کرده، رو ps۳ ندیدم ولی‌ از همون اول میگفتن یک مشکلاتی رو ۳۶۰ دارند، شبها کلا هم aa بهتر میشه هم فریم میاد بالا هم نور پردازیش بهتره، کاشکی‌ میشد مثل شماره دو بخوابی هر وقت روز خواستی‌ بازی رو ادامه بدی،
نسخه ی ایکس باکس بهتر از ps3 هستش و نسخه ی پی سی بهتر از ایکس باکس، این مقاله رو ببین: Face-Off: Far Cry 3 • Face offs • Eurogamer.net
ولی نمیدونم چجوری تو e3 بدون افت فریم بود

اینو کسی میدونه ؟

عزیزم مگه بالا نگفتم بهتون؟!
روی اولی نوشته weapon hus....اونجا ببین گزینه بعدی چی ازت میخواد!!نمیتونم الان برم توبازی بینم چه حیوونی رو باید شکار کنی ولی دوتا ازش میخواد!
وقتی شکارش کردی میتونی آنلوکش کنید!بهمین راحتی!پیدا کردنش سخت تر از قبلی میشه من هنوز پیداش نکردم!(وقت نداشتم)

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------

نسخه ی ایکس باکس بهتر از ps3 هستش و نسخه ی پی سی بهتر از ایکس باکس، این مقاله رو ببین: Face-Off: Far Cry 3 • Face offs • Eurogamer.net
ولی نمیدونم چجوری تو e3 بدون افت فریم بود

من صبح نشستم e3رو دیدم اصلا قابل قیاس با 360 نبود!البته برای نمایشگاه ها نسخه های ویژه اختصاص میدن مثل هیلو 4!!!(با توجه به اینکه یوبی یواش یواش داره به همکار صمیمیه سونی تبدیل میشه و تویه نمایشگاه های مختلف بعد از e3رو این امر صحت پیدا کرد!)
ولی بغیر از گرافیک بازی همه چیش خوبه!گرافیکش قابل هضمه!عالی نیست خوووبه!(روی 360)
البته ادرسی که دوستمون هم دادن نوشته که رو ps3 720 pاجرا میشه و 1080 -360 یجورایی کیفیت تکسچر هار و تا حدودی بالا میبره(زیاد بچشم نمیاد)

ممنون

شما نقشه رو باز کنید ، Fast Travel کنید درست میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or