Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تو بازی خواستم برم رو یه برج رادیویی تو نقشه علامت زدمش خیلی هم فاصله اش دور بود از من بعد که تو بازی اومدم دیدم اون علامتی که تو نقشه زده بودم رو یه چیز خط مانند هست و دقت کردم دیدم همون برجه هست!!! فکم باز موند تا کجا دورنمای قابل دسترس گذاشتن خدا میدونه حسابی ذوق کردم:d
یا مثلا با دوربین داشتم رو یه کوه که حسابی دور بودم ازش رو میدیدم که گیاهای قابل برداشتش نور میزدن!!

الان رسیدم به چپتر 8!
یه نمه بد دارن داستان رو بیان می‌کنن!
خودتون برسید به اینجا می‌فهمید چی می‌گم!
خیلی بهتر می‌شد از داستان و شخصیت Vaas استفاده کرد:|

سلام میشه یه توضیحی در مورد بازی بدید >؟ مراحل اصلی و فرعی رو چجوری رفت . و اینکه چرا این همه دشمن داره من هرجا بخوام برم بهم تیر اندازی میکنن و میکشن اینجوری که خیلی حال گیری هست.هنوز به مرحله اصلی نرسیدی با ماشین یا قایق تعقیبت میکنن و می کشنت ................و اون مرحله پیش دکتر که دختره خوابیده رو تخت چیکار باید کرد . ؟؟ کلا این بازی سردرگمم .مر30

بازیرو تموم کردم.واقعا عالی بود و خیلی حال داد.پایان بازی هم جالب بود
دوستانی که بازیرو تموم کردن.آخر بازی چه تصمیمی گرفتین؟من تصمیم گرفتم دوستام رو نجات بدم میخواستم بدونم پایان دیگش چیه؟(یعنی چکار میشن دوستات)

اقا میشه یک نفر راهنمایی کنه من گیر کردم اول بازی نمیدونم باید کجا برم دیگه نه او نقطه زرد هم نیست بعد از اون مخابراتم دو تا مقر رو هم دارم دیگه باید کجا برم سر در گم شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or