ANOSHIRVAN
کاربر سایت
من امروز بازی برام اومد ولی دیویدیش خرابه نصب نمیشه روی هارد با اینکه برنرمکسه و اصلا وارد بازیم نمیشه و پیغام میده دیسک قابل خوندن نیست .
بازی مثلا رو 32 فریم بر ثانیه قفل شدهفکر کنم زیر 30 تا باشه

خب داداش مریض که نیستیم نداریم دیگهدوستاني كه ميگن افت فريم نداريم نميدونم رو چه حساب همچين حرفي ميزنن افت فريم يه چيزه كه براي همه كنسول ها هست پلتفرم pc كه نيست بگي من سيستمم قويتره افت فريم نداره اين كنسوله !
در مورد فريم ريت بگم نرخ فريم اصلي بازي زير 30 فريم و تو مناطق شلوغ هم افت پيدا ميكنه فقط در مناطق ساحلي و خلوت فريم نزديك به 30 ميشه.كه البته با اين وسعت محيط ها وسطح جزئيات محيط ها افت فريم يه چيز طبيعي هست وهمچنين screen tearing هم در بازي زياد ديده ميشه.
در كل گرافيك بازي فوقالعاده است كيفيت تكسچرها با توجه به وسعت محيط عاليه و نورپردازي بازي هم در سطح خيلي خوبي قرار داره وسطح جزئيات در محيط هم عاليه...گرافيك بصري بازي مخصوصا چرخه شبانه روزي طلوع و غروب خورشيد و جلوه هاي بصري آب بسيار چشم نوازه.
سطح جزئيات كاراكترها و انميشن ها هم عاليه.گيم پلي بازي هم كه واقعا محشره و از المان هاي آرپي جي زيادي در گيم پلي بازي استفاده شده كه گيم پلي بازيرو واقعا اعتياد آور و معركه كرده...
در كل نمراتي كه گرفته واقعا حقشه وتنها مشكل بازي پايين بودن نرخ فريم كه همين باعث شده بعضي سايت ها به جاي امتياز 10 به بازي 9.5 بدن.
بازي بالاتر از حد انتظارات ظاهرشده دمشون گرم.
خب داداش مریض که نیستیم نداریم دیگه
این مورد آره مخصوصا تو آب!
منم بازی را گرفتم ، سکانس افتتاحیه بازی و فرار از کمپ خیلی خوب بود ولی بعدش که نزدیک به یه ساعتی بازی کردم بازم داره شبیه به فارکرای 2 میشه ،
خیلی حال نکردم ، فکر میکردم بازی خطی تر شده ولی بازم محیط بازه .
داداش قبول داري كه نرخ فريم بازي زير 30 هست؟:dخب داداش مریض که نیستیم نداریم دیگه
این مورد آره مخصوصا تو آب!