Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من امروز بازی برام اومد ولی دیویدیش خرابه نصب نمیشه روی هارد با اینکه برنرمکسه و اصلا وارد بازیم نمیشه و پیغام میده دیسک قابل خوندن نیست .

ای بابا این بازی سیو اتوماتیک نداره ؟؟؟ این همه مرجله رفته بودم ایکسباکسم رو خاموش کردم بعد اومدم بازی کنم دیدم برگشته به 3.4 ساعت قبل

دوستان ظاهراً بازی در کل فریم بالایی نداره، فکر کنم زیر 30 تا باشه، منم افت فریم ندارم ولی کلاً بازی رو فریم پایین اجرا میشه، انتظارم از گرافیک بازی بیشتر از اینا بود، باید برم سراغ نسخه ی پی سی شاید بهتر باشه

فکر کنم زیر 30 تا باشه
بازی مثلا رو 32 فریم بر ثانیه قفل شده
به دقیق بخواییم بگیم روی 15 تا 20 فریم بر ثانیه ـس !!
این همه جزئیات رو این کنسول ها در نوع ـه خودش شاهکار ـه !
در مورد بازی هم بگم به نظرم بازی یه Open World ـه که از کلی بازی الهام گرفته
یعنی میشه گفت تلفیقی از RDR,Borderlands,Skyrim و کمی صحنه های سینمایی شبیه به CoD!
یه جاهایی هم شبیه Uncharted میشه:|
کلا معجون ـه !

دوستاني كه ميگن افت فريم نداريم نميدونم رو چه حساب همچين حرفي ميزنن افت فريم يه چيزه كه براي همه كنسول ها هست پلتفرم pc كه نيست بگي من سيستمم قويتره افت فريم نداره اين كنسوله !
در مورد فريم ريت بگم نرخ فريم اصلي بازي زير 30 فريم و تو مناطق شلوغ هم افت پيدا ميكنه فقط در مناطق ساحلي و خلوت فريم نزديك به 30 ميشه.كه البته با اين وسعت محيط ها وسطح جزئيات محيط ها افت فريم يه چيز طبيعي هست وهمچنين screen tearing هم در بازي زياد ديده ميشه.
در كل گرافيك بازي فوقالعاده است كيفيت تكسچرها با توجه به وسعت محيط عاليه و نورپردازي بازي هم در سطح خيلي خوبي قرار داره وسطح جزئيات در محيط هم عاليه...گرافيك بصري بازي مخصوصا چرخه شبانه روزي طلوع و غروب خورشيد و جلوه هاي بصري آب بسيار چشم نوازه.
سطح جزئيات كاراكترها و انميشن ها هم عاليه.گيم پلي بازي هم كه واقعا محشره و از المان هاي آرپي جي زيادي در گيم پلي بازي استفاده شده كه گيم پلي بازيرو واقعا اعتياد آور و معركه كرده...
در كل نمراتي كه گرفته واقعا حقشه وتنها مشكل بازي پايين بودن نرخ فريم كه همين باعث شده بعضي سايت ها به جاي امتياز 10 به بازي 9.5 بدن.
بازي بالاتر از حد انتظارات ظاهرشده دمشون گرم.

دوستاني كه ميگن افت فريم نداريم نميدونم رو چه حساب همچين حرفي ميزنن افت فريم يه چيزه كه براي همه كنسول ها هست پلتفرم pc كه نيست بگي من سيستمم قويتره افت فريم نداره اين كنسوله !
در مورد فريم ريت بگم نرخ فريم اصلي بازي زير 30 فريم و تو مناطق شلوغ هم افت پيدا ميكنه فقط در مناطق ساحلي و خلوت فريم نزديك به 30 ميشه.كه البته با اين وسعت محيط ها وسطح جزئيات محيط ها افت فريم يه چيز طبيعي هست وهمچنين screen tearing هم در بازي زياد ديده ميشه.
در كل گرافيك بازي فوقالعاده است كيفيت تكسچرها با توجه به وسعت محيط عاليه و نورپردازي بازي هم در سطح خيلي خوبي قرار داره وسطح جزئيات در محيط هم عاليه...گرافيك بصري بازي مخصوصا چرخه شبانه روزي طلوع و غروب خورشيد و جلوه هاي بصري آب بسيار چشم نوازه.
سطح جزئيات كاراكترها و انميشن ها هم عاليه.گيم پلي بازي هم كه واقعا محشره و از المان هاي آرپي جي زيادي در گيم پلي بازي استفاده شده كه گيم پلي بازيرو واقعا اعتياد آور و معركه كرده...
در كل نمراتي كه گرفته واقعا حقشه وتنها مشكل بازي پايين بودن نرخ فريم كه همين باعث شده بعضي سايت ها به جاي امتياز 10 به بازي 9.5 بدن.
بازي بالاتر از حد انتظارات ظاهرشده دمشون گرم.
خب داداش مریض که نیستیم نداریم دیگه:دی
این مورد آره مخصوصا تو آب!

منم بازی را گرفتم ، سکانس افتتاحیه بازی و فرار از کمپ خیلی خوب بود ولی بعدش که نزدیک به یه ساعتی بازی کردم بازم داره شبیه به فارکرای 2 میشه ،
خیلی حال نکردم ، فکر میکردم بازی خطی تر شده ولی بازم محیط بازه .

منم بازی را گرفتم ، سکانس افتتاحیه بازی و فرار از کمپ خیلی خوب بود ولی بعدش که نزدیک به یه ساعتی بازی کردم بازم داره شبیه به فارکرای 2 میشه ،
خیلی حال نکردم ، فکر میکردم بازی خطی تر شده ولی بازم محیط بازه .

یکی از خوبی هاش همون دنیای باز بودنش و چرخیدن در محیط ماورای زیبای بازی هست. اما حق میدم داستان زیاد آدم تو بحر خودش نمیبره.

خب داداش مریض که نیستیم نداریم دیگه:دی
این مورد آره مخصوصا تو آب!
داداش قبول داري كه نرخ فريم بازي زير 30 هست؟:d
اگه قبول داري نرخ فريم پايينه مشكلي نيست سرعت دوربين sensivity بازيرو بزار رو آخرين حد بعد تند تند دوربين با آنالوگ راست بچرخون اونموقع پايين بودن نرخ فريم بيشتر مشخص ميشه.:d
البته فريم بازيرو هم ميتوني با امضات مقايسه كني.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or