Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من از far cry 2 اصلا خوشم نیومد چون معلوم نبود می خوای چی کار کنی و همش سرگردون بودی .
اگر واقعا این بازی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده بخریم .

دوستان چجوری میشه ایتم های اضافه گیاه و.. رو استفاده کرد یا بندازیم بره ؟!:دی
Start بزن و از تو گزینه دوم برو تو قسمت Medicine تا دارو بسازی:دی
کلا تو اون تب اول گزینه دوم، با گل و گیاهی که جمع کردی می‌تونی چیز میز بسازی:دی
دوستان من از far cry 2 اصلا خوشم نیومد چون معلوم نبود می خوای چی کار کنی و همش سرگردون بودی .
اگر واقعا این بازی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده بخریم .
نخری نصف عمرت بر فناس:دی
من کلا از بیشتر بازی ها خوشم میاد ولی وقتی آواتار یا امضام رو به خاطر یه بازی عوض کنم یعنی فوق العاده خوشم اومده:دی
دوستان وقتی دیسک ارور Clean Disk میده یعنی مشکل داره دیسک؟؟؟
ببرم پیش فروشنده باید عوض کنه دیگه؟؟؟
بله مشکل از دیسک یا لنز دستگاه ـتون ـه!
اقا یکی بگه افت فریم داره یا نه ؟؟؟؟
من نه باگ دیدم نه افت فریم!
تا الان هم 4:30 ساعت بازی کردم!
--------
انیمیشن های Jason فوق العاده خوبه:x
تو بازی هایی مثل CoD فقط تو صحنه های خاصی انیمیشن های جالبی رو می‌بینیم ولی این بازی پر از انیمیشن های خاص و زیباس!
از ماشین پریدن بیرون و پریدن و Climb کردن و کلا همه چیز انیمیش خاص خودش رو داره!

اقا منظور از اینکه برای لایو فعلا امن نیست یعنی اگر این بازی رو گذاشتیم تو دستگاه در حالت افلاین بازی کردیم تا ریلیز جهانیش دیگه نمیشه برای بازیهای دیگه هم به لایو وصل شد و مثل کال افف بازی کرد؟

بازی خوبه ولی گرافیک درختاش بدرد نمی خوره
اینم شد ایراد؟؟؟ :|

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها برای من تا 51% نصب میشه بعد ارور میده برای شما هم اینطوریه یا مشکل از دیسکمه؟؟

يعني اين بازي ساخته شده تا معتاد كنه، حالا بخش اصلي (STORY) بماند، بخش COOP بازي كه بي‌نظيره و من يوبي رو به خاطر اين همه وقتي كه برا پر بار كردن بازي گذاشته، تحصين ميكنم. تو بخش مولتي بازي كه ميتوني يه MAP جديد و به صورت حرفه‌اي بسازي. يعني الان دلم ميخواد كه يكي ايراد بگيره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or