gallant
کاربر سایت
اینم بار 61:dهنوز که دست کسایی که میرن لایو نیست ولی همیشه فقط بازی های EA مجانی نیست مثل فیفاکسی نفهمید بازی مولتیش مجانیه یا اینکه چقدر پوینت می خواد ؟
اینم بار 61:dهنوز که دست کسایی که میرن لایو نیست ولی همیشه فقط بازی های EA مجانی نیست مثل فیفاکسی نفهمید بازی مولتیش مجانیه یا اینکه چقدر پوینت می خواد ؟
اینم بار 61:dهنوز که دست کسایی که میرن لایو نیست ولی همیشه فقط بازی های EA مجانی نیست مثل فیفا
بازی رو من گرفتم (دانلود کردم) ، واقعا عالیه از لحاظ روایت داستان ، کیفیت تکسچرها و طراحی حرکات و جزئیات.
میتونم بگم جزو معدود بازیهایی Ubisoft هست که گرافیک توی تریلرهای نمایش داده شده عینا تو نسخه اصلی بازی هست.
موجودات وحشی مثل مار و ببر و ... هم هست پس موقعیی که رفتید توی جنگل حواستون باشه چون ممکنه یدفعه غافلگیر بشید :d

تا لول 15 مجانیه.بعد دیگه نه.co op فکر کنم مجانی باشه.دوستان آنلاینش ، آنلاین پس میخواد؟
6 روز دیگه عرضه میشه.نمیدونم مشکل داره یانهدوستان بازی ریلیز جهانی شده؟ مشکلی برای لایو نداره؟
دوستان بازی ریلیز جهانی شده؟ مشکلی برای لایو نداره؟
یک ساعت دیگه هم بازی رو بازی کردم و بازی داره بهتر میشه و همون حس تنهایی شماره قبلو تا حدودی داره.آهنگ های بازی هم که محشرن و بعضی قسمت ها گریت میگیره![]()