Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بازی رو من گرفتم (دانلود کردم) ، واقعا عالیه از لحاظ روایت داستان ، کیفیت تکسچرها و طراحی حرکات و جزئیات.
میتونم بگم جزو معدود بازیهایی Ubisoft هست که گرافیک توی تریلرهای نمایش داده شده عینا تو نسخه اصلی بازی هست.
موجودات وحشی مثل مار و ببر و ... هم هست پس موقعیی که رفتید توی جنگل حواستون باشه چون ممکنه یدفعه غافلگیر بشید :d

داداش شمارو نمیدونم ولی اون تریلری که من دیدم گرافیکش عینا شبیه نسخه اصلیش نیست 8-|

من دارم پلی میکنم ... صب از توپخونه گرفتم

فعلا میتونم بگم گرافیکش 10/10 عالیی

گرافیک هنری خوبی داره

نسبت ب شماره قبلی خیلی پیشرفت داشته

Send from HtC One X using tapatalk 2

دوستان آنلاینش ، آنلاین پس میخواد؟
تا لول 15 مجانیه.بعد دیگه نه.co op فکر کنم مجانی باشه.
در مورد خود بازی هم تو این یک ساعتی که بازی کردم جالب بوده و داستان جالبی هم داره.کنترل ماشین هاش هم نسبت به شماره قبلی بهتر شده.فقط هوش مصنوعی حیوانات یکم عجیبه.داشتم رانندگی میکردم تو بازی یک گاو میش وسط جاده واستاده بود و بعد از این که من زیرش کردم بازم عکس العملی انجام نداد و مرد بعد منم قلبشو در آوردمb-)

یک ساعت دیگه هم بازی رو بازی کردم و بازی داره بهتر میشه و همون حس تنهایی شماره قبلو تا حدودی داره.آهنگ های بازی هم که محشرن و بعضی قسمت ها گریت میگیره:((

یک ساعت دیگه هم بازی رو بازی کردم و بازی داره بهتر میشه و همون حس تنهایی شماره قبلو تا حدودی داره.آهنگ های بازی هم که محشرن و بعضی قسمت ها گریت میگیره:((

واسه اهنگای بازی کاملا موافقم به قول Mitch Dyer ادیتور IGN اهنگای بازی کاملا با اتمسفر بازی تطبیق داده شده هر اهنگی با هر حسی در جای مخصوص خودش بکار رفته مثلا صحنات تراژیک یا درامایتک اهنگ به حدی اروم میشه که کاملا حس تنهای و غم رو به گیمر منتقل میکنه یا بر عکس وقت مبارزاتی که احتمال داره کشته شی اهنگای هیجان اور یا بسیار سردی که میشه نزدیک بودن مرگ به شخصیت رو میشه کامل حس کرد
در کل از گیم پلی و گرافیک تا سناریو و موسیقی بازی همه و همه با حوصله عالی کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or