Farcry 3 | PS3

اقاي با هوش اون دوستم تو قبرس هستش به خاطر همين اونجوري شدي، با ايرانيا بازي كني اصلا اونجوري نميشي
وقتي نت ما اشغاله الكي به بازي ايراد نگير:d

صادق اونم يه بار مرد باو ! من مرده بودم تو هم روي زمين بودي يهو اون هم اسكلت شد !
بعد اخه به اينترنت ربطش چي ميتونه باشه ؟! يهو ملت خودكشي مي كنن ؟! براي ديگرون هم ديدم اما خوب خيلي كم !

صادق اونم يه بار مرد باو ! من مرده بودم تو هم روي زمين بودي يهو اون هم اسكلت شد !
بعد اخه به اينترنت ربطش چي ميتونه باشه ؟! يهو ملت خودكشي مي كنن ؟! براي ديگرون هم ديدم اما خوب خيلي كم !
اون يه بار هم اونجوري نمرد براي اين كه اومد منو زنده كنه كشتنش
دقيقا به نت بستگي داره! من خودم با ايرانيا بازي كردم اينجوري نشدم تا حالا. توي مولتي هم كلا ٧ يا ٨ بار اين شكلي مردم

اون يه بار هم اونجوري نمرد براي اين كه اومد منو زنده كنه كشتنش
دقيقا به نت بستگي داره! من خودم با ايرانيا بازي كردم اينجوري نشدم تا حالا. توي مولتي هم كلا ٧ يا ٨ بار اين شكلي مردم

باشه باو قبول اصلا" FC3 ميشه GoTY امسال
خودمم احتمال دادم به نت ربط داشته باشه اما رابطه منطقي پيدا نكردم مگر اين كه بگيم هر بار كه تايم اوت ميده خودكشي ميزنه براي فرد :|

پ.ن : اون كدهارو بده :(:d

آقا اون Pilor ‎‏ بود چی بود , باید از کجا بدست بیارم? برای 48 تایی کردن Loot‏ ‏! مقیاس بدید تو نقشه کافیه ها :دی

اسمش رو درست بنويس !!! نفهميدم

ببين هر حيووني كه ميخواي شكار كني اسمش رو ببين بعد برو توي نقشه دنبال عكس و شكل اون حيوون بگرد برو توي همون منطقه از نقشه و بگرد تابتوني پيداشون كني ميتوني از syringe hunting هم استفاده كني كه برات حيوونات رو highlight مي كنه راحت تر ميتوني پيداشون كني

به شخصه بهت پيشنهاد مي كنم از شاتگان براي شكار حيوونات استفاده كني چون بهتر اند و وقتي حيوونهاي وحشي بهت از نزديك حمله مي كنن سريعتر ميتوني بكشيشون من كه ديگه شكار براي چيز خاصي ندارم ولي با شاتگان شده با يه گلوله از نزديك دوتا بوفالو يا دوتا گراز رو هم كشتم همزمان :d

فقط به اندازه كافي به صورت نيم خيز بهشون نزديك شو

من كه ديگه بعضي مواقع حس ندارم ميرم يه گله پيدا مي كنم يه نارنجك مياندازم بينشون شكارشون مي كنم به صرفه تره :d يه نارنجك 3-4 تا ميميرن ديگه هم نيخواد دنبالشون بدويي :d

اقا من هدف گیری رو پیدا نمیکنم!!
L1 رو میگیرم تصویر یجوری میشه!تصویر خیلی زوم میشه!
درضمن چطور میتونم وقتی ی تفنگ میخرم جای گزینه قبلیه نکنم و درواقع به تفنگ های دیگم اضافه کنم؟!وقتی میخرم فقط میتونم جای گزینه قبلی کنم!

دوستان كسي هست بياد سه تا مرحله ي كو اپ. رو بريم من سه تا مرحله ي اخر رو برم پلات شده الان ٩٥٪ هم فقط اون سه تا مونده
يكي بياد ديگه

اون رو ديگه بايد عادت كنيد

براي اين كه اسلحه هاي بيشتري بتونيد حمل كنيد بايد بريد داخل منوي CRAFTING اونجا R1 رو بزنيد يه سري گزينه مي بينيد هر كدومشون مربوط به يه چيزي هستند يكي مربوط به مقدار مهمات يكي مربوط به ايتم ها يكي هم تعداد اسلحه ها
براي اپگريد هر كدوم از اين ها بايد يه سري حيوانات رو شكار كنيد و پوست شون رو استفاده كنيد تا بتونيد اپگريدشون كنيد
براي شكار از شات گان استفاده كنيد بهتره

اينارو همون اول بازي توضيح ميده كمي بايد دقت كنيد به حرف هاي دنيس

ويرايش

اي گفتي اين CO-OP هاش رو مخ اند چون بايد حتما" از اول اول بري داخل بازي :| و گرنه باز نميشن :|

اقا من يه سوال دارم تو كه همه تروفي هارو گرفتي اون تروفي بردن 1500$ توي پو كر رو چه مدلي گرفتي ؟

شما بايد براي اسلحتون دوربين بخرين از فروشگاه
mh_msv شما من رو اد كن منم 3 مرحله اخرش مونده برام بيا باهم بريم
همه تفنگها دوربین برای خریدن ندارند؟!
چطور میشه باید موقع خرید تفنگ اون رو جوری خرید که جای تفنگ قبلی نیاد و به تفنگ ها اضافه شه؟من هر کاری میکنم جای تفنگ قبلیم میاد و درواقع کلا ی تفنگ میتونم داشته باشه!

همه تفنگها دوربین برای خریدن ندارند؟!
چطور میشه باید موقع خرید تفنگ اون رو جوری خرید که جای تفنگ قبلی نیاد و به تفنگ ها اضافه شه؟من هر کاری میکنم جای تفنگ قبلیم میاد و درواقع کلا ی تفنگ میتونم داشته باشه!

من كه اون بالاتر براي شما كلي توضيح دادم !
همه اسلحه ها هم خير اضافات براي خريد ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or