i am legend
کاربر سایت
قبول دارم یکم شلوغ که میشه کلا قاطی میکنه یوقتایی اصلا معلوم نیست کی بهت تیر میزنه ولی خب بازم خوبه 

اقاي با هوش اون دوستم تو قبرس هستش به خاطر همين اونجوري شدي، با ايرانيا بازي كني اصلا اونجوري نميشي
وقتي نت ما اشغاله الكي به بازي ايراد نگير:d
اون يه بار هم اونجوري نمرد براي اين كه اومد منو زنده كنه كشتنشصادق اونم يه بار مرد باو ! من مرده بودم تو هم روي زمين بودي يهو اون هم اسكلت شد !
بعد اخه به اينترنت ربطش چي ميتونه باشه ؟! يهو ملت خودكشي مي كنن ؟! براي ديگرون هم ديدم اما خوب خيلي كم !
اون يه بار هم اونجوري نمرد براي اين كه اومد منو زنده كنه كشتنش
دقيقا به نت بستگي داره! من خودم با ايرانيا بازي كردم اينجوري نشدم تا حالا. توي مولتي هم كلا ٧ يا ٨ بار اين شكلي مردم

:dآقا اون Pilor بود چی بود , باید از کجا بدست بیارم? برای 48 تایی کردن Loot ! مقیاس بدید تو نقشه کافیه ها![]()
براي اينكه براي باز شدن هر قسمت ازنقشه بايد به tower هاي همون قسمت بريباو فک کنم خرس میخواد
بعدشم چرا کل نقشه رو نشون نمیده ? منظورم اینه فقط یه قسمتی از نقشه همه چیزش رنگی و مشخصه
و گرنه باز نميشن 
همه تفنگها دوربین برای خریدن ندارند؟!شما بايد براي اسلحتون دوربين بخرين از فروشگاه
mh_msv شما من رو اد كن منم 3 مرحله اخرش مونده برام بيا باهم بريم
همه تفنگها دوربین برای خریدن ندارند؟!
چطور میشه باید موقع خرید تفنگ اون رو جوری خرید که جای تفنگ قبلی نیاد و به تفنگ ها اضافه شه؟من هر کاری میکنم جای تفنگ قبلیم میاد و درواقع کلا ی تفنگ میتونم داشته باشه!