Farcry 3 | PS3

نه صادق جان اسلحه لجندري رو بايد از هركدوم از كارها يه تعدادمشخصي بري تو همون قسمت كه نشون ميده چند درصد از بازي رو رفتي ميتوني ببيني
حميد جان درسته ولي وقتي باز شدن بايد از store بازي بخريد
اينم قيمت هاش:
.If you manage to complete the requirement below and stump up the cash, then you can unlock the signature weapons below. They are all rated five stars!

AMR - Sniper Rifle
A customized Z93 with extended magazine, high power scope, and custom paint. Fires an explosive, penetrating round. Enhanced for damage at long range.
How to unlock: Find 20 Relics.
Cost: $4,800

Bull Shotgun
A customized M133 shotgun with extended shell capacity, and custom paint. Enhanced for damage.
How to unlock: Find 10 Relics.
Cost: $3,010

Bushman Assault Rifle
A customized P416 with optical scope, extended magazine, suppressor, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.
How to unlock: Activate all Radio Towers.
Cost: Unknown

Cannon Pistol
A customized .44 Magnum with extended barrel, optical sight, 6 round chamber, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.
How to unlock: Uplay Reward
Cost: Unknown

Japanese Tanto Machete upgrade
The tanto is a Japanese dagger that was carried by the samurai. Wielding one of these will increase the damage dealt in melee combat.
How to unlock: Find six Letters Of The Lost.
Cost: $0

Ripper Light Machine Gun
Description: A customized MKG with optical scope, extended magazine, and custom paint. Enhanced for accuracy, damage, and low recoil.
How to unlock: Successfully complete six Trials Of Rakyat.
Cost: $4,200

Shadow Pistol
Description: A customized 1911 pistol with a larger magazine, silencer, and custom paint. Enhanced for accuracy and stealth.
How to unlock: Liberate 17 enemy outposts.
Cost: $2,600

Shredder Submachine Gun
Description: A customized Vector .45 ACP with reflect sight, suppressor, extended magazine, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.
How to unlock: Collect 10 Memory Cards.
Cost: $3,275
Shredder submachine gun از همه بهتره حتما امتحانش كن:d

آخرین ویرایش:
@ NERO7
نظرت چیه ؟ یه مدت میگفتی مدال از این بهتره =)):d الانم سر همون حرفت هستی ؟ :d

مدال سبك و سياق خودش رو داشت !

FC3 رو اگر در يه جمله بخوام نقد بكنم ميشه مخلوطي از AC و RDR عملا" خيلي از فرمول هاي گيم پلي اش رو از AC قرض گرفته
به نظرم مدال بهتر بود اما FC3 عظيم تر و بزرگتره اما چيز خيلي خاصي نداره ! يعني فقط به خاطر تنوع در راه كارهاشه كه جذاب ميشه و گرنه واقعا" چيز خاصي نداره جز جنگ و دعوا با يه سري دزد دريايي كه اينور و اونور ريختن !
از لحاظ OBJECTIVE ها مراحل CO-OP اش يه سر و گردن بالاتراند

صادق تو چي گفتي F1 خوبه :|
باو اين كه تك تير و دو تير داره فقط فاجعه است !!!! بهترين اسلحه U100 :d واقعا" عاليه DAMAGE بالا و مي تونيد دقت اش رو در حد يه اسنايپر بالا ببريد :d

مدال سبك و سياق خودش رو داشت !

FC3 رو اگر در يه جمله بخوام نقد بكنم ميشه مخلوطي از AC و RDR عملا" خيلي از فرمول هاي گيم پلي اش رو از AC قرض گرفته
به نظرم مدال بهتر بود اما FC3 عظيم تر و بزرگتره اما چيز خيلي خاصي نداره ! يعني فقط به خاطر تنوع در راه كارهاشه كه جذاب ميشه و گرنه واقعا" چيز خاصي نداره جز جنگ و دعوا با يه سري دزد دريايي كه اينور و اونور ريختن !
از لحاظ OBJECTIVE ها مراحل CO-OP اش يه سر و گردن بالاتراند

صادق تو چي گفتي F1 خوبه :|
باو اين كه تك تير و دو تير داره فقط فاجعه است !!!! بهترين اسلحه U100 :d واقعا" عاليه DAMAGE بالا و مي تونيد دقت اش رو در حد يه اسنايپر بالا ببريد :d
Oo حتما مدال چيز خاصيه؟ بعد سليقه ي منو مسخره ميكنه من مرحله اول medal رو رفتم ديگه ادامه ندادم حالم به هم خورد:d
تو كلا مغزت مشكل داره اولا ٢ تير نبود ٣ تير بود:dمن راحت با ٣ تا تير يارو رو ميزدم ميتوني از اصلان بپرسي f1 چه اسلحه اي هستش :d
F1+Quick fire+ يه اسكين بود كه damage اسلحه زياد ميشه(اسمش يادم نيست) + Red dot = بهترين اسلحه براي mid range خوبه
به جاي quick fire ميشه Hot rounds هم گذاشت ولي از اسكين ranger mode با heavy barrel بايد استفاده كرد براي فاصله دور عاليه
U100lol, خدا شفات بده:d يكي از معمولي ترين اسلحه هاي بازيه

آخرین ویرایش:
Oo حتما مدال چيز خاصيه؟ بعد سليقه ي منو مسخره ميكنه من مرحله اول medal رو رفتم ديگه ادامه ندادم حالم به هم خورد
تو كلا مغزت مشكل داره اولا ٢ تير نبود ٣ تير بود:dمن راحت با ٣ تا تير يارو رو ميزدم ميتوني از اصلان بپرسي f1 چه اسلحه اي هستش :d
U100lol, خدا شفات بده:d يكي از معمولي ترين اسلحه هاي بازيه

اونو از عمد گفتم تورو اينطوري )x تا خودم اينجوري بشم >:):d
باو صادق من مدال رو توي شاخه خودش گفتم اصيل تر كار مي كرد به هر چيزي ور نرفته بود !
من سليقه تورو مسخره نكردم :( شوخي باهاش كردم اما مسخره نكردم :(

نميدونم والا من F1 كه مي گرفتم دستم نابود بودم :|
باور كن من توي يكي دوساعت بازي كردن با U100 اندازه تمامي كيل هايي كه با STG-90 و MP5 كيل گرفته بودم , كيل گرفتم !
يه خوبيش به اينه كه خشاب اش بزرگه خيلي راحت باهاش TRIPLE KILL و DOUBLE هم گرفتم !

يه بار داشتم با MP5 بازي مي كردم تا كيل استريك 10 رفتم بازي قاطي كرد برام حسابش نكرد :|
بازي خيلي قاطي مي كنه جهنم از اون خودكشي هاي مسخره اتوماتيك اش بعضي مواقع ميره توي لودينگ ديگه در نمياد بايد از بازي اومد بيرون :|

دوستان چطوری میتونم بیش از یک اسلحه حمل کنم؟ چی باید بخرم الان نیمی از بازی رو رفتم باز نشده چرا؟

بايد حيوانات رو شكار كني تا بتوني همه چيزهات رو افزايش بدي !
من تا حالا به نصفه بازي هم نرسيدم اما همه تجهيزاتم ديگه اخرشه :d يه GRIND حسابي كردم :d ( اصطلاح درست به كار بردم ؟:d)

START رو بزن برو توي CRAFTING بعدشبا R1 برو توي منو هاي بعديش انجا همه چيز رو ميتوني ببيني و توضيحاتش رو

دوستان چطوری میتونم بیش از یک اسلحه حمل کنم؟ چی باید بخرم الان نیمی از بازی رو رفتم باز نشده چرا؟
باید بری بز (Goat) شکار کنی واسه حمل 2 اسلحه. تا 4تا میتونی حمل کنی که به پوست حیوانات مختلف نیازه که میتونی از منوی crafting ببینی.

ديگه به صادق اين حق رو نميدم از اين BUGCRY 3 دفاع كنه :|)x
ديشب با خودش و دوستش داشتيم بازي مي كرديم CO-OP دهن مارو سرويس كرد توي 2 ساعت بازي كردن شايد نزديك به 10-15 بار الكي منو كشت خودئ صادق هم بي نصيب نموند !
بدبختيش اينه همون اول مي كشتت يا ميذاره دقيقا" حساس ترين جا و جايي كه دوستات نيازت دارن !

يا مثلا" توي مولتي وقتي داري سرويس مي كني تيم مقابل رو يهو مي بيني ميميري ! توي يه بازي من شايد 7-8 بار الكي مردم

اون يوبي اگر ادم بود اينو درست مي كرد بعد يه ماه :|)x

ديگه به صادق اين حق رو نميدم از اين BUGCRY 3 دفاع كنه :|)x
ديشب با خودش و دوستش داشتيم بازي مي كرديم CO-OP دهن مارو سرويس كرد توي 2 ساعت بازي كردن شايد نزديك به 10-15 بار الكي منو كشت خودئ صادق هم بي نصيب نموند !
بدبختيش اينه همون اول مي كشتت يا ميذاره دقيقا" حساس ترين جا و جايي كه دوستات نيازت دارن !

يا مثلا" توي مولتي وقتي داري سرويس مي كني تيم مقابل رو يهو مي بيني ميميري ! توي يه بازي من شايد 7-8 بار الكي مردم

اون يوبي اگر ادم بود اينو درست مي كرد بعد يه ماه :|)x
اقاي با هوش اون دوستم تو قبرس هستش به خاطر همين اونجوري شدي، با ايرانيا بازي كني اصلا اونجوري نميشي
وقتي نت ما اشغاله الكي به بازي ايراد نگير:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or