FarCry 2 - X360 Version

دوستان ، مثل اینکه بازیه ها !!! ، الکل بزنه بعد سرنگ بزنه و اینا رو من اصلا متوجه نمیشم !!! ، واقعا شماها از یه بازی چی انتظار دارید ؟!
شما هم نميخواد جو گير بشي ما اين حرفا رو محض خنده زديم اين حرفا رو نزديم كه شما بياي به ما گير بدي عزيزم
شما چرا همه اسپم هات رو تو تگ اسپويلر ميذاري

ميگم چه طور بگيم وسط جنگ همه وايسن يكي بره از سر گردنه برامون آب بياره؟ :biggrin1: من هنوز كه كه هنوز روي 64 درصد كليد كردم! نميدونم چرا نميشه بازي رو برم هر وقت اومدم برم يك اتفاقي افتاده!.

ميخوام اين بگم : ترقرآن اين قرص و... بيخيال بشيد بريد محيط آتيش بزنيد حالش ببريد زندگي كنيد. امروز يك صندلي انداختم تو آب شناور شد واقعا زيبا بود زيبا ...

دوستان من اوخر بازی هستم(88 درصد) ميگه که برو روبين را در بار ببين ولی وقتی ميرم اونجا نمی شه داخل شد!
مشکل چيست؟!
یه مقداردقیق ترتوضیح بدید مشخص بشه کجاگیرکردید؟
پ.ن:کلا تو این بازی وقتی ماموریت ملاقات یا ازادکردن کسی هست اگراطراف روکاملا پاکسازی نکنید درساختمونها بازنمیشه

من الان 92 درصد رفتم !
یه سوال دارم : بعد از تمام شدن بازی میشه به صورت ازادانه همه جا رفت ؟!
نه!..
قبل از اینکه دوباره برای ماموریت بری توی زندان بازی رو saVE کن چون اگه بری وارد مرحله اخر میشی و دیگه نمیتونی به محیط برگردی...ok

اون شهری هست که میری توش و ماموریت میگیری .. اول میگردنت بعد میگذارن بری تو ساختمون..:biggrin1:

میگم چرا بعضی وقتها یک هو بهت گیر میدن و یک نوشته ای اون بالا میاد و همه بهت تیراندازی می کنند..؟:confused:

شما هم نميخواد جو گير بشي ما اين حرفا رو محض خنده زديم اين حرفا رو نزديم كه شما بياي به ما گير بدي عزيزم
شما چرا همه اسپم هات رو تو تگ اسپويلر ميذاري

شرمنده یادم نبود که پست های قبلیه شما اسپم نبودن !
همچنین این !

اون شهری هست که میری توش و ماموریت میگیری .. اول میگردنت بعد میگذارن بری تو ساختمون..:biggrin1:

میگم چرا بعضی وقتها یک هو بهت گیر میدن و یک نوشته ای اون بالا میاد و همه بهت تیراندازی می کنند..؟:confused:
یه قسمتهایی ازشهرهستن که تونقشه به رنگ قرمز مشخص هستن اونجا جایی هست که مهمات نگه داری میشه اونجا شامل اتش بس نیست وبری تیراندازی میکنن

اقا بالاخره ما هم تموم کردیم ! ولی اگه با حوصله باشی و کم کم بری جلو اصلا خسته کننده نمیشه ! وکلی بجاش حال میکنی ! ( این نظر من بود )
چن تا از دوستان این بازی رو دیدن ، دهنشوون از تعجب اینجوری شده بود !:eek: ( دهنشوون با ، چششون باز شد .:biggrin1:)
به نظر من :
گرافیک : 10
گیم پلی : 9.5
فیزیک : 9
صدا : 9
داستان : 4

من الان آخر بازیم
این بازی چند تا پایان داره؟
اولو آخرش باید رفیقاتو بکوشی چون من هر کدوم از ماموریت های آبی یا قرمزو انجام میدم بازی رفیقام منو میزنن:confused:

من الان آخر بازیم
این بازی چند تا پایان داره؟
اولو آخرش باید رفیقاتو بکوشی چون من هر کدوم از ماموریت های آبی یا قرمزو انجام میدم بازی رفیقام منو میزنن:confused:
دو نوع پایان داره
بله باید دوستانتون رو بکشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or