FarCry 2 - X360 Version

چه جوری باید این دوتارو ببینم
یعنی چی کار کنم
میشه یه مقدار توضیح بدید
وقتی توی اون کلبه رفتی پیش The Jackal بازی رو Save کن بعد دو تا گزینه پیشِ رو داری یکی اینکه باتری رو برداری و یکی اینکه کیف الماس در صورت انجام هر کدوم یکی از پایان هارو میبینی.در ضمن هر دو پایان بازی خوب است.

بالاخره اچیومنت صبر ایوب رو گرفتم و بازی رو تمام کردم..:biggrin1:

واقعا بازی جالبی بود .. و محیط خیلی خوبی داشت من که لذت بردم ..

فقط یک چندتا مشکل داشت که نمیشه ازشون گذشت ولی درکل بازی خوبی بود..که اگر دو سه ماه قبل میومد خیلی بهتر میشد.:biggrin1:

اوایل بازی اصلا جالب نیست و هرچی جلو میره هم بازی میاد دستت هم روانتر میشه..

بزرگترین مشکل این بازی یکی سیو های بازی بود .. با هوش مصنوعی آدم ها.. که طرف پشتش به شماست و داره تیر اندازی میکنه ولی تیرها به شما میخوره..

فقط من آخری ندونستم قضیه این بازی چی بود .. هرچی رفیق داشتم کشتم.. یکی که میدونه بگه این داستانش چی بود..:(

بازي تموم كردم البته فعلا يك پايانش رو!

بزرگترین مشکل این بازی یکی سیو های بازی بود .. با هوش مصنوعی آدم ها.. که طرف پشتش به شماست و داره تیر اندازی میکنه ولی تیرها به شما میخوره..
هوش مصنوعي تو اين بازي يكي بهترين هوش مصنوعي هايي بود كه تا به امروز ديدم.

هوش مصنوعي تو اين بازي يكي بهترين هوش مصنوعي هايي بود كه تا به امروز ديدم.
همون بهترِ که تو خودتو بندازی پایین:دی چون هوش مصنوعی در حدِ چماغِ در بعضی جاها و اینقدر هم بازی هست که از FC 2 بهتر باشند در زمینه هوش مصنوعی پس FC 2 کلا خوب هم حساب نمیشه:دی

واقعا بازی جالبی بود .. و محیط خیلی خوبی داشت من که لذت بردم ..
ما هم لذت برديم
اوایل بازی اصلا جالب نیست و هرچی جلو میره هم بازی میاد دستت هم روانتر میشه..
اوايل بازي كه اصلا افتضاح بود ولي بعد از 40 درصد بهتر شد
بزرگترین مشکل این بازی یکی سیو های بازی بود .. با هوش مصنوعی آدم ها.. که طرف پشتش به شماست و داره تیر اندازی میکنه ولی تیرها به شما میخوره
سيو بازي كه مشكلي نداشت خيلي خوب بود كه
هوش مصنوعيش هم بد نبود فقط همون باگ كه گفتي كار رو خراب كرده بود
فقط من آخری ندونستم قضیه این بازی چی بود .. هرچی رفیق داشتم کشتم.. یکی که میدونه بگه این داستانش چی بود..:(
ما هم نفهميديم ادم بدي بوديم :confused:ادم خوبي بوديم:confused:

ما هم لذت برديم

اوايل بازي كه اصلا افتضاح بود ولي بعد از 40 درصد بهتر شد

اینو احتمالا توشماره بعدی باید بفهمیم:biggrin1:

همون بهترِ که تو خودتو بندازی پایین:biggrin1: چون هوش مصنوعی در حدِ چماغِ در بعضی جاها و اینقدر هم بازی هست که از FC 2 بهتر باشند در زمینه هوش مصنوعی پس FC 2 کلا خوب هم حساب نمیشه:biggrin1:
نميدونم چرا يك علاقه خاصي نسبت به اين بازي پيدا كردم :biggrin1:.

خداوكيلي هوش مصنوعي خوب بود ديگه البته با باگ (آخه ناشر يوبي و سازنده هم مونترال بعد باگ نداشته باشه؟) ، توي بازي هاي FPS من چنين هوش قابل قبولي رو كم ديدم توي بعضي از بازي ها مثلا مثل GTA IV كه البته FPS نيست اگر يكي داره بهت تير ميزنه از محيط دور بشي و چند متر بري دور تر ديگه اصلا از طرف خبري نيست.

ولي توي اين بازي از يك گارد گذشتم رفتم از درياچه اون ور تر و بعدش چند متري رفتم جلو تر برگشتم پشتم با تفنگ دوربين دار ديدم دو نفر دارند ميان و به طرفم شليك مي كنند :biggrin1:.

این بازی یکی از مشکلاتش همین هوش مصنوعی بود .. که بد جوری حالگیر شده بود..:biggrin1:
البته اين مشكل كه ميگي هوش مصنوعي نيست مشكل از برنامه نويسي هست كه پشت شما شليك ميكنه توي بعضي از بازي ها بعضي وقت ها جلوي طرف وايميسادي راست راست نگات ميكرد:biggrin1:.

اين كه آدم خوب بودي شكي نيست. در پايان بازي هم شغال بهتون ميگه يا پول ور دار و برو بده به سرباز ها و من ميرم بمب رو منجفر ميكنم يا تو برو بمب رو منفجر كن و من ميرم پول ميدم.

اما نكته اي كه من خيلي تو فكرشم اين كه وقتي بمب منجفر ميشه يك آدمي رو نشون ميده كه فقط اسلحه و كلتش معلوم و يك كيف دستش و داره الماس ميزاره تو كيف يعني اصلا آدم معلوم نيست براي شما معلومه؟

اتفاقا سيو شديدا مشكل داشت اگر چكپوينتي بود خيلي بهتر بود و مشكل اصلي سيو اين بود كه اين Ubi ابله اينقدر احمق كه نفهميده بود اگر سيو به ساعت دستگاه چيدمان بشه خب طرف اومد و ساعتش تنظيم نبود چه خاكي بريزه تو سرش؟ براي من كه فن كنسول مشكل داره و هي قطع و وصل ميشه واقعا اين مشكل شده بود.

راستي لودينگ هاي بازي هم خيلي طويل بود نه ؟ :biggrin1:.

معتقدم این بازی اگرقبل از انتشاربازیهای بلاک باسترعرضه میشد(تواون دوره خماری گیم رومیگما):biggrin1:موفق ترمیشد چون هم گیمپلی طولانی داره وهم نواوری داره به سهم خودش ولی من هررزو مینشستم پاش تا فقط تمومش کنم برم سرگیرز2:biggrin1: کلا بی ایراد نبود ولی بهتربود قبلا عرضه میشد

اتفاقا سيو شديدا مشكل داشت اگر چكپوينتي بود خيلي بهتر بود و مشكل اصلي سيو اين بود كه اين Ubi ابله اينقدر احمق كه نفهميده بود اگر سيو به ساعت دستگاه چيدمان بشه خب طرف اومد و ساعتش تنظيم نبود چه خاكي بريزه تو سرش؟ براي من كه فن كنسول مشكل داره و هي قطع و وصل ميشه واقعا اين مشكل شده بود..
ايبابا يعني چي؟ميرفتي تو منو و بعد از تو منو ميرفتي Save Game و بعد سيوش ميكردي خيلي ساده

بابا چقدر جای SAve میخواین4.5 جا داره دیگه:
1.توی تمام ماموریتهای Pale توی خونه ها جای SAve داره.
2.توی تمام SAfe House ها میتونین با تنظیم ساعت SAve کنید.
3.توی تمام Gun shop ها توی اتاق اصلی میتونین SAve کنید.
4.بعد از استفاده از Bus station میتونید SAve کنید.
5.بعد ار اتمام هر mission میتونید SAve کنید.
مثل این که جدیدن همه دوست دارن بازیهارو در راهتی تموم به پایان برسونن.یادتون نیست توی REsident evil 1,2 باید inc جمع میکردیم سال به سال ی دفعه ام ماشین تایپ پیدا نمیشد..شدیم قوم بنی اسراءیل:)

بابا چقدر جای SAve میخواین4.5 جا داره دیگه:
1.توی تمام ماموریتهای Pale توی خونه ها جای SAve داره.
2.توی تمام SAfe House ها میتونین با تنظیم ساعت SAve کنید.
3.توی تمام Gun shop ها توی اتاق اصلی میتونین SAve کنید.
4.بعد از استفاده از Bus station میتونید SAve کنید.
5.بعد ار اتمام هر mission میتونید SAve کنید.
مثل این که جدیدن همه دوست دارن بازیهارو در راهتی تموم به پایان برسونن.یادتون نیست توی REsident evil 1,2 باید inc جمع میکردیم سال به سال ی دفعه ام ماشین تایپ پیدا نمیشد..شدیم قوم بنی اسراءیل:)

اره واللا ! بعضی ها با این ایراد گرفتن بیخودی ، رو هر چی قوم بنی اسراءیل ِ کم کردن !
اگه میخوایید ایراد بگیرید یکم فکر کنید !

خدا رو شکر این بازی رو هم تموم کردم...گرافیک و نور پردازی خوب بود و جزئیاتی مثل پخش شدن شعله های آتش و همچنین در آوردن تیر و میخ و ... از بدن و نحوه ی پانسمان واقعا جالب بود...فقط انفجار ها خیلی ضعیف بود...کافیست یک نارنجک زیر ماشینی بیاندازید و بعد اون ماشین رو به رنگ قهوه ای و چپ شده در حال سوختن ببینید...همین و بس..در مقایسه با انفجار ها و تخریب هایی که در بازی هایی چون bad company و mercenaries 2 دیده بودم واقعا ضعیف بود...

منم معتقدم هوش مصنوعی عالی بود...یک بار یه ماشین که دنبالم بود رو تصاحب کردم و ماشین خراب رو اونجا گذاشتم...بعد دیدم یارو اونو تعمیر کرده داره دنبالم میاد:eek: نمونه های خیلی زیاد دیگری هم هست که ثابت می کنه هوش مصنوعی قابل قبول هست...

اما داستان خیلی مزخرف بود و فکر نکنم هیچ کدوم از بچه ها چیزی از کاراکتر ها و داستان بازی درک کرده باشن...موسیقی و آهنگ های مزخرف و بی روح بازی هم کاملا عذاب آور بود...حتی در تیتراژ پایانی بازی:mad:

به هر حال به نظر من لیاقت این بازی 7 از 10 بود و در پایان باید بگم وقتی می بینم بازی خدا و پر از هیجان و لذت و سرعت و حرکت و سرشار از انفجار ها و تخریب ها و با گیم پلی فوق العاده ای چون mecenaries 2 نمره ی 5.5 رو گرفته و این بازی فقط به واسطه ی گرافیک نمره ی بهتری گرفته واقعا حسرت می خورم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or